Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Monexis
Jestem tu nowa :)

Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki

Post autor: Monexis »

Witam,
Jestem w zwiazku od 3 lat z 30 letnim mezczyzna. Od dluzszego czasu po ostrzejszej klotni on wychodzi do matki i spedza tam noc. Czy Waszym zdaniem jest to zachowanie dojrzalego mezczyzny??? ci o tym myslicie??
Baśka1971
Fajna Kobietka

Re: Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki

Post autor: Baśka1971 »

A nie lepiej się zastanowić nad tym czy kłótnie nie są za często albo czy nie są o byle co? Może po prostu nie chce z Tobą spędzać nocy, a jedyny darmowy nocleg ma u matki. Lepsze to niż u innej kobiety.
Monexis

Ok Twoja odpowiedz jest jak najbardziej na miejscu, ale nie ujmuje mu to meskości?? z reguły to kobiety biegną do matek wypłakać się. Wydaje mi się że zwykła kłótnia nie powinna byc powodem do takiego zachowania.
Kleo

Post autor: Kleo »

Na pewno takie zachowanie nie służy waszemu związkowi, powinniście sami rozwiązywać swoje problemy, a nie mieszać w to matkę (bo jest to w pewnym sensie wikłanie jej w problem). Absolutnie nie zgadzałabym się na takie zachowanie.
Monexis

Co robic w takim przypadku??? rozmawialam z nim juz wiele razy ze zachowanie tego typu nie prowadzi do niczego dobrego ze bardzo mnie rani tym. Jest to w pewien sposob dla mnie brak szacunku. Najgorsze jest to ze on twierdzi ze sobie zasluzylam. Tylko tak naprawde czym...
Nala

Post autor: Nala »

Tchórz! :) Po prostu nie umie rozmawiać i najłatwiej uciekać od problemów.
A jesteś pewna, że on idzie do mamy? Tak tylko pytam z czystej ciekawości :)
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

[quote="Nala"]Tchórz! :) Po prostu nie umie rozmawiać i najłatwiej uciekać od problemów.
A jesteś pewna, że on idzie do mamy? Tak tylko pytam z czystej ciekawości :)[/quote

Co do tchórza to jestem tego samego zdania.Nie umie bądz nie chce mu się rozwiązać problemu to od niego ucieka.Ma już swoje lata i powinien umieć zmierzyć się ze swoimi problemami a nie zwiewać.a jakie jest jego wytłumaczenie na te ucieczki do matki?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Monexis

Odnosnie pytania czy napewno sypia u matki to jestem pewna w 100%.
Odnośnie drugiego pytania to tłumaczy tym ze chce miec swiety spokoj. Bardzo bolesne słowa. Ja jestem taka ze chce problem rozwiazac od razu i staram sie go na biezaco rozwiazywac zaraz po kłótni. On uwaza wtedy ze go męcze no i zabiera sie i wychodzi. Wraca i jest obrazony przez około 3 dni pozniej wszystko wraca do normy az do nastepnego razu.
mycha25
Gadatliwa Kobietka

Post autor: mycha25 »

Czyli jednak nigdy nie wyjaśniacie tej sprawy o którą się akurat pokłóciliście?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Monexis

Wyjasniamy owszem, ale musze o to wyjasnienie bardzo walczyc. Staram sie bardzo dokładnie mu wszystko przedstawic i za kazdym razem słysze ze go męcze.
Awatar użytkownika
qiqolina
Miła Kobietka

Post autor: qiqolina »

A jak często zdarzają się te kłótnie i ucieczki z domu?
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert
ODPOWIEDZ