problemy damsko-męskie
problemy damsko-męskie
mam problem. tydzień temu poznałam chłopaka, on wziął mój numer od znajomych, pytał ich o zdanie na jego temat. przez jakiś czas pisał, wstępnie zapraszał na spotkanie, a teraz od kilku dni milczy. czy mam sobie go odpuścic, nie wiem czy to normalne?
-
oOosylwiaoOo
Re: problemy damsko-męskie
Witaj
Możliwe, że ten chłopak jest chwilowo zajęty i dlatego nie odpisuje, albo... nie ma po prostu nic na koncie 
dzięki za odpowiedź
mam nadzięję, że to jest możliwe. Od długiego czasu nie spotkałam chłopaka wartego zainteresowania.
nie chcę się mu narzucać, zwłaszcza na tym etapie znajomości.
-
oOosylwiaoOo
Rozumiem
i bardzo dobrze, że nie chcesz się narzucać:) Na pewno sam się odezwie, tylko musisz być cierpliwa
:D Skoro zapraszał na spotkanie, to raczej nie jesteś mu obojętna i chciałby Cię lepiej poznać. Przynajmniej tak mi się wydaje, bo czasami ciężko rozszyfrować facetów 
- sylwia1991
- Fajna Kobietka
Kobieto wyluzuj
Napisz do niego pierwsza może czeka na twój ruch. A jeśli ci dalej nie będzie odpisywać to po porostu odpuść.
często wydaje mi się, że jestem zupełnie z innego świata niż faceci, dlatego też nie chcę pochopnie oceniać ich intencji 
-
oOosylwiaoOo
Także myślę i podzielam zdanie dziewczyn, że chwilowo może mieć jakieś zmartwienie , albo po prostu nie ma nic na koncie.

Moja koleżanka miała podobny przypadek do Twojego, ale po prostu mężczyzna okazał się jednym słowem CHAMEM i tak po prostu powiem "leciał na dwa fronty".
Jednak faceci są różni,a nie wszystkie sytuacje mogą się kończyć w ten sam sposób.
Twój, że tak powiem "obiekt"
może wystawił Cię na próbę i chce sprawdzić, czy Ty także jestem nim zainteresowana. Nic na to nie poradzisz. Faceci tak mają 
Moja koleżanka miała podobny przypadek do Twojego, ale po prostu mężczyzna okazał się jednym słowem CHAMEM i tak po prostu powiem "leciał na dwa fronty".
Jednak faceci są różni,a nie wszystkie sytuacje mogą się kończyć w ten sam sposób.
Twój, że tak powiem "obiekt"
-
gusia12344
- Miła Kobietka
hej.odezwal sie do ciebie?tez bym na twoim miejscu zrobila pierwszy krok i zobaczysz jak zareaguje.pozdrawiam
Hmmm...napisz do niego coś w stylu: ,,Hej..Czy Twoje zaproszenie jest nadal aktualne, bo jeśli tak, to mam wolny wieczór więc jeśli chcesz moglibyśmy się spotkać i porozmawiać.''
Dokładnie, wyluzuj nie stresuj się w końcu dopiero go poznałaś.... nie twórz sobie teorii czemu nie pisze
i jak radzą dziewczyny sama coś napisz nie zobowiązującego
teraz to my musimy brać sprawy w swoje ręce faceci nie zawsze to umieją
a może już się odezwał i po problemie ?
sprawa już wyjaśniona
odezwał się kilka dni temu...ja oczywiście zrobiłam jak zwykle z igły widły