Przygodny seks
Przygodny seks
Zdarzyl sie wam kiedys?
- redorange666
- Samiec
Re: Przygodny seks
a i owszem
Uwazacie to za cos zlego? Czujecie sie z tym niekomfortowo?
@Redorange666?
- redorange666
- Samiec
Powiem Ci tak. robiąc coś świadomie nigdy nie miewam wyrzutów sumienia. Więc decydując się na przygodny seks z (w moim przypadku) kobietą która również miała na to ochotę... pozostały miłe wspomnienia i czasami chęć powrotu do tego procederu.
Nigdy nie uważałem tego za zło i nigdy nie czułem się nie komfortowo z powodu uprawiania radosnego seksu czego i Tobie życzę.
Nigdy nie uważałem tego za zło i nigdy nie czułem się nie komfortowo z powodu uprawiania radosnego seksu czego i Tobie życzę.
Mysle podobnie jak Red.
Przygodny seks potrafi wniesc naprawde sporo wspanialych i ekscytujacych wspomnien.
Osobiscie tez nie mam z tego powodu zadnych frustrujacych , czy dolujacych mnie mysli.
Ale jesli ktos doznal ogromnych rozczarowan z takiego seksu wiec jestem w stanie go zrozumiec .
Przygodny seks potrafi wniesc naprawde sporo wspanialych i ekscytujacych wspomnien.
Osobiscie tez nie mam z tego powodu zadnych frustrujacych , czy dolujacych mnie mysli.
Ale jesli ktos doznal ogromnych rozczarowan z takiego seksu wiec jestem w stanie go zrozumiec .
- redorange666
- Samiec
wszystko trzeba robić z głową i na pewno nie po alko.. wtedy jakoś nie ma się złych wspomnień...
No i tu jest sedno sprawy.
Bo wlasnie alkoholek straszliwie moze namieszac , ze potem mamy okropne watpliwosci i poczucie winy , a nawet
kaca moralnego.
Zawsze mowie, ze najwazniejsze jest by miec rozumek we wlasciwym miescu , bo najczesciej myslimy pozadaniem a pozniej po fakcie wlaczamy myslenie.
To nie ta kolejnosc w seksie.
Seks jest skarbnica uciech , namietnosci i innych takich szalenstw , ale by taki sie stal musi miec towarzystwo rozumu.
Wybor innej opcji to tylko same klopoty i problemy .
Bo wlasnie alkoholek straszliwie moze namieszac , ze potem mamy okropne watpliwosci i poczucie winy , a nawet
kaca moralnego.
Zawsze mowie, ze najwazniejsze jest by miec rozumek we wlasciwym miescu , bo najczesciej myslimy pozadaniem a pozniej po fakcie wlaczamy myslenie.
To nie ta kolejnosc w seksie.
Seks jest skarbnica uciech , namietnosci i innych takich szalenstw , ale by taki sie stal musi miec towarzystwo rozumu.
Wybor innej opcji to tylko same klopoty i problemy .
Oczywiście, że się zdarza, a w zasadzie zdarzał - wydaje mi się, że to normalne, że czasami chce się zaszaleć 
"Gdyby tak pani zabiła
Przewrotną w sobie kobietę,
Tę niebezpieczną panterkę,
Tę chytrą, wieczną heterkę,
To głupie, fałszywe zwierzę"
J. Tuwim
Przewrotną w sobie kobietę,
Tę niebezpieczną panterkę,
Tę chytrą, wieczną heterkę,
To głupie, fałszywe zwierzę"
J. Tuwim
- kusicielka
- Extra Kobietka
Zdarzyło się, nie mam z tym problemu, ale nie jestem sympatyczką takich przygód zbyt często 
-
amadeuszek
- Jestem tu nowa :)
A czy przy okazji zdarzenia nie zdarzyła Wam się wpadka ?
Allplayer - najlepszy program na świecie!
Amadeuszek, no to sie przeciez uwaza w takich sytuacjach 
Amadeuszku , ochota na seks nie zwalnia od obowiazkowego myslenia, ktore szybko wylapuje ew przykreamadeuszek pisze:A czy przy okazji zdarzenia nie zdarzyła Wam się wpadka ?
konsekwencje takiego przygodnego seksu.
Czyzbys doswiadczyla ,,czegos,, przykrego?
Ja? Nie, absolutnie 
-
SexShop112_pl
- Jestem tu nowa :)
Mi nigdy się to nie zdarzyło,chociaż muszę przyznać,że to pociąga zarówno facetów jak i kobiety,taka adrenalina,chęć przeżycia przygody. Trzeba jednak zawsze starać się myśleć racjonalnie o konsekwencjach takiej "przygody"".
Dziewczyny , wszystko jest dla ludzi ktorzy wlaczaja myslenie , bo bez tego nie ma
mowy decydowanie sie na cokolwiek, a co dopiero na przygodny seks.
Takie sa realia i nalezy je zdecydowanie przestrzegac by nie wpadac zwyczajnie w tarapaty i frustracje.
mowy decydowanie sie na cokolwiek, a co dopiero na przygodny seks.
Takie sa realia i nalezy je zdecydowanie przestrzegac by nie wpadac zwyczajnie w tarapaty i frustracje.