czy wynik hcg jest 100%

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
iwonalubiziolo
Jestem tu nowa :)

czy wynik hcg jest 100%

Post autor: iwonalubiziolo »

witam jestem tu poraz pierwszy bo mam problem,ostatnia miesiączke miałam 18,04,2013 ,robiłam dwa razy test i negatywny ,robiłam wynik hcg i negatywny,bolą mnie piersi i podbrzusze oraz kłują jajniki .Sama już nie wiem co o tym sądzić ,byłam u gin i nic mi nie powiedział ani żadnych badań.Jeszcze nigdy nie spóżniała mi się o tyle dni miesiączka.moje cykle trwają od 32 do 34 dni a wiem że owulacje mam różnie,jeżeli któraś z was miała podobny problem to prosze o rade,nie ukrywam że chciałabym być wciąży. :woman:
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: czy wynik hcg jest 100%

Post autor: Adidasowa »

Może źle się odżywiasz? Może miałaś zbyt dużo stresu w ostatnim czasie? To wszystko wpływa na opóźnianie się okresu.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
OlabezParasola
Jestem tu nowa :)

Post autor: OlabezParasola »

Wynik testu hcg jest raczej niepodważalny, więc jeżeli wyszedł Ci negatywny to nie jesteś w ciąży :) :fallinlove
ladybug
Miła Kobietka

Post autor: ladybug »

hcg ujemny,badanie nic nie wykazało to nie pozostaje nic innego jak wziąć gorącą kąpiel i się odprężyć ,albo zacząć brać luteinę na wywołanie krwawienia :usta
ODPOWIEDZ