promocja wibratorów na przystanku autobusowym
-
aura
promocja wibratorów na przystanku autobusowym
Ostatnio na jednym z przystanków autobusowych zobaczyłam reklamę..wibratora. Wisi sobie w miejscu gdzie wszyscy mogą ją zobaczyć (nawet dzieci) i zastanowiło mnie czy już naprawdę jest pozwolenie na reklamowanie wszystkiego i wszędzie. Ja do tego typu reklam jednak podchodzę sceptycznie.
-
ABCbielizny
Re: promocja wibratorów na przystanku autobusowym
Ja również uważam to za dużą przesadę.. Tym bardziej, że jest to dosyć intymna i delikatna sprawa każdego z nas. Dzieci nie powinny tego oglądać i zadawać krępujących pytań. Z taką reklamą już naprawdę mocno przesadzili:)
-
kora453
hmmm nie spotkałam się z takim czymś, ale to jakiś plakat? Ciekawa jestem jak wygląda. Sam pomysł dość dziwaczny i też podchodzę sceptycznie, tym bardziej na przystanku autobusowym. Chociaż patrząc od strony reklamującego przez to zaskoczenie może przyciągnąć klientów.
-
eta
tak??? nie widziałam
na pewno to był wibrator?? jeśli tak to maja sobie poczucie humoru
na pewno to był wibrator?? jeśli tak to maja sobie poczucie humoru
-
dzo
w moim mieście czegoś takiego nie widziałam, w sumie to mnie nie dziwi taka reklama bo w dzisiejszych czasach reklamy są nafaszerowane erotyzmem
nikt jednak nic z tym nie robi
-
ABCbielizny
Trudno się z Tobą nie zgodzić,ponieważ w dzisiejszym świecie reklama bardzo zcesto oparta jest na dużej erotyce. Jest to fajne i pociągające jeżeli nie przekracza pewnej granicy dobrego smaku. A w przypadku reklamy wibratorów na przystanku znacznie ją przekracza.
-
nina19
Na przystanku autobusowym? Nie no to już przesada.
Czego to jeszcze nie wymyślą ..
Czego to jeszcze nie wymyślą ..