Przy kawie ...

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Przy kawie ...

Post autor: Hadassa »

Black, to oby się z pracą udało...

Laelia, fajne to ;) my to mamy w łazience ale gładkie.

A ja dziś coś się ciężko czuję.. nie wiem, spać mi sie cały dzień chce...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

Cześć Skarby :)
Had a dziś już lepsze samopoczucie ??

dzień u mnie dobry, pogoda cudna , jestem wypoczęta... przed południem tak ładnie słonko świeciło że dobre dwie godz spędziłam w lesie spacerując po leśnych drogach .... a wracając znalazłam 13 podgrzybków :)
potem obiadek
i na cmentarz ... w tych początkach listopada brakuje mi bardziej Dziadka, którego już nie ma z nami :(
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Witajcie :)
a ja popijam zielona herbatę .. nie smakuje mi to ale powoli się zaprzyjaźniamy :)
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Cześć kochane. :kwiatek
Kinguś no proszę, ćwiczenia, zielona herbatka... Motywujesz. :-)
Chyba każdy odczuł tęsknotę za bliskimi, których już z nami nie ma... I mnie udzieliła się tęsknota... Dopadła dopiero nocą.

Coś tak mało nas ostatnio...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Hejo... Jakie plany na dzis? My dzis do lekarza...

Kingus a na wadze lub cm jakis ruch? Mi kg w gore ida a tak o nie walczylam...

Black, kiedy bedziesz wiedziec co z praca?
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Hejka
Black daj znać co z pracą ?
Had u Ciebie to normalne że waga na + ... najważniejsze że dbasz o siebie, powodzenia u lekarza

z moją wagą ok stoi sobie ładnie w miejscu ... ten ruch co sobie serwuję to bardziej dla zdrowia ale jak spadnie z 1 , 2 kg to będzie jeszcze bardziej super
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Witajcie dziewczyny.
Co u was? Jak dzisiejsze samopoczucie?
Dzisiaj boss miał dzwonić, więc czekam na telefon kiedy mam się wstawić. A tak to poza tym umieram... @ przyszła i ledwo żyję. Zaraz trzeba zwlec się z łóżka, wypić kawę, zjeść śniadanie... Doprowadzić się do ładu. Y dzisiaj wolne, szkoda, że zmarnujemy dzień na kiszeniu się w domu. Chcieliśmy pójść do parku jeleni pokarmić te cuda...
Hadzia nie martw się wagą i tak dbasz o siebie a to najważniejsze. :kiss2 Są także ćwiczenia dla kobiet w ciąży. Nie męczące, ale zawsze to też jakiś ruch. Jeśli czujesz się na siłach i możesz je wykonywać, to warto poszperać po internecie, zapisać się do grup lub najlepiej zapytać swojego lekarza. On/a na pewno coś w tym doradzi. :-) Moja znajoma, która niedawno urodziła chodziła na spotkania grupowe dla kobiet w ciąży. Mówiła, że pomogły jej kontrolować wagę, było także kilka rad odnośnie zdrowego żywienia itd.itp. Że warto na coś takiego zapisać się.
Kinguś a ile ważysz? Tak z ciekawości zapytam.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Black trzymam w takim razie kciuki niech szybko zadzwoni i nie będziesz już czekała, współczuje @ no ale cóż tak juz jest...
ważę 60 kg trochę się wezmę za siebie i 5 z przodu ujrzę ale jak na razie nie może się jeszcze przemóc i 6 jest z przodu ..zresztą teraz warto sie mobilizować, bo każdy raczej czeka na wiosnę a tu po troszeczku codziennie i cel będzie osiągnięty
Ja dziś się zdenerwowałam na G ... ale juz jest dobrze, muszę Go pochwalić cudownie się stara o mnie :), szczęśliwa jestem
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Luna »

Czesc dziewuszki [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Luna witaj :)
Ostatnio zmieniony śr lis 04, 2015 9:14 am przez Kinga88, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
kamila
Fajna Kobietka

Post autor: kamila »

Witajcie babeczki :-) Pamietacie mnie jeszcze? Jak dawno tu nie zagladałam wrrrrrr
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie
Znalazłam chwilkę by się odezwać.. bo tak to albo zbyt zmęczona jestem, albo zwyczajnie nie mam kiedy..
A teraz na dodatek dopadło mnie choróbsko, ale walczę bo póki jest praca to chodzę. A jest tak fajnie, że żal by mi było opuścić choć dzień. Jest dużo pracy i czasem ciężko, ale jestem bardzo zadowolona.. choć dziś miałam tak kiepski dzień, że myślałam, że o 13 już do domu pójdę.

