powiększanie ust wasze opinie

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Monka
Jestem tu nowa :)

Re: powiększanie ust wasze opinie

Post autor: Monka »

Powiększaniem ust muszą się zajmować specjaliści, w życiu nigdy nie polecę tego robić u zwykłej kosmetyczki. Mi kosmetyczka zrobiła tak usta, że wstyd mi było wychodzić z domu. Dopiero w Klinice odratowali mi buzię i chodzę tylko tam.
Awatar użytkownika
Aleksndra
Miła Kobietka

Post autor: Aleksndra »

Dziewczyny robią usta coraz częściej. Ja ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na doczepiane rzęsy. Co druga nosi. Mam jakąś obsesję normalnie. Zauważam wszystkie. :) Mu samej nie di końca się to podoba. Nigdy nie robiłam ani ust ani rzęs.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Piękno kobiety tkwi w szczegółach. Mój blog:
http://www.healthybeauty.pl/blog
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Rzęsy mi nie przeszkadzają. Napompowane, nienaturalne usta.. śmieszą. :)
BujajSię

Post autor: BujajSię »

Przed weselem koleżanki dałam się namówić na doklejenie rzęs... MASAKRA to była dla mnie. Nie dość, że 10 minut kosmetyczka stała i wycierała mi łzy żeby makijaż się nie rozmazał, to jeszcze miałam wrażenie że moje rzęsy są nienaturalne i ciężkie. Nigdy więcej,
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

Też mnie to nie przekonuje, chociaż moja mama robi sobie rzęsy i jest bardzo zadowolona, fajnie to u niej wygląda.

Ja jeśli już to do ślubu będę chciała sztuczne rzęsy takie na jeden raz, które przyklejasz a później razem z makijażem zmywasz. Chciałabym spróbować bo nigdy nie miałam doklejonych rzęs więc na ślub sobie "zaszaleję" :P
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Awatar użytkownika
lulumiranda
Fajna Kobietka

Post autor: lulumiranda »

A czy te rzęsy nie wyginają się w różne strony podczas snu?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Czasem sie wyginaja ale lekko je przeczeszesz i jest ok
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Rzęsy są ok, ale też zależy jakie.
Niektóre wyglądają potwornie, sztucznie.
Z ciekawości zrobiłam kiedyś metodą 1:1.
Nie przekonują mnie natomiast trzepoczące rzęsidła doczepiane na kleju.
Zsuwa się to, opada, odkleja w najmniej oczekiwanym momencie.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
nina955

Post autor: nina955 »

Moim zdaniem takie drobne zbiegi kosmetyczne jak powiększanie ust czy może wypełnianie zmarszczek są jak najbardziej dla ludzi i są po to by podkreślić urodę, a nie ją całkowicie zmienić.
betina

Post autor: betina »

Ja jestem zdecydowaną przeciwniczką tak naturalnych ingerencji w naturę..
http://naszezdrowie.crazylife.pl/
Awatar użytkownika
Keramed Wrocław

Post autor: Keramed Wrocław »

Do zwiększenia czerwieni wargowej wykorzystać można usieciowany kwas hialuronowy, dzięki któremu efekt utrzymuje się przez 8-12 miesięcy. Aby zminimalizować ryzyko niezadowolenia, zabieg podzielić można na 2 etapy. W 1szym podaje się wówczas 75% dawki, a w 2gim, po 2-3 tygodniach, resztę w miejsca, które Pacjentka chciałaby bardziej uwypuklić.
Awatar użytkownika
igacek
Miła Kobietka

Post autor: igacek »

Dziewczyny, a gdzie naturalność..zupełnie nie rozumiem, dlaczego powiększacie sobie cokolwiek..
anetta

Post autor: anetta »

Modelowanie ust to trudna sztuka i sztuka doboru odpowiednich wypełniaczy. Spójrzcie na efekt na tych zdjęciach "przed i po" kliniki Femmed w Wwie - wygląda to naprawdę ładnie. :O Myślicie, że to możliwy do osiągnięcia efekt?n :oops:
88Mariolka
Fajna Kobietka

