Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
envelop
Extra Kobietka

Re: Przy kawie ...

Post autor: envelop »

Had a no samo zajmowanie sie spoko, kąpiele bardzo lubi. Zaczyna kumać o co chodzi i coraz bardziej chlapie i się wierci w trakcie :P
Avis a widzisz zaspałam, ale to da się jeszcze naprawić :D
Black cześć :)

Jestem padnięta, normalnie dętka. Idę do wyrka póki Młody śpi to może coś odeśpię ;)

Spokojnej nocki :kwiatek
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Spokojnej nocy Env ;)
I pomyślec że tyle co był sierpień i zbierałaś wyprawkę :D
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Hadzia szkoda słów...

Czytam was kobietki, ale coś ciężko z odpisaniem mi wychodzi.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Had nooo to jest to, zaraz minie rok jak test robiłam... szok jak to zleciało.
Black co sie dzieje?

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Env czas szybko leci..niestety, cóż zrobić
Black stało się coś ?
*Marta*
Jestem tu nowa :)

Post autor: *Marta* »

Czesc Kobietki moge sie dolaczyc ? :)
envelop
Extra Kobietka

Hello :)
jak tam weekend minął?
Wam też forum nie działało??
Ja sie od wczoraj dostać nie mogłam...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Witajcie.
envelop Tak, był problem z forum od wczorajszego wieczoru.
U mnie weekend jak najbardziej udany i spędzony w pracy. Dzisiaj wolne, to się byczę. Tak jakby. A jak minął u Ciebie? Jak maluszek?
Kinguś jak sprawy z G.?
Hadzia czasami brak słów na to wszystko co się dzieje a dzieje się ostatnio za dużo. Za dużo wrażeń i tych negatywnych też... To babsko, które złożyło Y propozycje spotkań w wiadomych celach zaczęło twierdzić, że tworzą od dawna jakiś tam związek. Wyimaginowany rzecz jasna, ale nerwy mimo wszystko są... I zaczęła mnie w jeden dzień prześladować. Chory człowiek, niech idzie się leczyć.
A jak u Ciebie się układa? Maluszek daje w kość z zachciankami czy normalnie się czujesz? ;)
Demeter współczuję nerwów... Jak ja nie dzierżę takich suk jak ex Twojego połówka. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni a babsko da sobie spokój.
Marta oczywiście... Zapraszamy.
Avis nie bądź niedobra dla teściowej. :diabel Żartuję. :*
Jestem tego zdania co Hadzia -bez mięsa da się żyć i nie być głodną. To kwestia przyzwyczajenia do mięsa i smaków. Również mięsa nie jadam od hoho... Z przerwami, bo na rybę i kurczaka czasami się skuszę, ale to rzadkość. Najlepszym wyzbyciem się nawyku jedzenia mięsa jest włączenie sobie filmików z rzeźni i zobaczenia jak to wygląda od wewnątrz i jak te zwierzęta są traktowane zanim trafią na stół a jest tych filmików masa... Taka przykra rzeczywistość.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Witajcie ;)
wystarczył restart serwera i już z głowy ;)

Env leci strasznie ten czas, ucieka bardzo szybko.
W sumie tyle co wakacje były a już prawie koniec roku.

Co tam u was??

Black, mogę jakoś pomóc ??
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Had edytowałam post powyżej. Nie da się kochana, ale dziękuję. Mamy swój kryzys w dodatku pewne inne sprawy się komplikują. Chyba los wystawia nas na próbę z dwóch stron.
Bajki są okrutne...

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Black no to super że udany. A u nas po staremu, Maly sukcesywnie wypełnia mi czas ;)
Had a jak tam samopoczucie ??

Dobija mnie to że tak szybko ciemno się robi...

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Hej wszystkim :)

Miłego dnia, a raczej wieczorku :D
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Avis a co tak krótko?? Wzajemnie słońce.
env niestety zima i dzień krótszy. Ale ma to swoje uroki. :roll:
Bajki są okrutne...