Had daj znać co nowego lekarz powiedział :)
Dobrze się czujesz? Mdłości nie masz?
Pewnie Ci się nudzi trochę w domu..

Black i jakieś wieści co z pracą?
Wcześnie się dzisiaj za śniadanie zabrałaś :D haha

Kinga cóż On znów przeskrobał?
Ma szczęście, że się w porę opamiętał :)
Wpadam w kompleks jak czytam jak zamierzasz ćwiczyć, bo mi to się nie chce..

Luna, Kamila co u Was??
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Luna opowiadaj co u Ciebie? :kiss2
Kinguś w takim tempie i z zawzięciem na pewno cel osiągniesz. :-) Trzymam kciuki w pozbywaniu się niechcianych kilogramów.
G. dał w kość? Czym zawinił? Dobrze, że się stara, tak ma być. ;)
Madi jak miło jest czytać, że jesteś zadowolona z pracy. :-) Jak sobie dajesz radę? Masz jakiś sympatycznych ludzi w pracy? Zdrowiej kochana.
kamilka co u Ciebie??

A... Zjadło się tak późno śniadanie, bo nikomu nie chciało się wstać. :D
I te tabletki... Wykończyły. Ponad 2k paracetamolu, więc miałam bardzo twardy sen.
Szef jeszcze nie dzwonił.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Cześć
Kamilka jasne ze pamiętam :) pisz co słychać ?
Madi oj czemu tak chorujesz często ? super ze z pracy jesteś zadowolona aby była jak najdłużej :)
Black cierpliwości oby zadzwonił, najgorsze jest to czekanie

A G się uparł ze ma rację w pewnej sprawie a ja się nie zgadzałam do końca a chodziło powiedzmy o posadzenie kwiatków a raczej odstępów jakie powinny być pomiędzy kwiatkami ja twierdziłam ze 30 cm wystarczy a on się upierał ze musi być metr ... naprawdę głupota
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Witajcie z rana.

Kinguś niby głupotka, ale jak to się mówi -zawsze znajdzie się powód do zgrzytu. ;) Ważne, że się pogodziliście i G. stara się. Jak w pracy?

Dzisiaj mam zamiar powiedzieć :roll: kilka słów sąsiadce i nie będzie to dla niej miła rozmowa. Są to tak dwulicowi, zawistni i fałszywi ludzie, że po prostu w pale się nie mieści. Tolerowaliśmy jej złośliwości, ale wyzwisk i niszczenia rzeczy tolerować nie będę. Oojj... Na pewno nie!
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

w pracy tak oooooo, dziś np nuda, ... wczoraj byłam na grzybach i jeszcze gąski znalazłam

Co to się dzieje u Ciebie ciągle ktoś dokucza ja nie wiem jak im się jeszcze nie znudziło ... normalnie jacyś nie kulturalni ..oczywiście ze porusz temat bo na głowę Wam wejdą
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Luna, Kamila co u Was?

Kingus oj faceci czasem potrafia byc uparci...

Black czyli z praca nie wypalilo? A sasiadka w koncu sie doigrala.

Madi co tak czesto chorujesz?

Lekarz nic nowego nie powiedziala... wszystko w porzadku. Rosniemy zdrowo i to najwazniejsze.
U mnie czasem lepiej a czasem gorzej...
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

to dobrze Had że nic nowego, czyli wszystko w porządku
wiesz co Had najlepsze jest to ze już nie wiem jakie te odległości zrobił .. . ale jak zrobił ten metr to nie wiem .... a zresztą niech ma te swoje odległości
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Sam sie przekona ze to nie tak ;)
Czasem lepiej to zostawic niech sam przyzna sie do bledu
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

dokładnie :)
i tak ja mam rację, zresztą dobrze o tym wie
Ale pusto :o
Black liczę że napiszesz dziś jakieś dobre wieści
Dobranoc :)
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Bry dzien :) co u Was robaczki?
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Witajcie. :kwiatek
Popieram! Sam musi się przekonać. ;)

Hadzia jak dzisiaj samopoczucie? Coś taka ostatnio tajemnicza jesteś... Aż nadwyraz. ;) Co u Ciebie kochana?
Kinguś zmotywowałaś mnie do ćwiczeń. Za pare dni zaczynam...
Jak tam plany z przeprowadzką? Będziecie mieszkać u teściów czy jednak decydujecie się wprowadzić od razu na swoje? I jak poszukiwania mieszkania?

