prezent

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
klaudiakkk22
Fajna Kobietka

prezent

Post autor: klaudiakkk22 »

Hej, chciałabym kupić mojemu mężowi na rocznicę ślubu masaż relaksacyjny. Dlatego też, szukam sprawdzonego gabinetu masażu na terenie Krakowa. W internecie znalazłam dobre opinie o HP Punkt Zdrowia. Korzystaliście z ich usług? Warto?
Milosniczkazakupow
Fajna Kobietka

Re: prezent

Post autor: Milosniczkazakupow »

Ja polecam GML na armii krajowej
Awatar użytkownika
lusilla1
Jestem tu nowa :)

Post autor: lusilla1 »

Super pomysł z tym masażem! Na pewno mąż się ucieszy i będzie zadowolony. Niestety nie znam żądnych ciekawych adresów w tym mieście, ale kilka razy byłam w SPA w różnych częściach kraju i takie masaże były istnym wybawieniem dla mojego napiętego ciała :)
]:-)
szczocinka
Miła Kobietka

Post autor: szczocinka »

daj spokoj, kup oliwke seksowna bielizne i sama go wymasuj :D
Witalka
Fajna Kobietka

Post autor: Witalka »

ja kiedys probowalam meza masowac to mu tylko krzywde zrobilam haha :P ale w sumie taka seksi bielizna to pewnie by nie pogardzil :D
szczocinka
Miła Kobietka

Post autor: szczocinka »

zaden facet by nie pogardzil, oni sa wzrokowcami :D na superlove sobie zerknij tam jest duzy wybor i jakosc swietna
ona_my
Fajna Kobietka

Post autor: ona_my »

Jeżeli chodzi o wybór prezentu, to serdecznie polecam sklep https://edibazzar.pl/ Na swojej stronie mają całkiem spory wybór prezentów dla mężczyzn, które też są praktyczne. Moim zdaniem jest to świetna opcja, ponieważ ich produkty są dobrze wykonane, a przy tym całkiem tanie.
ODPOWIEDZ