Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Black wypad nad jeziora był ale krótki bo cały czas padało, tylko mały spacer był i to jeszcze z parasolem w roli głównej a tak to posiedzieliśmy w aucie bo tak padało, także zdjęć nie mam
ale będzie nie raz jeszcze okazja
Had ja tez bym się na taki gest wzruszyła bo miękka jestem jeśli chodzi o coś takiego, ale Ty się ciesz kochana bo Twój X Cie kocha
ale będzie nie raz jeszcze okazja
Had ja tez bym się na taki gest wzruszyła bo miękka jestem jeśli chodzi o coś takiego, ale Ty się ciesz kochana bo Twój X Cie kocha
Kinga no się stara chłopak 
a widać po nim ile to mu frajdy sprawia
Ale wiesz, ważne że jednak jakiś wyjazd był
i spędzenie wspólnie czasu...
a widać po nim ile to mu frajdy sprawia
Ale wiesz, ważne że jednak jakiś wyjazd był
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Black, dokładnie, tym bardziej że prędzej wyda kasę na mnie niż na siebie..
Ja już czasem nawet nie mówię że coś chcę..
albo szybko dodaję że muszę się zastanowić, bo coś tam...
Ja już czasem nawet nie mówię że coś chcę..
albo szybko dodaję że muszę się zastanowić, bo coś tam...
Had ale się uśmiałam hmm cieszcie się dziewczyny ze macie takich facetów.. swoją drogą mój G tez mi niczego nie żałuje hmmm jeśli chodzi o zachcianki typu bluzka itp
Jak chyba każdy ma też swoje
bo i ponarzekać na niego bym mogła..
ale się stara chłopak..
Tak więc pokazuje że mu zależy na Tobie
i się stara
a jak właśnie praca Twojego G ??
Black, dokładnie, byle by nie było za często
ale się stara chłopak..
Tak więc pokazuje że mu zależy na Tobie
i się stara
a jak właśnie praca Twojego G ??
Black, dokładnie, byle by nie było za często
Had aaaaaaaaaaa czemu mi o tym przypomniałaś ...?
pracy nie ma, raczej pracuje nad własnym biznesem ...ale jak będzie to mnie martwi to i to bardzo, oj bardzo bardzo. To co teraz robi to raczej jest dodatkowa praca, nie chcę się rozpisywać na ten temat bo mnie to przytłacza i martwi bardzo, biorąc pod uwagę że trwa to juz stanowczo za długo. Jednak po wczorajszych rozmowach na basenie wiem że się uda, przynajmniej dziś w to wierzę
pracy nie ma, raczej pracuje nad własnym biznesem ...ale jak będzie to mnie martwi to i to bardzo, oj bardzo bardzo. To co teraz robi to raczej jest dodatkowa praca, nie chcę się rozpisywać na ten temat bo mnie to przytłacza i martwi bardzo, biorąc pod uwagę że trwa to juz stanowczo za długo. Jednak po wczorajszych rozmowach na basenie wiem że się uda, przynajmniej dziś w to wierzę
Kinguś <przytul> przepraszam.. tak mi się jakoś przypomniało...
nie chciałam....
Jeżeli jest pewny i chce spróbować, może a nóż się uda
Wg mnei jeżeli się nei spróbuje to potem można całe życie żałować.
Mój tak ma z kuźnią.. Już się napala, jakie to zyski nie będzie przynosić..
Czasem delikatnie sprowadzę go na ziemię, ale.. nie chce mu tez skrzydeł podcinać.
Black, no cóż.. podobno trzeba też czasem odczuć to co złe, by lepiej docenić to co dobre
nie chciałam....
Jeżeli jest pewny i chce spróbować, może a nóż się uda
Wg mnei jeżeli się nei spróbuje to potem można całe życie żałować.
Mój tak ma z kuźnią.. Już się napala, jakie to zyski nie będzie przynosić..
Czasem delikatnie sprowadzę go na ziemię, ale.. nie chce mu tez skrzydeł podcinać.
Black, no cóż.. podobno trzeba też czasem odczuć to co złe, by lepiej docenić to co dobre
Black u nas w grupie jest 6 par. Na razie to w sumie tylko ta położna omawiała temat, ew. pytania. Ale na następnych mówiła, że będziemy plan porodu pisać np.(nie wiem po co to i co to daje, jak przyjdzie co do czego). Mają tez praktyczne zajęcia typu kąpanie malucha, przewijanie.
Ale jest szansa, że będziesz miała pieska ze sobą
. Rok jakoś zleci.
Kinga trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Niech tylko coś rozkręci i ruszy.