Obrazek
envelop
Extra Kobietka

Black a no ma ma :) z drugiej str jakby nam kominek działała to iście świąteczny nastrój ;)

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Hej Dziewczyny :)
W końcu dotarłam, bo tyle razy się zabierałam i zawsze coś mnie odciągało..

Black ale jak Cię prześladowała?? Dała sobie już siana czy dalej Cię nęka?
A co na to wszystko Y?
Dobrze, że przynajmniej w pracy masz co robić to przynajmniej na chwilę się oderwiesz..
No i gratuluję pochwały szefa :D

Had chyba trzeba być wyczulonym na takie rzeczy..
mnie osobiście nie przeszkadza, że zwierzę jest zabijane, ot zwykłe ogniwo łańcucha pokarmowego, po coś się to hoduje. Ale wiadomo, każdy jest inny
Jak tam się czujesz? Kiedy masz kontrolę? Ile już Twój Łobuz mierzy?

Avis nie masz co się łudzić, że sobie ot nagle uzmysłowią, że może powinni coś pomóc..
Zresztą zapewne sami wolicie sobie wszystko zrobić niż żeby później słuchać lub jeszcze musieć po nich poprawiać..
Co poza tym u Ciebie? Zdrowie w porządku?

Dem, współczuję sytuacji z byłą.. mam nadzieję, że szybko Twój facet zrozumie że nie ma szczerych intencji.. zresztą, jak jest z Tobą to niech zajmie się pielęgnowaniem Waszego związku a nie jakąś chorą przeszłością..

Kinia wyjaśniliście sobie wszystko? Oby, mam nadzieję, że już u Was ok :*
A jak Twoje ćwiczenia?
Z tym planem to całkiem dobry pomysł, tylko, żeby - jak już wszystko będzie na git- zostało tak jak najdłużej.. ;P

Envelop, no tak, Mały już skończył 3 miesiące, za niedługo pół roku a później to już całkiem szybko poleci..
Rany człowiek się nie zdąży maluchem nacieszyć bo już odrośnie.. :)

I dołączam się do życzeń dla Tygryska- Tygrys sto lat życia, spełnienia marzeń i dużo zdrowia i energii oraz cierpliwości :D :)- trochę spóźnione, ale myślę, że się nie pogniewasz :** całuski dla Ciebie

Bac, Luna dziękuję :**

Swoją drogą to chyba coś w powietrzu jest bo u mnie to wszyscy jelitówkę mają.. brr mam nadzieję, że mnie ominie..

Aha wiecie może jak to jest- bo zus spóźnia się z wypłatą chorobowego. I mogą go nie wypłacić czy jak to jest? Nigdy mi się to wcześniej nie zdarzyło...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Madi, jak się w ogóle czujesz ??
Jak nastawienie ??

U mnie samopoczucie ok, gorsze i lepsze dni, a jak fatalna pogoda to się nic nie chce.. Psikus kopać zaczyna, coraz mocniej. Wczoraj X kopnął...
Kontrola była w tydzień temu, a w czwartek usg.
A ma już jakies 15 cm

Madi, ja się zgodzę, że jest łańcuch pokarmowy itp...
Ale.. wczoraj był Kossakowski, akurat był w rzeźni i przy świniobiciu.
Sam stwierdził, że na jakiś czas nie będzie jadł mięsa...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

O to już duży :)
Fajnie pewnie będzie teraz wszystko widać na usg :)
Ja już się kolejnej wizyty doczekać nie mogę :)
Tylko chyba sama będę, bo J. jeszcze nie będzie mieć wolnego..

Czuję się ogólnie dobrze, jedyny minus, że cały czas chce mi się spać, a spać nie mogę..
i już chyba lekko brzuszek się okrągli, bo czuje po spodniach, a raczej guzikach :)
Nastawienie też mam dobre, trochę jestem przerażona, ale staram się nie dręczyć..
No i w końcu przymusiło mnie, żeby się na prawko wybrać.. ale zapisać zamierzam się dopiero po wizycie jak będę wiedzieć czy wszystko na pewno dobrze.