Post autor: 88Mariolka »

Na szczescie moje usta sa duze i piekne i nie trzeba ich poprawiac, ale niektore panie przesadzaja z tym wypelnianiem, wygladaja jaby im pol twarzy spuchlo.
sama natura :D
lidzik

Post autor: lidzik »

Ja powiększałam sobie usta botoksem i wyszło świetnie. Poszłam do Kliniki Body Care i tam miałąm dwie konsultacje przed zabiegiem, gzie pomogli mi z moimi malutkimi ustami i trochę powiększyli wargi w taki sposób że wyglądają naturalnie.
margaret
Miła Kobietka

Post autor: margaret »

mnie osobiście takie rzeczy się nie podobają, ale to twoje usta i twoja sprawa :D
Minikredit online ohne schufa
Awatar użytkownika
Ewelina28

Post autor: Ewelina28 »

Ja uważam, że wszystko jest dla ludzi i musi być z umiarem. Przede wszystkim - sprawdzona klinika medycyny estetycznej i UMIAR. Powiększone usta moga ładnie wyglądać, ale nie zrobione na pontony...delikatne wypełnienie, poprawa konturu jak ktoś ma wąskie to dlaczego nie, ale błagam nie róbcie glonojadów :(
finezyjka

Post autor: finezyjka »

mam dokładnie takie samo podejście. jesli ktos czuje potrzebe i stac go to niech powieksza. jesli ma mu to sprawic przyjemnosc. kto wie... moze ma kompleksy, moze przezywa jakas traume na tym punkcie... opcji jest wiele a liczy sie tak naprawde komfort zycia :)kolezanka z pracy ostatnio wrcila z urlopu - powiekszala sobie usta w klinice beauty skin. ma takie w tej chwli bardzo delikatne, zgrabne i takie smooth. rzeczywiscie widze roznice. wczesniej gdy malowala usta na czerwono to praktycznie ich nie bylo widac. a teraz efekt jest super i widac ze nabrala przez to nawet pewnosci siebie
Karolka
Miła Kobietka

Post autor: Karolka »

Ja nie jestem zwolenniczka takich zabiegów, ale oczywiści każdemu wolno robić ze swoim ciałem to, co uważa za stosowne. Raz skusiłam się na rzęsy 1:1 i nigdy więcej tego nie zrobię, efekt wow utrzymywał sie przez półtora tygodnia, potem było stopniowo coraz gorzej i mimo wszystko uważam, że to nie jest zbyt naturalne i na co dzień to przesada. Usta można powiększyć optycznie odpowiednim makijażem, ale co kto woli.
milka45

Post autor: milka45 »

o Ty decydujesz się czy chcesz powiekszyć je bardziej czy mniej
Diamond Druk
ewka87

Post autor: ewka87 »

Delikatnie powiększone nie wyglądają źle, ale niektóre kobiety zdecydowanie przesadzają zamiast podkreślić urodę to niestety tracą przez zbyt mocno napompowane usta.
https://ktosiek.pl zdecydowanie polecam zapoznać się z artykułem jak pozbyć się zaskórników i wagrów oraz odpowiednio dobrać podkład do naszej cery.
barbaros.pio.70
Miła Kobietka

Post autor: barbaros.pio.70 »

Powiększać czy nie to indywidualna sprawa każdej z nas.Ja nie jestem za taką ingerencją w urodę.Zauważyłam,że powiększanie stało się bardzo modne.Tylko czemu robią to młode dziewczyny.Przecież są piękne .
Klarissa
Miła Kobietka

Post autor: Klarissa »

Powiekszenie ust jest ok, ale no w granicach rozsadku. Jak zobaczylam ostatnio na tvn ta babke, ktora ledwo mowila przez te wielkie wary to mnie napad smiechu dorwal
Ludwika

Post autor: Ludwika »

Nigdy nie powiększyłabym sobie ust.
a_gatka

Post autor: a_gatka »

A dlaczego?
ODPOWIEDZ