Problem intymny
Problem intymny
Cześć dziewczyny
Od 14 miesiecy jestem mamą przed ciążą nie zdazało mi sie to nigdy ale kiedy mam dni płodne leje sie ze mnie jak z wiadra ze tak to nazwie ale 2 razy przy tych dniach miałąm taki brązowaty kolor tej wydzieliny... Mówiłam to mojej pani doktor mowi ze to normalne ale martwie sie czy wy tez takie cos miałyscie..Zastanawiam sie czy nie zmienic lekarza i innego zapytac ?? Bardzo prosze o poważne odpowiedzi 
Re: Problem intymny
Wg mnie kto pyta nie bładzi i nie zaszkodzi zasięgnąć opinii innego lekarza 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
skonsultuj to z innym lekarzem jeszcze
Miałam podobnie przeszło po jakimś czasie jak ręką odjął.
Uwazam , ze jesli cos nas niepoki to zawsze warto zapytac drugiego lekarza.
Szczegolnie, ze w ostatnich czasach sporo sie slyszy niepochlebnych opiniach co do stawianych przez lekarzy
diagnoz.
Przynajmniej sie uspokoisz.
Szczegolnie, ze w ostatnich czasach sporo sie slyszy niepochlebnych opiniach co do stawianych przez lekarzy
diagnoz.
Przynajmniej sie uspokoisz.
Tak jak wyżej, kto pyta dobrze na tym wychodzi, jednak proponuję iść do lekarza odpowiedniego albo konsultacja na telefon 
też mi się to przytrafiło i to ze dwa razy, byłam u swojego ginekologa i powiedział że w ciąży gospodarka hormonalna się zmienia, szczególnie gdy karmisz piersią. Miałam takie jakby plamienia w czasie owulacji i za każdym razem nic złego się nie działo. Lekarz wykluczył infekcję intymną, dla profilaktyki kupiłam sobie probiotyk ginekologiczny, lacibios femina i brałam przez ponad 3 tygodnie. Dla spokojności sumienia zrobiłam wymaz z pochwy i wszystko wyszło w porządku. Niemniej jednak jeśli cokolwiek cie niepokoi idź do innego lekarza. Zwiększona ilość wydzieliny nie jest czymś złym, kobiety dużo częściej skarzą się na suchość pochwy ale plamienie warto sprawdzić.
Miałam dość podobne, tylko nie po ciąży. Ale okazało się, że to grzybica. Moja mama nie raz mówiła, że właśnie od czasu ciąży zaczęła mieć nawracające problemy z grzybicą. Możesz zawsze skonsultować to z innym lekarzem, dla własnej swobody i bezpieczeństwa 
-
aneta_konopka
- Jestem tu nowa :)
NowaJA93... byłaś z tym u lekarza?
-
taka jedna
ja z kolei po ciąży nie mogłam sobie poradzić z zapachem intymnym, który stał się dla mnie nie do zniesienia. Moja pani ginekolog niczego nie stwierdziła, ale zapach był masakryczny. Poprawiło się to dopiero jak zaczęłam stosować żel do higieny intymnej lacibios femina, który super nawilża i daje naprawdę super uczucie świeżości na długo.
Musisz iść do lekarza nie ma co ryzykować zdrowiem.
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/