Mykam się kąpać i spać... buziaki :***
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Witajcie z rana i życzę udanego dzionka wszystkim.
Pojutrze wolne, więc na spokojnie was poczytam i poodpisuje. Pracuję do 22, więc póki co nie znajdę czasu.
Buziaki.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

Jestem zrozpaczona :( Moja kicia umarła... Ratowaliśmy ją na wszelkie możliwe sposoby, ale okazało się że cierpi na nieuleczalną, bardzo szybko postępującą chorobę... To był taki dobry kot :(
Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Witajcie
Black udanego dnia w pracy i samych życzliwych klientów :-)

Laelia pomyśl sobie, że dla niej lepiej bo przynajmniej się nie męczy. A nacierpiała się i tak dużo.
Wiadomo, że człowiek się przywiązuje ale może znajdziecie innego kociaka
Awatar użytkownika
Avis
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Avis »

Witam wszystkie :)

I mamy grudzień, jakoś niefajnie mi się zaczął...@ mi się spóźnia, zrobiłam test rano, ale tylko jedna gruba krecha, bez cienia drugiej... I tak jakoś humor uciekł.
Mieliśmy jechać dziś z S. na taką mszę i teście już chodzą gadają, pytają i mój S. już się wkurzył i powiedział, że nigdzie nie idzie i pojechał do pracy. Przyszła do mnie teściowa i pyta czemu nie jedziemy, to powiedziałam jej wprost, a niech wie o co chodzi... Mówię, że mój S. i tak jest na bakier z kościołem i ja go do niczego nie zmuszam, a oni gadają tylko, pytają czy jedziemy i czemu nie i on już czuje taki nacisk, że musi. A jak on coś musi to wiadomo, że tego nie zrobi. A teściowa, że ona nie pytała pod tym względem, tylko pod względem obrządków, bo jak my nie jedziemy to oni pojadą... I takie pierdolenie, aby tylko zrzucić na nas. Mówię do niej, że jak chcieli jechać to mogli od razu powiedzieć, że jadą i nie będą robić obrządków. A ona do mnie, żebym go namawiała, to powiedziałam, że nie będę bo tym bardziej nie zechce i jak będzie chciał sam to pojedzie. Mówilam, żeby już go nie zaczepiała, ale nie, ona musi... I zaczęła do niego gadać, żeby jechał itp. i już się wkurzył na całego.

Wiecie co? Ja naprawdę staram się z nią dogadać, no ale się nie da... same widzicie. No chyba, że ja jestem taka tępa i nie potrafię...

Black a nie wiem, jakoś tak ;) chyba nie chciało mi się pisać :P

Madi no u mnie chyba znowu coś nie tak... @ mi się spóźnia i tak mnie jajnik boli od jakiegoś czasu... Ale muszę poczekać do @ i dopiero wtedy na wizytę. Co do zwolnienia to raczej powinni zapłacić, nie wiem jak z zusem, bo ja to krusie jestem.
A kiedy teraz masz wizytę? :) A jak się czujesz? Oooo, w końcu się zdecydowałaś na prawko ;)

Had no to już spory maluszek :) Pewnie fajne uczucie tak sobie popatrzeć ;)

laelia tak mi przykro :kiss2
Człowiek szuka miłości, bo w głębi serca wie, że tylko miłość może uczynić go szczęśliwym.

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Laelia Współczuję ale tak jak Madi pisze kotek się już nie męczy
Avis ja nie wiem jak Ty wytrzymujesz z tą teściowa, Ty to anioł musisz być mnie to by już dawno coś trafiło, podziwiam Cie na prawdę a jednocześnie współczuje, bo to już mogłaby dać sobie "siana"... co zrobić ... a z tym kościołem to się nie dziwię ..każdy idzie kiedy chce , o której chce a nie tak na siłę dobrze jej powiedziałaś.. Agatko trzymam kciuki
Madi super że sie zapiszesz na prawko, przyda Ci się na pewno, także owocnej nauki ... niech łuk, koperta i znaki nie będą Ci straszne :)... poprawiło się u "nas" ...trochę......tak ćwiczę systematycznie oby tak dalej
Black niby u mnie dobrze, mam nadzieje że u Ciebie już powoli też :)

