prosze wrecz blagam

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
ewelinainka
Jestem tu nowa :)

prosze wrecz blagam

Post autor: ewelinainka »

Wiram potrzebuje rady po krotce moj maz i ja zyjeny na odległość i juz mam dosyc. Mam zamiar kubic bilet bez uzgadniania z nim i tak bd wraca za tydz do irl. Pomozcie mi doradzcie czy pistawic go przrd faktem
Awatar użytkownika
Luna
Gadatliwa Kobietka

Re: prosze wrecz blagam

Post autor: Luna »

Moim skromnym zdaniem powinnas porozmawiac z mężem że chciałabys do niego przyjechac i tam mieszkac.Piszesz strasznie chaotycznie i nie wiem tez jak on sie zapatruje na wasza dalsza przyszłosc bo nic o tym nie wspomniałas.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Serduszko dobrze mówi, lepiej go chociaż poinformować ze kupujesz bilet ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Olensa
Miła Kobietka

Post autor: Olensa »

Lepiej go poinformować, sama mieszkam za granicą i wiem ile wiąże się z tym spraw jeśli ktoś przyjezdza... Uprzedz go bo możesz go postawić w niezręcznej sytuacji.. przeciez ktos musi Cię odebrać z lotniska, musisz gzies spać. A jeśli wynajmuje pokój to już podwójne zamieszanie
Ostatecznie jestem kobietą... i bardzo mnie to cieszy!
Awatar użytkownika
Astra
Super Gaduła

Post autor: Astra »

Zastanawia mnie tylko to dlaczego tak znienacka i w tajemnicy przed mezem chcesz
do niego pojechac.
Kobiety tylko postepuja tak zazwyczaj gdy chca sprawdzic swoich partnerow lub nakryc ich na ew zdradzie i goracym uczynku.
Takie metody, stosuje sie wylacznie w tzw podbramkowych sytuacjach gdy cos nie gra miedzy partnerami.
W Twoim przypadku chyba narosle watpliwosci i podejrzenia wobec meza spowodowaly, ze wlasnie tak z zaskoczenia, :o chcesz zadzialac.
Mysle, ze wiesz co robisz. :o
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Jest coś w tym co piszesz Astra. Jak mieszkałam w UK, to w tym samym domu wynajmował pokój Polak, który żył sobie z kobietą jedną, a drugą miał w Polsce. Z tą w Polsce miał dzieci, byli małżeństwem. Co wieczór dzwonił do żony, a tej drugiej kazał siedzieć cicho. Schody zaczęły się jak postanowiła przyjechać właśnie... :)
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Dziewczyny mają racje -od poinformowania męża o przyjeździe (jesli wynajmuje, to mogłabyś sprawić kłopot, bo nie każdy właściciel pozwala na tego typu wizyty) po chaotycznie napisany post.
Nie wiele można wywnioskować z tego co napisałaś jedynie nasuwa się myśl, że chcesz go po prostu ''zakoczyć'' czyli sprawdzić.
a_gatka właśnie przez tego typu przypadki ciężko uwierzyć w związki na odległość a raczej w takie życie na dłuższą metę.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
ODPOWIEDZ