Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Witajcie,
Black a co to za praca Ci sie szykuje ? jak jeszcze masz 2 tyg wolnego to korzystaj i odpocznij, powoli się przygotuj tak na spokojnie
Had tak pamiętam że masz lekarza dziś, trzymam kciuki..aby były same dobre wieści ...oj wierzę że Ci sie nie chce ale czas szybko leci
ja jak zwykle w pracy, teraz o urlopie to chyba mogę tylko pomarzyć bo z trudem dostałam ten 1 dzień, niestety nie ma kto przyjść na zastępstwo... ale mój G jakoś nie może tego zrozumieć i mówi abym pakowała się juz bo jedziemy do Zakopanego .... no ciekawe jak ...no ale muszę go sprowadzić na ziemię
Miłego i udanego dnia Skarby
Buziaki dla Wszystkich
Black a co to za praca Ci sie szykuje ? jak jeszcze masz 2 tyg wolnego to korzystaj i odpocznij, powoli się przygotuj tak na spokojnie
Had tak pamiętam że masz lekarza dziś, trzymam kciuki..aby były same dobre wieści ...oj wierzę że Ci sie nie chce ale czas szybko leci
ja jak zwykle w pracy, teraz o urlopie to chyba mogę tylko pomarzyć bo z trudem dostałam ten 1 dzień, niestety nie ma kto przyjść na zastępstwo... ale mój G jakoś nie może tego zrozumieć i mówi abym pakowała się juz bo jedziemy do Zakopanego .... no ciekawe jak ...no ale muszę go sprowadzić na ziemię
Miłego i udanego dnia Skarby
Buziaki dla Wszystkich
Kinga, a on nie pracuje?
Black, no jeszcze trochę czasu masz na nastawienie się na pracę
Had, powodzenia u lekarza
Black, no jeszcze trochę czasu masz na nastawienie się na pracę
Had, powodzenia u lekarza
Tygrys pracuje ale ma taką pracę że jest sam sobie szefem .. na razie nie zdradzam szczegółów bo wszystko zaczyna się klarować i mam nadzieję że się uda
A Ty jak się czujesz ? wszystko ok ?
A Ty jak się czujesz ? wszystko ok ?
Kinga, zakopiec fajnie, jeszcze jak taka pogoda...
a co ktoś odszedl Wam z pracy ze nie ma na zastepstwo, czy przez sezon urloppowy ??
Tygrys i Tobie powodzenia u lekarza :*
a co ktoś odszedl Wam z pracy ze nie ma na zastepstwo, czy przez sezon urloppowy ??
Tygrys i Tobie powodzenia u lekarza :*
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
nie Had ja tu sama jestem w tej aptece ... a właścicielka mnie zastępuje jak chce urlop ale teraz ona urodziła i nie bardzo zostawi malucha samego i dlatego ...ogólnie lipa z urlopem....
własciwie poprawka to jest punkt apteczny bo w aptece musi być przynajmniej 2 osoby a w punkcie nie ...
a mnie brzuch boli dziś ...ale to przez @
własciwie poprawka to jest punkt apteczny bo w aptece musi być przynajmniej 2 osoby a w punkcie nie ...
a mnie brzuch boli dziś ...ale to przez @
ouć... to nie wesoło... jak sama tak całkiem, faktycznie ani wolngo ani nic...
nospa, kompresy...
nospa, kompresy...
hahah xD polecam się na przyszłość 
o dziwo spokoój, po cięzkim początku..
ale nie chce zapeszać
o dziwo spokoój, po cięzkim początku..
ale nie chce zapeszać
to dobrze... to cicho - sza aby nie zapeszyć.........u mnie też spokój az za bardzo ... bo nudy
głodna jestem ciągle bym coś jadła jak mam okres porażka ...tak mnie do słodkiego ciągnie... i pewnie nie wytrzymam i skocze do sklepu ....
głodna jestem ciągle bym coś jadła jak mam okres porażka ...tak mnie do słodkiego ciągnie... i pewnie nie wytrzymam i skocze do sklepu ....
