Plany na wyjazdy z Chłopakiem

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Dżela1997
Jestem tu nowa :)

Plany na wyjazdy z Chłopakiem

Post autor: Dżela1997 »

Cześć;* Mam pytanko ;)
Może któraś z was mogłaby podrzucić mi jakiś pomysł na wyjazd na weekend ;D.
Ogólnie mój chłopak zaproponował termy, ale zapytał czy mam inne pomysły..
Szczerze nie mam nic. Wolałabym propozycje nie typu siedzenie i nic nie rb. Lubie aktywny tryb życia ;)))

Mam nadzieje że wpadniecie na super pomysłu. Uwzględniam to że mamy wolny dom i samochód;)
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Re: Plany na wyjazdy z Chłopakiem

Post autor: Madlen »

A termy Ci nie odpowiadają??
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Jak nie masz pomysłu to zgódz się na pomysł chłopaka :D
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
pomaranczka
Miła Kobietka

Post autor: pomaranczka »

Napisz coś więcej. Jak mieszkasz nad morzem to nie będziesz jechać w góry na weekend. Podaj lokalizację, termin, ilość dni i coś znajdziemy :)
http://dmcauto.pl
Awatar użytkownika
mirka1025
Miła Kobietka

Post autor: mirka1025 »

Jest tyle opcji! Chcesz pozwiedzać- wybierz się do Torunia, niedaleko jest Chełmno- miasto zakochanych. Ja wybieram się z chłopakiem do Krakowa i Ojcowa (nocleg w Ojcowie). Możesz pojechać do Druskiennik na Litwie do aquparku. Trudno doradzać, jeśli się nie wie skąd jesteś;) Możecie pojechać do Białowieży i wędrować po prastarej puszczy. Albo wybrać się nad polskie Morze. Odwiedzić Warszawę i Centrum Nauki Kopernik. Wszystko zależy od tego czym się interesujecie. Aktywnie można wypocząć w każdym dobrym gospodarstwie agroturystycznym lub pensjonacie.
ODPOWIEDZ