Had, ważne, że ma jakieś plany i szansę na ich realizację. Przyjdzie czas to zrobi sobie.
Ale jest szansa, że będziesz miała pieska ze sobą
Kinga trzeba wierzyć, że będzie dobrze. Niech tylko coś rozkręci i ruszy.
Had, ważne, że ma jakieś plany i szansę na ich realizację. Przyjdzie czas to zrobi sobie.
Tygrys
To fajnie że się będą te praktyczne 
w sumie faktycznie że po większości w tv pokazują że w szkole rodzenia uczą jak oddychac
w sumie faktycznie że po większości w tv pokazują że w szkole rodzenia uczą jak oddychac
najlepsze to było jak opowiedziała, że mieli taką rodzącą, która w trakcie porodu palce mężowi połamała, jak go za ręce ścisnęła. Ponoć lepiej wziąść rodzącą za rękę a nie na odwrót, bo wtedy właśnie takie wypadki się zdarzają ;P
Had nic się nie stało, ja też mam nadzieje że w tych letnich miesiącach się poukłada większość spraw, jak będę mieć dobre wieści to dam znać
Black oj nie mów że jesteś taka pechowa, niech Twoje kciuki przyniosą szczęście
Tygrys jestem zafascynowana tym co piszesz, to musi być świetne ... aż sobie pomyślałam o małym Dzidzi jakby to było gdybym to ja ...hmm, dużo możecie się nauczyć i ważne ze to co was nurtuje to popytacie co i jak, świetna sprawa
Black oj nie mów że jesteś taka pechowa, niech Twoje kciuki przyniosą szczęście
Tygrys jestem zafascynowana tym co piszesz, to musi być świetne ... aż sobie pomyślałam o małym Dzidzi jakby to było gdybym to ja ...hmm, dużo możecie się nauczyć i ważne ze to co was nurtuje to popytacie co i jak, świetna sprawa
hah xD wypadki przy porodzie
nieźle...
Kinga, <przytul> na pewno się pouklada
zobaczysz
Kinga, <przytul> na pewno się pouklada
Black, może nie będzie najgorzej, może sobie z nim jednak jakoś poradza 
a Wam uda się go szybko zabrać
a Wam uda się go szybko zabrać
Oby, oby. Trzeba myśleć pozytywnie a będzie dobrze.
Ok uciekam kochane porobić coś w domu.
Miłego dnia. Do później.
Ok uciekam kochane porobić coś w domu.
Miłego dnia. Do później.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
na pewno przydatna ta szkoła... i tak potem wszystko wyjdzie w praniu ;p. Teoria opanowana będzie, zobaczymy jak z praktyką ;p
Kinga oby jak najszybciej te pozytywne wieści
Black - powodzenia i nawzajem :*
Kinga oby jak najszybciej te pozytywne wieści
Black - powodzenia i nawzajem :*
Wpadłam na moment.
Hahahahaha ''wyjdzie w praniu''. Tygrysku rozbawiłaś mnie.
Hahahahaha ''wyjdzie w praniu''. Tygrysku rozbawiłaś mnie.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Witajcie
Ależ mnie boli dziś głowa..
Byłam ostatnio w sprawie pracy, znaczy na razie staż, a później umowa na jakiś czas i zobaczymy co wyjdzie.. mam nadzieję, że się uda, bo jak nie.. ach- wolę nie myśleć.. Także i za mnie kciuki trzymajcie..
Póki co produkcja ciast, tortów i innych bzdetów mi została..
A do słoiczków robiłam syrop majowy. Zbierałam maje i później je "przetwarzałam"
Na zimę do herbaty jak znalazł, albo na przeziębienie..
Had ma do nas ktoś za około dwa(?) tygodnie przyjechać tartakiem, żeby deski zrobić i coś tam jeszcze ale się nie znam i dalej spycha nie było więc ogóle ma się nijak..
Tygrys to wrażenia pozytywne z pierwszego spotkania?
To dobrze, oby tak dalej :*
A dla Męża wielki plus
Nie każdy taki rezolutny 
Co do samego porodu to chcesz żeby był z Tobą??
Kinga zobaczysz, że się ułoży wszytsko i poskłada w całość.. nie zadręczaj się niepotrzebnie..
A wiesz jaka herbata z takiej swojej mięty smakuje?? Ja uwielbiam tylko aktualnie mam imbryk trochę uszkodzony..
No i jedna moja rada- ogranicz miejsce gdzie ta mięta rośnie bo jak Ci się ukorzeni to nijak jej się nie pozbędziesz.. tak się pleni
Black, no szkoda, że się psiaka od razu nie da wziąć.. chore te przepisy.. a w ogóle to dlaczego tak jest??