Przynajmniej mam czas nadgonić forum, a to już jakiś plus.
Więc póki co się nie nudze..
Ouć.. a może jakiś owoc zamiast słodyczy ..
a te wszystkie apetiblocki mają sens ?
Więc póki co się nie nudze..
Ouć.. a może jakiś owoc zamiast słodyczy ..
a te wszystkie apetiblocki mają sens ?
Had wiem owoc jest dobry ale ja mam taki napad głodu ze tragedia.. za mną już banan jeśli chodzi o owoc ... ale teraz mam ochotę na jakiegoś batona ....ale postaram sie nie zrobię sobie kawę i może dam radę... też się zajmę robotą to mi przejdzie ...
powiem tak preparat 2 be slim u mnie schodzi bardzo.. to jest coś na wzór asystora ale to wydaje się lepsze i działa na niektórych ... mam dwie panie co ładnie na tym chudły...ale tak
1 brała tabletki, ćwiczyła, dbała bardzo o siebie i jest efekt ładny
2 brała tabletki nie ćwiczyła w ciagu 2 miesięcy ładnie chudła ... teraz zaprzestała brać waga się zatrzymała ...ale oby nie było jojo
takze moje zdanie jak ćwiczysz czasem można się wspomóc ale aby brac i nic z tego od siebie nie dawać to nie bardzo
o innych preparatach się nie wypowiadam bo jakoś z mojego doświadczenia szału nie widziałam na osobach które to brały
jedno pewne dieta taka bez słodyczy, cukrów, białego pieczywa i cięzko strawnych dań + 3 razy w tygodniu ćwiczenia i efekt będzie .... tylko właśnie albo aż nie bardzo sie chce
powiem tak preparat 2 be slim u mnie schodzi bardzo.. to jest coś na wzór asystora ale to wydaje się lepsze i działa na niektórych ... mam dwie panie co ładnie na tym chudły...ale tak
1 brała tabletki, ćwiczyła, dbała bardzo o siebie i jest efekt ładny
2 brała tabletki nie ćwiczyła w ciagu 2 miesięcy ładnie chudła ... teraz zaprzestała brać waga się zatrzymała ...ale oby nie było jojo
takze moje zdanie jak ćwiczysz czasem można się wspomóc ale aby brac i nic z tego od siebie nie dawać to nie bardzo
o innych preparatach się nie wypowiadam bo jakoś z mojego doświadczenia szału nie widziałam na osobach które to brały
jedno pewne dieta taka bez słodyczy, cukrów, białego pieczywa i cięzko strawnych dań + 3 razy w tygodniu ćwiczenia i efekt będzie .... tylko właśnie albo aż nie bardzo sie chce
Kinga - ja w miarę ok, jak to na koniec - już się ciężko robi. Ale i tak dałam radę.
No a ćwiczeniami i dietą to chyba najlepsze, bez wspomagania chemii, jeśli nie trzeba. Same tabletki pewnie też niewiele dadzą na dłuższą metę. A z zachciankami... to trochę silnej woli o ile d radę, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na pofolgowanie
No a ćwiczeniami i dietą to chyba najlepsze, bez wspomagania chemii, jeśli nie trzeba. Same tabletki pewnie też niewiele dadzą na dłuższą metę. A z zachciankami... to trochę silnej woli o ile d radę, ale raz na jakiś czas można sobie pozwolić na pofolgowanie
Racja Tygrysek .. na razie daje radę
fajnie że u Ciebie już końcówka... powodzenia u lekarza ...fajnie się też złożyło że razem z Had spodziewacie się Dzidzi ..super
fajnie że u Ciebie już końcówka... powodzenia u lekarza ...fajnie się też złożyło że razem z Had spodziewacie się Dzidzi ..super
Ano, jeszcze przez niecały miesiąc razem w ciąży będziemy ;p.
