problem z trądzikiem u córki
Re: problem z trądzikiem u córki
Ja bym nie przesadzała. Dermatolog zaaplikuje zaraz antybiotyki i co gorsze może sterydy, bo tak się leczy trądzik. Sprawdziłabym najpierw inne metody. Koniecznie poszłabym na oczyszczanie twarzy do kosmetyczki i spróbowała działanie ziół. Zioła działają łagodnie i nie dają ubocznych skutków szkodliwych dla młodego organizmu. Jest taki ziołowy suplement Naonane, który łagodzi stany zapalne i ogranicza rozwój trądziku. Może warto wypróbować. Zobacz na stronie:SPAM
Ostatnio zmieniony śr paź 29, 2014 2:06 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Na trądzik dobry jest krem Acne Derm. W domu u nas stosował go syn, po kuracji był zadowolony.
Ja też jestem za tym żeby pogadać o tym z lekarzem odpowiednim, mogę polecić specjalistę w luxmedzie przy Jerozolimskich, bo fajnie wyprowadził mu skórę, jeszcze nie jest to idealne zażegnanie jego problemów ale zawsze wygląda to o niebo lepiej 
-
babeczka27
- Jestem tu nowa :)
Mi dermatolog przepisała davercin (na receptę) plus biorę antybiotyk doustny, w piątek wizyta po 1,5 miesiącu - jak źle było, tak jest nadal:(
-
Rzesy-Sklep_pl
- Miła Kobietka
Pierwsze co należy zrobić to niezwłocznie udać się do dermatologa,to podstawowa sprawa. On już doradzi coś odpowiedniego w zależności od tego z jakim rodzajem trądziku w ogóle mamy do czynienia.
-
apollo
Aplikator na wypryski HB, u mnie zmiana była diametralna, w tym momencie skóra wygląda ładnie, zdrowo i estetycznie. W końcu. Ogólnie pewnie jak większość z was długu bujałam się z takimi problemami. Najważniejsze, że udało się je całkowicie i ostatecznie rozwiązać.
Dodam tylko, żeby absolutnie nie uzywała kosmetyków na bazie alkoholu, bowiem z ich powodu mam rozszerzone pory 
marzą mi się ekskluzywne meble
zdrowa dieta jest najwazniejsza.
-
beauty4ever.pl
ja do tej pory chodzę do derma chociaż nastolatką nie jestem - mam 23 lata i cały czas się borykam. biorę od 5 miesięcy antybiotyk tetralysal i coś tam poprawę widzę, szczególnie na buzi ale dekolt i plecy dalej cieniutko ;p
powiększanie ust w warszawie
-
Poleczka2015
Z własnego doświadczenia mogę polecić serię kosmetyków Bioderma Sebium. Nie są one zbyt tanie. Zaopatrzam się w nie w SPAM. Stosuję regularnie żel do mycia twarzy i preparat zwężający pory. Jest genialny. Zmniejszył mój trądzik o jakieś 70%. Ładnie matowi skórę, zapobiega pojawianiu się nowych wyprysków. Stosowałam do tej pory mnóstwo innych rzeczy, ale tylko te mi pomogły.
Ostatnio zmieniony ndz sty 11, 2015 7:32 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja z trądzikiem na plecach walczę kilka lat. Jakiś czas temu pomogły mi kwasy nakładane na plecy ale problem wrócił 
Seria kosmetyków Normacne Dermedic. POmogły mi wyprowadzić skórę na prostą 
-
bartpoerto
Ja polecam kosemtyki z La roche, na moją córkę działają
tabletki odchudzające
najlepiej idz do dermatologa, a domowe sposoby to olej kokosowy i nicynamid.
lego friends
-
Sylwuśka123
- Miła Kobietka
Spróbuj iść z nią na medyczny peeling, dla mojej twarzy było to zbawienie. Z pewnością robią go w wielu gabinetach, ale dobrze wybrać takie sprawdzony, od siebie polecam Ci Moją Estetykę z Rzeszowa- Litewska 4/5, pełen profesjonalizm, jak to mówią. To ich strona mojaestetyka.pl
Moja pasja moim życiem!
zdecydowanie trzeba isc do dermatologa, bo domowe metody średnio sie najczęsciej sprawdzają
-
Milosniczkazakupow
- Fajna Kobietka
Najlepiej skonsultować się z dermatologiem, przy młodej skórze mocno bym uważała na samodzielne dobieranie kosmetyków/ lekarstw. Zniszczyłam sobie tak buzie i blizny zostały do teraz ;/
Trądzik jest wynikiem zaburzeń hormonalnych, u nas nastolatce polecił lekarz hormony wyregulować najpierw. No i brała Ovarin to suplement z witaminami, kw foliowym i inotyzolem w składzie. pomaga właśnie wyregulować gospodarkę hormonalną
-
Mniejsza1999
Ja znalazłam gabinet kosmetyczny, który raz na zawsze pomógł mi pozbyć się brzydkich szpecących zmian po trądziku.
Gabinet Medilaser we Wrocławiu oferuje zabieg Ellipse, który działa naprawdę cuda
Sprawdźcie sami na https://medilaser.pl/
Gabinet Medilaser we Wrocławiu oferuje zabieg Ellipse, który działa naprawdę cuda
Sprawdźcie sami na https://medilaser.pl/
ja od dawna borykam się z trądzikiem maście kremy średnio mi pomagają i kupiłam ostatnio i zażywam regularnie suplement diety snail natural 200ML z zarapharm to koncentrat za śluzu ślimaka wspomaga leczenie trądziku i regeneruje cały organizm i widzę efekty.
rzeczywiście epiduo radzi sobie świetnie