Czyli Mama się będzie w razie czego nim zajmować?? Myślałam, że jakaś dalsza dalsza rodzina..
Bac to teraz już mają łączone klasy że dopiero w przyszłym roku komunia??
Oj tak- będą Cię czekać humory buntowniczki
Ależ mnie boli dziś głowa..
Byłam ostatnio w sprawie pracy, znaczy na razie staż, a później umowa na jakiś czas i zobaczymy co wyjdzie.. mam nadzieję, że się uda, bo jak nie.. ach- wolę nie myśleć.. Także i za mnie kciuki trzymajcie..
Póki co produkcja ciast, tortów i innych bzdetów mi została..
A do słoiczków robiłam syrop majowy. Zbierałam maje i później je "przetwarzałam"
Na zimę do herbaty jak znalazł, albo na przeziębienie..
Had ma do nas ktoś za około dwa(?) tygodnie przyjechać tartakiem, żeby deski zrobić i coś tam jeszcze ale się nie znam i dalej spycha nie było więc ogóle ma się nijak..
Tygrys to wrażenia pozytywne z pierwszego spotkania?
To dobrze, oby tak dalej :*
A dla Męża wielki plus
Co do samego porodu to chcesz żeby był z Tobą??
Kinga zobaczysz, że się ułoży wszytsko i poskłada w całość.. nie zadręczaj się niepotrzebnie..
A wiesz jaka herbata z takiej swojej mięty smakuje?? Ja uwielbiam tylko aktualnie mam imbryk trochę uszkodzony..
No i jedna moja rada- ogranicz miejsce gdzie ta mięta rośnie bo jak Ci się ukorzeni to nijak jej się nie pozbędziesz.. tak się pleni
Black, no szkoda, że się psiaka od razu nie da wziąć.. chore te przepisy.. a w ogóle to dlaczego tak jest??
Czyli Mama się będzie w razie czego nim zajmować?? Myślałam, że jakaś dalsza dalsza rodzina..
Bac to teraz już mają łączone klasy że dopiero w przyszłym roku komunia??
Oj tak- będą Cię czekać humory buntowniczki
Hej Madi.. oby bol glowy szybko znikl 
To za prace trzymam kciuki
co z tego ze staz, to juz cos 
Szkoda ze nic nie ruszylo tak widocznie z budowa. Na co teraz czekacie?
To za prace trzymam kciuki
Szkoda ze nic nie ruszylo tak widocznie z budowa. Na co teraz czekacie?
Madi witaj
częto piszesz że Cię głowa boli, może warto to sprawdzić i porobić badania ..?, to już wiem co to za syropek robisz, jeszcze na internecie doczytałam sobie...- ja nigdy tego nie robiłam chociaż słyszałam o tym tylko u mnie nazywa się to bardzo potocznie - syrop z mleczy. Oj Madi ja mam taką małą kępkę tej mięty zanim się rozroście to zejdzie ale będę miała ją na oku. Już w zimie marzyłam o takim prawdziwym zielniku a teraz powoli to realizuję, już się nie mogę doczekać jak wszystko posadzę a mam łącznie 7 różnych rodzajów ziół.., niestety majeranek mi nie zeszedł i rozmaryn też ale jeszcze daje im cień szansy...Budowa domu wielkie wyzwanie ale trzymam kciuki aby ruszyć z tym. Madi zaciskam mocno kciuki za pracę, życzę aby się udało. BARDZO BARDZO TRZYMAM KCIUKI.
Black dobrze że masz już załatwione z mamą że zaopiekuje się pieskiem to też ważne na pewno będziesz spokojniejsza.. zobaczysz poukłada się pomyślnie u Ciebie
częto piszesz że Cię głowa boli, może warto to sprawdzić i porobić badania ..?, to już wiem co to za syropek robisz, jeszcze na internecie doczytałam sobie...- ja nigdy tego nie robiłam chociaż słyszałam o tym tylko u mnie nazywa się to bardzo potocznie - syrop z mleczy. Oj Madi ja mam taką małą kępkę tej mięty zanim się rozroście to zejdzie ale będę miała ją na oku. Już w zimie marzyłam o takim prawdziwym zielniku a teraz powoli to realizuję, już się nie mogę doczekać jak wszystko posadzę a mam łącznie 7 różnych rodzajów ziół.., niestety majeranek mi nie zeszedł i rozmaryn też ale jeszcze daje im cień szansy...Budowa domu wielkie wyzwanie ale trzymam kciuki aby ruszyć z tym. Madi zaciskam mocno kciuki za pracę, życzę aby się udało. BARDZO BARDZO TRZYMAM KCIUKI.