Dobre wieści są takie, że wyprowadzają się. Wczoraj tak mi nerwy puściły, że szkoda nawet gadać...
W dodatku jakiś dół dopadł i coś puścić nie może. Brakuje pracy, przytyłam okropnie, przez co czuję się fatalnie, dobija też fakt, że chciałabym robić coś w czym czułabym się swobodnie i bez nacisku, jednak ktoś tego nie rozumie. Nie lubię, gdy ktoś chce decydować za mnie co powinnam robić, tym bardziej jeśli wiem, że mi to wcale nie będzie odpowiadać. Nie lubię stać za ladą i błyszczeć. Marzy mi się praca na magazynie czy cokolwiek takiego a są podejmowane za mnie decyzje i nacisk na coś czego nie chcę... Co totalnie mi nie leży. A kiedy mówię czego bym tak naprawdę chciała to zderzam się ze stwierdzeniem, że kręcę nosem albo miejsce nieodpowiednie bo coś. Wcale tak nie jest... Po prostu chcę robić coś po swojemu i to mi ma pasować. Starać się o coś, w czym bym się sprawdziła i w czym bym się dobrze czuła... Ale na to nigdy nie ma czasu za to jest czas na wszystko inne. Dobija to...
Tak sobie musiałam pomarudzić.
Telefon nadal milczy.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Black i dobrze ze się wyprowadzają już coś ruszyło :) bo to szkoda nerwów i zdrowia aby sie tak użerać z nieżyczliwością innych. Rozumiem to Twoje marudzenie, każdy by chciał robić w życiu to o czym marzy, to co nas interesuje, ale jak obserwuję sobie świat z boku to coraz gorzej niestety .... Ludzie się zmieniają, świat goni i ciągle tylko pretensje, wymagania i jeszcze wynagrodzenie za pracę ...oj długo można pisać ... ale oby Tobie się udało
Szkoda ze nie zadzwonił lepsza jakaś informacja niż jej brak no ale na to też wpływu nie ma ... A Ty nie chcesz zadzwonić ?

Dobrze ze Cię zmotywowałam, to się cieszę no u mnie dziś przełom na reszcie było 59,9 aż mi się śmiać chciało .. bo najlepsze jest to ze się tak w to jeszcze nie wkręciłam tylko ćwiczę sobie juz teraz co mi do głowy przychodzi to skakanie, to skłony i tak wychodzi 0,5godz.. no dziś planuję godzinę i może rower jeszcze, chociaż nie wiem... wszystko ok tylko jedzenia trzeba pilnować a ja z wrazenia jak zobaczyłam - 0,1 to co zrobiłam ? zjadłam sie słodkiego a co taka nagroda.. o i zjadłam i wyrzuty mam ... no przecież to nie normalne
ja to jakiś świr ze mnie
ale nic dziś poćwiczę tak dla równowagi
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Otóż to... ;)

Hahaha słońce, spalisz to i tak przy odrobinie ruchu, także nie miej sobie za złe. ;)
Gratuluję postępów. W końcu z 6-tki pojawia się piąteczka. ;)
Ćwicz, ćwicz, bo szkoda by było teraz przestać.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Balck, nie mam ostatnio natchnienia na forum, po prostu.. tak jakoś ogólne, nawet częściej z telefonu tu zaglądnę....
Dlatego tez i zdawkowo piszę, choć postanowiłam, że postaram się co dzień coś skrobnąć ;)
Super że się wyprowadzają, choć ich będziesz miec z głowy...
Co do pracy.. własne nie możesz sama zadzwonić ?
Wierzę że dobija Cię siedzenie w domu... ech zaczynam coś podobnego odczuwać... choć sa dni kiedy nawet wstać z łóżka nie mogę... ;/ ech.. no ale cóż...
A jak z Y ??

Kinguś teraz też zima idzie, człowiek raczej przybiera na wadze, niż chudnie, więc dobrze że ćwiczysz, to choć waga w górę nie pójdzie..
a wiosną na pewno zgubisz i dojdzie do 5 na poczatku. A ile masz wzrostu ?
Ja po ciązy chciała bym tak schudnąć, bo już teraz mi się tak nie udało... A chciałam do wyjazdu zobaczyć 6 na poczatku, ale się nie udało, choć było blisko...

No a za tydzień, jedziemy do Tygrysa :D
dokładnie to X jedzie w delegację, a ja pojadę do Tygrysa dzień wczesniej, a później X dojedzie ;)
Zablokowany