Black Wolf, Hadassa, pozdrawiam

i w ogóle wszystkie pozdrawiam
Zawsze tego czasu jakoś mało ale bardzo chciałabym wiecej tu bywać, może w tym tygodniu się uda
Hadassa czytam że jesteś w trakcie starań
czasem niestety to trwa
my o pierwszego syna staraliśmy ię 2 lata, życzę Ci żeby u Ciebie było dużo, dużo krócej
Luna, gratuluję
pracy! Czytam że z partnerem się nie układa, przykro mi
Black Wolf, dobrze że nie dajesz się wykorzystywać przyjaciółce
Ja rozumiem że w przyjaźni trzeba być empatycznym, pocieszać gdy jest źle, ale bez przesady
trzeba się też umieć cieszyć że tej drugiej osobie jest dobrze, na tym polega przyjaźń
ja czytałam ostatnio o wampirach energetycznych, że tacy ludzie nie mają świadomości że komuś szkodzą, ale poprzez ciągłe narzekania i utyskiwanie odbierają temu człowiekowi energię
ale to taka teoryjka

a propos jakie brat ma teorie? Bo ja ma w swoim otoczeniu osobę, która ostatnio zainteresowała się właśnie takimi różnymi niestworzonymi rzeczami, i się ze mną dzieli

Ale to o wampirach (energetycznych) wydaje mi się nawet całkiem całkiem prawdopodobne..
Ja dziś jestem nieprzytomna
Reanimuję się kawą, ale z zaspania przesłodziłam sobie kawę, i jest niedobra, ale piję
Jutro mój młodszy synek prawdopodobnie będzie miał zabieg usunięcia trzeciego migdała, 12 godzin w szpitalu
Jeszcze wszystko zależy bo dziś mają przyjść takie badania krwi, bez nich nie zrobią teraz zabiegu, a mówią mi że badania "prawdopodobnie" przyjdą, a nie na 100% - więc się denerwuję bo chciałabym żeby mój synek miał to już z głowy
a i jeszcze zawaliłam jedną sprawę, wczoraj starszy syn wyjeżdżał na kolonie, tak go pakowałam, pakowałam że nie spakowałam paru par spodni od dresu, i jedyne długie spodnie jakie ma to dżinsy
a to jest obóz sportowy, będą dużo grać w piłkę i inne sporty uprawiać, a on w tych dżinsach
ja jestem w gorącej wodzie kąpana, chciałam jechać, gonić ten autobus, albo jechać kilkaset km nad morze, ale mąż mówi: kurierem wyślij
no i dziś o 7mej umówiłam kuriera, jutro syn ma otrzymać paczkę ze spodniami
to tyle z grubsza