Black dobrze że masz już załatwione z mamą że zaopiekuje się pieskiem to też ważne na pewno będziesz spokojniejsza.. zobaczysz poukłada się pomyślnie u Ciebie
Black pierwsze co przychodzi mi do głowy to taki lek Opokan dawka 7,5 mg bez recepty on jest albo inna nazwa handlowo to Aspicam 7,5 mg to jest to samo. Oby dwa leki mają w składzie MELOXICAMUM dawkowanie jest 1 x 1 ale nic się nie stanie jak wzięłabyś 2 x 1 lub 2 x 2 tabl. Lek działa p / bólowo i p / zapalnie i rozluźniająco na mięśnie.
Ale Ty piszesz też o bólach w klatce piersiowej a to już poważniejsza sprawa bo mogą być różne podłoża takiego bólu i mam nadzieję ze ten ból nie jest od serca. Bo wtedy poważniejsza sprawa. Zawsze można zastosować Naproxen w tabletkach to będzie bardziej bezpieczne. Dodatkowo dobrze brać witaminy z grupy B najlepiej cały kompleks tzn. Witaminum B compositum one mają korzystny wpływ na utrzymanie optymalnej pracy układu nerwowego. Bierze się to 1 x1 najlepiej rano lub w południe
Nie wiem czemu nie mogłam spać, zwyczajnie raczej bez powodu
Ale Ty piszesz też o bólach w klatce piersiowej a to już poważniejsza sprawa bo mogą być różne podłoża takiego bólu i mam nadzieję ze ten ból nie jest od serca. Bo wtedy poważniejsza sprawa. Zawsze można zastosować Naproxen w tabletkach to będzie bardziej bezpieczne. Dodatkowo dobrze brać witaminy z grupy B najlepiej cały kompleks tzn. Witaminum B compositum one mają korzystny wpływ na utrzymanie optymalnej pracy układu nerwowego. Bierze się to 1 x1 najlepiej rano lub w południe
Nie wiem czemu nie mogłam spać, zwyczajnie raczej bez powodu
bry dzień...
Black, jaki to jest dokładnie ból?? Przypominają mi się moje nerwobóle..
ale ja je miałam szzcególnie między żebrami na boku...
Łykałam wtedy własnie leki przeciwzapalne, rozluźniające i witaminy B
no i oczywiście nei denerwować się
Witajcie moje Słoneczka, mamy już czwrteczek
Jakie plany na dziś ? Jaka pogoda za oknem ??
Ja dziś mam lenia w pracy, ale to chyba nic nowego
jeszcze muszę nad jakimiś zakupami pomyśleć i sałatką na jutro
oczywiście w rossmanie wczoraj byłam, dziś idę jeszcze raz
Black, jaki to jest dokładnie ból?? Przypominają mi się moje nerwobóle..
ale ja je miałam szzcególnie między żebrami na boku...
Łykałam wtedy własnie leki przeciwzapalne, rozluźniające i witaminy B
no i oczywiście nei denerwować się
Witajcie moje Słoneczka, mamy już czwrteczek
Jakie plany na dziś ? Jaka pogoda za oknem ??
Ja dziś mam lenia w pracy, ale to chyba nic nowego
jeszcze muszę nad jakimiś zakupami pomyśleć i sałatką na jutro
oczywiście w rossmanie wczoraj byłam, dziś idę jeszcze raz
Had witaj
u mnie bez szczególnych planów, niby ciepło ale pochmurno u mnie, oby się rozkręciła pogoda i było słonecznie, wczoraj u mnie bardzo padało
co nabyłaś ciekawego w rossmanie ?
u mnie bez szczególnych planów, niby ciepło ale pochmurno u mnie, oby się rozkręciła pogoda i było słonecznie, wczoraj u mnie bardzo padało
co nabyłaś ciekawego w rossmanie ?
Czesc wpadam na chwilę melduje ze żyje. Ostatni dzień laby w sumie od jutra już zaczynam pracę więc nie pojawie się predko.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Kinga kupiłam w sumie dwie pomadki i 3 lakiery 
potem wrzucę zdjęcie w zakupach
dziś idę znów
po jeszcze jeden lakier minimu, i podobno wchodzą na promocję pomadki ochronne to też bym kupiła 
U nas dziś piękne słońce
aż żal siedzieć w pracy 
hej Serduszko... ale nie zapomnij o nas
potem wrzucę zdjęcie w zakupach
dziś idę znów
U nas dziś piękne słońce
hej Serduszko... ale nie zapomnij o nas
Witaj Serduszko powodzenia w pracy