Przed wakacjami skończyłam robić całą A6W i szczerze trochę mi ubyło z brzucha i z cycków
Proźba o opinnie
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Proźba o opinnie
Hej. Mam pytanko do was.
Przed wakacjami skończyłam robić całą A6W i szczerze trochę mi ubyło z brzucha i z cycków
Przez wakacje nie robiłam nic nie chciało mi się. A teraz od połowy września zaczęłam robić 600 brzuszków dziennie. (zwykłych, na skosy, zwykłe z podnoszeniem nóg niektóre z a6w i z absu) robię ich po 50 każde. Zastanawiam się czy dadzą mi coś takie ćwiczenia. Nie jestem gruba ważne 49 kg a przed a6w warzyłam gdzieś 54. Mój brzuszek jest troszkę flakowaty chciała bym żeby był twardszy. Czy mam się nie zniechęcać i robić sobie dalej??? Mam w planach za jakiś czas zwiększać ilość brzuszków o 50.
-
gwiazdak
Re: Proźba o opinnie
Wow! 500 brzuszków dziennie? Jestem pod wrażeniem, myślę że nie przekonasz się o efektach póki nie spróbujesz. Bądź co bądź gratuluje motywacji i życzę powodzenia 
-
NatiNail
Moim zdaniem 500 brzuszków dziennie to trochę przesada. Mięśnie też muszą trochę odpocząć i się zregenerować. Ja na Twoim miejscu bym trochę pobiegała do tego lub zaczęła od jakiś ćwiczeń aerobowych żeby mięśnie całego ciała trochę popracowały, a nie tylko brzuszki.
Mięśnie rozwijają się w trakcie... odpoczynku, nie ćwiczeń
Ćwiczenia stymulują ten rozwój, ale jeśli nie będziesz robić przerw między kolejnymi dniami ćwiczeń, to mięśnie nie urosną. Lepiej jest ćwiczyć co drugi dzień niż codziennie 
brzuszki robić można,nawet trzeba,ale co za dużo to nie zdrowo,nie przesadzaj z tym.
-
Barbara Karol
- Miła Kobietka
Wytrwałość i systematyczność to klucz do sukcesu. Jeśli chcesz mieć naprawdę sexy wyrzeźbiony brzuszek oprócz brzuszków zacznij biegać. Nie wierzysz mi, zwróć uwagę na brzuchy lekkoatletek.sylwia1991 pisze:Hej. Mam pytanko do was.
Przed wakacjami skończyłam robić całą A6W i szczerze trochę mi ubyło z brzucha i z cyckówPrzez wakacje nie robiłam nic nie chciało mi się. A teraz od połowy września zaczęłam robić 600 brzuszków dziennie. (zwykłych, na skosy, zwykłe z podnoszeniem nóg niektóre z a6w i z absu) robię ich po 50 każde. Zastanawiam się czy dadzą mi coś takie ćwiczenia. Nie jestem gruba ważne 49 kg a przed a6w warzyłam gdzieś 54. Mój brzuszek jest troszkę flakowaty chciała bym żeby był twardszy. Czy mam się nie zniechęcać i robić sobie dalej??? Mam w planach za jakiś czas zwiększać ilość brzuszków o 50.
-
Natalia Sabała
- Miła Kobietka
Barbara Karol pisze:Wytrwałość i systematyczność to klucz do sukcesu. Jeśli chcesz mieć naprawdę sexy wyrzeźbiony brzuszek oprócz brzuszków zacznij biegać. Nie wierzysz mi, zwróć uwagę na brzuchy lekkoatletek.sylwia1991 pisze:Hej. Mam pytanko do was.
Przed wakacjami skończyłam robić całą A6W i szczerze trochę mi ubyło z brzucha i z cyckówPrzez wakacje nie robiłam nic nie chciało mi się. A teraz od połowy września zaczęłam robić 600 brzuszków dziennie. (zwykłych, na skosy, zwykłe z podnoszeniem nóg niektóre z a6w i z absu) robię ich po 50 każde. Zastanawiam się czy dadzą mi coś takie ćwiczenia. Nie jestem gruba ważne 49 kg a przed a6w warzyłam gdzieś 54. Mój brzuszek jest troszkę flakowaty chciała bym żeby był twardszy. Czy mam się nie zniechęcać i robić sobie dalej??? Mam w planach za jakiś czas zwiększać ilość brzuszków o 50.
Zgadzam się w 100%.
Natalia Sabała
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
Polecam wam ten sklep fryzjerski.
-
ktoska10111
- Jestem tu nowa :)
Od zwykłych brzuszków nie pozbedziesz się tkanki tluszczowej, Kiedy ma się mięśnie brzucha a jest tkanka tłuszczowa to i tak ich nie widać;), a zeby ją spalić potrzebne są aeroby, min . 30min. im dłużej tym większa ilość tkanki tłuszczowej jest spalana.
Dlatego tak jak wczesniej ktoś napisał, bieganie jest najlepsze, ale może być rower czy nawet szybki marsz, a w ogole to polecam interwałki , bo taki trening ma to do siebie, że tkanka tluszczowa jest spalana jeszcze wiele godzin po treningu a nie podczas tylkojak w przypadku biegania zwykłego.
Dlatego tak jak wczesniej ktoś napisał, bieganie jest najlepsze, ale może być rower czy nawet szybki marsz, a w ogole to polecam interwałki , bo taki trening ma to do siebie, że tkanka tluszczowa jest spalana jeszcze wiele godzin po treningu a nie podczas tylkojak w przypadku biegania zwykłego.