nietypowa sprawa
-
malaslaba
nietypowa sprawa
dziękuję za rady
Ostatnio zmieniony pt sie 10, 2012 2:07 pm przez malaslaba, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: nietypowa sprawa
Z mojego punktu widzenia raczej wolala bym sie spotkac na bezpiecznym gruncie wiesz nie znasz faceta na tyle dobrze zeby mu zaufac w 100% pisanie sms czy rozmowy to nie jest poznawanie siebie. Fajnie ze sie zaangarzowalas ale skoro on ciagle czasu nie ma to jak to sobie wyobrazasz? zastanow sie czy chcesz jechac skims kogo wogole nie znasz. Zadecyduj tak aby bylo dobrze
pozdrawiam
Ja bym raczej była ostrożna.Nie znasz go właściwie a masz z nim jechać na jakiś zlot,będą tam zapewne jego znajomi.Nie wiesz co to za facet.Na pierwsze spotkanie to jednak lepiej umówić się gdzieś gdzie będziesz bezpieczna.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Popieram, ja też bym była ostrożna. Wiesz, nie chcę wpędzać Cię w jakąś paranoję, ale też warto się zastanowić czy faktycznie jest taki zapracowany... Jak dla mnie to trochę brzmi jakby miał dziewczynę, albo żonę... Ale to tylko pewnie taka moja ostrożność co do facetów
Ja bym jednak doradzała spotkania w bezpiecznych miejscach. Dopiero jak go poznasz na żywo lepiej to wtedy można razem pojechać na jakieś zloty/imprezy/spotkania
Pamiętaj, że nikt nie ustrzeże Cię lepiej niż Ty sama! 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"