Doberek 
Tygrys zbadało mnie 2 lekarzy. Każdemu wyszlo że waga Małego jest już teraz spora a w sumie do terminu nie całe 2 tygodnie, a równie dobrze mogę przenosić... także w poniedziałek jeszcze wizyta z ostatnim usg. Zobaczy się ile wtedy pokaże i będzie decyzja. Z tego co widziałam po lekarzach to oni bardziej są za cc dla bezpieczeństwa Malucha. Moja miednica jest "taka sobie" więc może być problem. A jak jeszcze mi powiedzieli że istnieje ryzyko niewspółmierności barkowej i jakie są tego powikłania to raczej zdecyduje się na cięcie.
Dziewczyny miłego dnia każdej z osobna !!
Tygrys zbadało mnie 2 lekarzy. Każdemu wyszlo że waga Małego jest już teraz spora a w sumie do terminu nie całe 2 tygodnie, a równie dobrze mogę przenosić... także w poniedziałek jeszcze wizyta z ostatnim usg. Zobaczy się ile wtedy pokaże i będzie decyzja. Z tego co widziałam po lekarzach to oni bardziej są za cc dla bezpieczeństwa Malucha. Moja miednica jest "taka sobie" więc może być problem. A jak jeszcze mi powiedzieli że istnieje ryzyko niewspółmierności barkowej i jakie są tego powikłania to raczej zdecyduje się na cięcie.
Dziewczyny miłego dnia każdej z osobna !!
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!
Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,
a potem pokona doświadczeniem..."

No właśnie byłam ciekawa, ale tych co blokują janienie, jak wspomniałaś o tych słodyczach 
ja wiem, że najlepiej cwiczenia i dieta i wlasne postanowienia...
ano z Tygrysem, choc trochę będziemy razem w ciązy...
a w planach miałyśmy razem byc..
ale.. i tak jest dobrze.. kuzynostwo będzie w miare w tym samym wieku i beda się mogli razem bawić
Env, wlaśnie o to chodzi, że każda z nas jest inna, i do kazdej dobierają indywidualnie
oby wszystko było ok
ja wiem, że najlepiej cwiczenia i dieta i wlasne postanowienia...
ano z Tygrysem, choc trochę będziemy razem w ciązy...
a w planach miałyśmy razem byc..
ale.. i tak jest dobrze.. kuzynostwo będzie w miare w tym samym wieku i beda się mogli razem bawić
Env, wlaśnie o to chodzi, że każda z nas jest inna, i do kazdej dobierają indywidualnie
oby wszystko było ok
Had a Ty dziś masz gina nie ??
koniecznie daj potem znac co i jak 
"Nigdy nie dyskutuj z idiotą!

tak na 17,20..
postaram się dać znać.
Jak nie dzisiaj to jutro
postaram się dać znać.
Jak nie dzisiaj to jutro
Cześć dziewczyny.
Jak wam upływa czwartek?
Brrr ćwiczenia... Dlaczego to musi być taka katorga dla leniwszych? Sama muszę coś pozrzucać z boczków, z brzucha. Nie przesadzając, źle się z tym czuję. Za jakiś czas zamierzam biegać. Mamy park pod nosem, więc... Trzeba zaopatrzyć się w odpowiednie buty. I dla nogi będzie to dobre... Teraz są chęci, ale zobaczy się co później.
Kinguś oj tam jeden baton można spalić...
I narobiłaś smaków na coś słodkiego... Coś czekoladowego nie wspomnę o kawie. Mmmniam.
Cieszę się, że z G się układa i z pracą jego też.
Had również czekam na wieści po wizycie. A właśnie jak autko sprawuje się? Jakie kupiliście?
Rok do trzech lat różnicy między dzieciakami to niedużo. Wasze pociechy na pewno dogadają się.
env cc nie taka straszna. Będzie dobrze. Nie denerwujesz się porodem? W końcu 2tyg to nie tak długo, już w krótce maluszek przyjdzie na świat.