a tak naprawdę to jakoś beznadziejnie, wszyscy mnie jakoś wkurzają dookoła, jakoś nie tak to idzie ..szkoda mi cokolwiek planować bo i tak to sensu nie ma jak zawsze cos jest ważniejszego ... juz mam dość normalnie tych ludzi, i wszystkiego,.,.. każdy milutki a jak przyjdzie co do czego to ma mnie w d......e .............................
ostatnio coś mnie choróbsko wzięło i nie może mi sie pewna rana zagoić ... mikołajki ida myślałam ze spędzimy sobie dzień kino albo albo a tu co ? ? do pracy idę i G też normalnie tyko tupnąć nogą ..oczywiście niedziela mogłaby byc wolna ale mój pan nie zrezygnuje... czasem mam wrazenie że tylko kasa, i kasa i tak gówno z tego ....
normalnie wyć mi się chce dziś na ten pieprzony świat

ufff
Miłego dnia Skarby :)
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

Wreszcie doczytałam. Madlen, gratulacje!

Avis, Ty się masz z tą teściową... :|

Black, co za babsko wstrętne się przypierdziela :evil: Spokoju życzę

A ja powoli się otrząsam, ostatnie 2,5 tygodnia to było ciągłe bieganie z kotką po weterynarzach, nie chciała jeść więc codziennie kroplówki i dokarmianie w domu Gerberkami przez strzykawkę. Jednak okazało się że to wirusowe zapalenie otrzewnej, nie do wyleczenia. Odeszła w sobotę. Może to racja, nie będzie się już męczyć bidulka. Ale dla nas to straszan strata, miała tylko rok a tak się do niej przywiązalismy... Cały czas mi się wydaje że zaraz przybiegnie do mnie, jak wychodzę z łazienki to pilnuję żeby jej drzwiami nie uderzyć bo lubiła siadać pod drzwiami... Ale nic, życie toczy się dalej, muszę się zajmować dziećmi i domem, taki lajf.

Tak poza tym... no cóż, odchudzam się ale wczoraj miałam kryzys bo mąż kupił dzieciom obwarzanki a ja UWIELBIAM obwarzanki no i się na nie rzuciłam ;) Młodszy syn skończył właśnie 4 lata, starszy dziś miał próbny egzamin 6 klasisty, niedługo idzie do gimnazjum.. rosną te dzieciaki, nie wiadomo kiedy.

Ja już się nie mogę doczekać Świąt, uwielbiam gdy dom jest świątecznie udekorowany, gdy celebrujemy ten czas z najbliższą rodziną.. Ale to już niedługo :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Bry dzionek.

Madi... a właśnie, co będzie jak się maluch urodzi ? Połówek wróci? Czy będzie znów tylko na weekendy ?
Miałaś już jakieś badania robione ? Czy nic ??
A prawko zdecydowanie się zda, szczególnie jeżeli w tygodniu będziesz sama...

Black... a o której zaczynasz? I ile dni w tygodniu w ogóle pracujesz??
Jak tam z Y ??

Kinga, niestety czasem są gorsze dni, dużo gorsze... kiedy wszystko jest nie tak...
Co do połówka.. a nie możecie się np wieczorem spotkać ?

Avis... ale teściowa się Wami wysluguje...
co do @... JEszcze na Was przyjdzie pora... <przytul>

Laelia, współczuję, człowiek się przywiązuje do futrzaka...
To jak by nie patrzeć członek rodziny..
ale już się chociaż nie męczy...

Ja już czuję ruchy, potrafi się tak wiercić w brzuszku, że szok...
Jutro jeszcze idziemy na usg, i mam nadzieję, że będzie znana płeć.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Dzień dobry! Jest tu kto? :D
Zablokowany