prezent dla niego
-
cherrylady
- Jestem tu nowa :)
prezent dla niego
Witam
Mój facet obchodzi w sierpniu 22. urodziny, problem jest w tym, iż nie lubi dostawać żadnych prezentów. Wiem, że w przyszłości chciałby pracować w wojsku i latać samolotami wojskowymi, lecz jak na razie nie zbiera się do tego. Jeszcze nigdy nie leciał taką maszyną, dlatego wpadłam na pomysł, aby zabrać go na lot takim samolotem, czy uważacie czy to dobry pomysł czy raczej jak prezent dla małego dziecka o podobnych marzeniach ?
Re: prezent dla niego
Ja uważam że to świetny pomysł,zwłaszcza jeśli się tym interesuje.Ale to chyba nie taka tania impreza co?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
oOosylwiaoOo
Moim zdaniem to dobry pomysł
Nie uważam, że to dziecinne:) Każdy ma jakieś marzenia. Widzisz mój facet marzył o jednym konkretnym samochodzie, obiecałam, że jak wygram w totka to mu go sprezentuje:) W dniu jego urodzin zapakowałam model tego samochodu i nasze wspólne zdjęcie położyłam z przodu na siedzeniu. Był zachwycony tym pomysłem
a przy okazji w części spełniłam jego marzenie:)
Pomysł super:)
"Z kobietą nie ma żartów-w miłości czy w gniewie,
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
co myśli-nikt nie zgadnie,co robi-nikt nie wie.."
Prezent dla niego
Zgadzam się, świetny pomysł! Faceci lubią odlotowe maszyny. Możesz mu podarować przejażdżkę po torze wyścigowym. Naprawdę niezły zastrzyk adrenaliny. Ja znalazłam tutaj SPAM
Ostatnio zmieniony wt gru 02, 2014 10:22 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Temat zamykam, już dawno przedawniony.
A o prezentach rozmawiamy gdzie indziej
A o prezentach rozmawiamy gdzie indziej
.. bo w oczach tkwi siła duszy...