Heeeej
Przyszłam od zwierzątek, wypiłam herbatkę i też się biorę za robotę

Sprzątanie,
gotowanie, a jeszcze dziś będę robić keczup, bo mam tyle pomidorów, że nie mam pomysłu co z nimi robić, także nadumałam sobie keczup.
Dziś teściowa chciała mnie uraczyć swoimi starymi, tępymi nożami... Niech spada, kupię sobie.
Wiecie co? Nad biodrem wylazła mi żyła, to znaczy nie widać jej, ale pod palcami czuć i tak cholera jedna boli, że szok... Zastanawiam się co to może być. Może coś Wy poradzicie? Nie chce się jechać do lekarza z taką głupotą
Had teściowa jak to teściowa, szuka nowych powodów do marudzenia... Wczoraj jeździłam na
zakupy i kupiłam sobie kosze na pranie, bo swoje ciuchy to prałam oddzielnie sama, S. swoje wrzucał do kosza w łazience i w większości ona je prała bo często pierze, ale S. marudzi, że to niedoprane, to skarpety Mu cały czas giną i kupiłam te kosze, żeby wrzucał swoje też oddzielnie i ja będę Mu prać. Teściowa przyszła na zwiad oczywiście jak zobaczyła, że wróciłam z zakupów i zobaczyła te kosze i pyta S. po co, On jej odpowiedział, to ta zaczęła wymyślać i gadać Mu, że ja się izoluję, że się zamykam w sobie, żebym najlepiej swoją łazienkę zrobiła jak mi tak wszystko przeszkadza... No pojebana, bo inaczej nie da się tego nazwać...
A jak Twoje samopoczucie mamuśko?

Przeszły mdłośći?
Kamila to bardzo rano te lekcje się zaczynają... A mała chętnie do szkoły chodzi?
Demeter a co to za przeprowadzka? Zmiana
pracy, czy jakieś inne powody? Mała przyzwyczai się i do tej szkoły

Dzieciaki szybko się odnajdują w nowym otoczeniu.
Kinga co wredne babsko, ale nie ma co się przejmować. Chociaż ja bym nie wzięła tego papierka

To nie moja sprawa, skoro to nie pod apteką.
Jak tam z G.? wszystko w porządku?
Tygrys nie, ja mam malutkie akwarium, bo mam tylko jedną rybkę

Na szczęście, bo to nie dla mnie... Nie lubię przy niej nic robić.
Już niedługo zobaczysz Adasia
Black chętnie oddam Ci to akwarium

Właśnie, śmierdzące rybki

To mnie chyba najbardziej drażni w tym wszystkim
Envelop gratulacje

Pochwaliła byś się synusiem
Luna fajnie, że zaczyna Ci się układać
A gdzie to Madi się podziewa?
Miłego dnia wszystkim