Tygrysku praca w centrum przy stoisku ze słodkościami. Także to będzie wyczyn przy tych zapachach i nie tylko.
a_gatka jak tam po ślubie?
Jak wam upływa czwartek?
Brrr ćwiczenia... Dlaczego to musi być taka katorga dla leniwszych? Sama muszę coś pozrzucać z boczków, z brzucha. Nie przesadzając, źle się z tym czuję. Za jakiś czas zamierzam biegać. Mamy park pod nosem, więc... Trzeba zaopatrzyć się w odpowiednie buty. I dla nogi będzie to dobre... Teraz są chęci, ale zobaczy się co później.
Kinguś oj tam jeden baton można spalić...
Cieszę się, że z G się układa i z pracą jego też.
Had również czekam na wieści po wizycie. A właśnie jak autko sprawuje się? Jakie kupiliście?
Rok do trzech lat różnicy między dzieciakami to niedużo. Wasze pociechy na pewno dogadają się.
env cc nie taka straszna. Będzie dobrze. Nie denerwujesz się porodem? W końcu 2tyg to nie tak długo, już w krótce maluszek przyjdzie na świat.
Tygrysku praca w centrum przy stoisku ze słodkościami. Także to będzie wyczyn przy tych zapachach i nie tylko.
a_gatka jak tam po ślubie?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black, to poszalejesz i będziesz musiała się pilnować by na słodkości się nie skusić 
Dam znać co po lekarzu...
A autko mamy seata toledo z 97 roku. sprawuje się ok i nie wymaga wkładu finansowego na szczęście
póki co....
Własnie Kinga, dalej rowerkiem do pracy ??
Dam znać co po lekarzu...
A autko mamy seata toledo z 97 roku. sprawuje się ok i nie wymaga wkładu finansowego na szczęście
póki co....
Własnie Kinga, dalej rowerkiem do pracy ??
Fajne autko, zerknęłam na google. Oby wam dobrze służyło. 
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black fajna praca Ci się szykuje.... wydaje mi sie że to jednak może pójść w drugą stronę i mogą Ci słodycze właśnie nie smakować wtedy bo zapach działa na człowieka i że tak powiem zapachem się będziesz najadać aby tak było.... ja mam tak z lekami unikam jak ognia bo mam ich na codzień i leki też "pachną "
Had nie rowerem juz nie jeździłam dawno... nie mam czasu ..teraz też trochę pracuję więcej niż w czerwcu i w maju ... ale byle do końca sierpnia potem już powinno być ok ... bo czasem ciągnę dwie prace
daj znać jak tam po lekarzu.. nadal zaciskam kciuki aby było ok
Had nie rowerem juz nie jeździłam dawno... nie mam czasu ..teraz też trochę pracuję więcej niż w czerwcu i w maju ... ale byle do końca sierpnia potem już powinno być ok ... bo czasem ciągnę dwie prace
daj znać jak tam po lekarzu.. nadal zaciskam kciuki aby było ok
Black. Podesle Ci na fb fotki auta.
Kinga jak 2 prace ciagniesz?
No czasem i zapach wystarczy by bylo juz za duzo...
Ciaza potwierdzona. Psikus ma 4 mm.
6 tydzien. Serduszka jeszcze nie bylo slychac ale cos tam pulsowalo..
Kinga jak 2 prace ciagniesz?
No czasem i zapach wystarczy by bylo juz za duzo...
Ciaza potwierdzona. Psikus ma 4 mm.
6 tydzien. Serduszka jeszcze nie bylo slychac ale cos tam pulsowalo..
Hej 
Wpadam się tylko przywitać, bo jakoś nie mam weny ostatnio na forum... Wybaczcie
Had moje gratulacje
Dbaj teraz o siebie i naszego maluszka 
Miłego dnia
Wpadam się tylko przywitać, bo jakoś nie mam weny ostatnio na forum... Wybaczcie
Had moje gratulacje
Miłego dnia