Gdzie na kawę piwo itp?
-
hoppipola
Gdzie na kawę piwo itp?
Macie jakies ciekawe miesca ktore mozecie polecic żeby posiedzieć poplotkować?
Ja ostatnio trafiłam do Colombia Bar w Warszawie i naprawde fajne miejsce. To moja propozycja. Czekam na wasze.
Ja ostatnio trafiłam do Colombia Bar w Warszawie i naprawde fajne miejsce. To moja propozycja. Czekam na wasze.
-
dorciak
Re: Gdzie na kawę piwo itp?
To zalezy tez kto co lubi i na co ma ochote. Ja czasem lubie posiedziec sobie w przytulnej knajpce a innym znowu poszalec na disco i napic sie piwka
-
Tusia
Filtry na Filtrowej - zdecydowanie polecam, wyborne kawy i przystępne ceny porównywalne do tych w sieciówkach.
-
drobaska
zgadzam się z założycielką tematu ja jak tylko jestem w wawie to lubię wpadać do colombia http://colombiabar.pl/
-
buraczka
oprócz lokalu i miejsca ważne też jest towarzystwo, jeśli jest dobre to już połowa sukcesu
-
drobaska
najlepiej żeby było i jedno i drugie i wtedy jest rewelka
-
Mr_Rabat
Przepraszam, że się wtrącę, ale czy mogę wspomnieć o czymś, co mimo lekkiego offtopu, powinno być pomocne?
-
dzo
nieMr_Rabat pisze:Przepraszam, że się wtrącę, ale czy mogę wspomnieć o czymś, co mimo lekkiego offtopu, powinno być pomocne?