Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki
Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki
Witam,
Jestem w zwiazku od 3 lat z 30 letnim mezczyzna. Od dluzszego czasu po ostrzejszej klotni on wychodzi do matki i spedza tam noc. Czy Waszym zdaniem jest to zachowanie dojrzalego mezczyzny??? ci o tym myslicie??
Jestem w zwiazku od 3 lat z 30 letnim mezczyzna. Od dluzszego czasu po ostrzejszej klotni on wychodzi do matki i spedza tam noc. Czy Waszym zdaniem jest to zachowanie dojrzalego mezczyzny??? ci o tym myslicie??
Re: Gdy on po kłótni wychodzi z domu i idzie na noc do matki
A nie lepiej się zastanowić nad tym czy kłótnie nie są za często albo czy nie są o byle co? Może po prostu nie chce z Tobą spędzać nocy, a jedyny darmowy nocleg ma u matki. Lepsze to niż u innej kobiety.
Ok Twoja odpowiedz jest jak najbardziej na miejscu, ale nie ujmuje mu to meskości?? z reguły to kobiety biegną do matek wypłakać się. Wydaje mi się że zwykła kłótnia nie powinna byc powodem do takiego zachowania.
Na pewno takie zachowanie nie służy waszemu związkowi, powinniście sami rozwiązywać swoje problemy, a nie mieszać w to matkę (bo jest to w pewnym sensie wikłanie jej w problem). Absolutnie nie zgadzałabym się na takie zachowanie.
Co robic w takim przypadku??? rozmawialam z nim juz wiele razy ze zachowanie tego typu nie prowadzi do niczego dobrego ze bardzo mnie rani tym. Jest to w pewien sposob dla mnie brak szacunku. Najgorsze jest to ze on twierdzi ze sobie zasluzylam. Tylko tak naprawde czym...
-
Nala
Tchórz!
Po prostu nie umie rozmawiać i najłatwiej uciekać od problemów.
A jesteś pewna, że on idzie do mamy? Tak tylko pytam z czystej ciekawości
[quote="Nala"]Tchórz!
Po prostu nie umie rozmawiać i najłatwiej uciekać od problemów.
[/quote
Co do tchórza to jestem tego samego zdania.Nie umie bądz nie chce mu się rozwiązać problemu to od niego ucieka.Ma już swoje lata i powinien umieć zmierzyć się ze swoimi problemami a nie zwiewać.a jakie jest jego wytłumaczenie na te ucieczki do matki?
Co do tchórza to jestem tego samego zdania.Nie umie bądz nie chce mu się rozwiązać problemu to od niego ucieka.Ma już swoje lata i powinien umieć zmierzyć się ze swoimi problemami a nie zwiewać.a jakie jest jego wytłumaczenie na te ucieczki do matki?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Odnosnie pytania czy napewno sypia u matki to jestem pewna w 100%.
Odnośnie drugiego pytania to tłumaczy tym ze chce miec swiety spokoj. Bardzo bolesne słowa. Ja jestem taka ze chce problem rozwiazac od razu i staram sie go na biezaco rozwiazywac zaraz po kłótni. On uwaza wtedy ze go męcze no i zabiera sie i wychodzi. Wraca i jest obrazony przez około 3 dni pozniej wszystko wraca do normy az do nastepnego razu.
Odnośnie drugiego pytania to tłumaczy tym ze chce miec swiety spokoj. Bardzo bolesne słowa. Ja jestem taka ze chce problem rozwiazac od razu i staram sie go na biezaco rozwiazywac zaraz po kłótni. On uwaza wtedy ze go męcze no i zabiera sie i wychodzi. Wraca i jest obrazony przez około 3 dni pozniej wszystko wraca do normy az do nastepnego razu.
Czyli jednak nigdy nie wyjaśniacie tej sprawy o którą się akurat pokłóciliście?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Wyjasniamy owszem, ale musze o to wyjasnienie bardzo walczyc. Staram sie bardzo dokładnie mu wszystko przedstawic i za kazdym razem słysze ze go męcze.
A jak często zdarzają się te kłótnie i ucieczki z domu?
"Nie macie pojęcia, jak kiepskie mam o sobie zdanie i jak mało na nie zasługuję" W.S. Gilbert