powiększanie ust wasze opinie
powiększanie ust wasze opinie
powiększanie ust, dobra wprost moje kobitki...... ogarniam sobie prezent na 23 urodziny. SPAM przeczytajcie krótką opinie i dajcie mi znać. 
Ostatnio zmieniony pt maja 02, 2014 9:00 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Re: powiększanie ust wasze opinie
Natomiast co do "prezentu"
nie sądzisz że 23 lata, to trochę za mało na "pomoc" naturze??
nie sądzisz że 23 lata, to trochę za mało na "pomoc" naturze??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Zastanawiajce i nawet bym powiedziala , ze troche dziwaczne pytanie.
Czyzby dziewczyna byla juz w tym wieku na etapie wymiany i poprawy
roznych czesci ciala lub ich ostrej korekcji?
A moze to nowy i obowiazkowy trend powiekszania ust w tym wieku?
Czyzby dziewczyna byla juz w tym wieku na etapie wymiany i poprawy
roznych czesci ciala lub ich ostrej korekcji?
A moze to nowy i obowiazkowy trend powiekszania ust w tym wieku?
mi się po prostu wydaje że zwykły spam 
i że autorka już nas raczej nie odwiedzi
ale temat niech zostanie, może ktoś się czymś ciekawym podzieli
i że autorka już nas raczej nie odwiedzi
ale temat niech zostanie, może ktoś się czymś ciekawym podzieli
Ja w życiu nie powiększyłabym sobie ust, bo jak dla mnie to strasznie szpeci.
Nie zbyt sobie wybrałaś ten prezent... Ja osobiście uważam że powiększenie ust to tandeta.
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
ee jak się znajdzie dobry gabinet to można zrobić fajne usta bez stresu że się bedzię wyglądać jak połączenie kaczki i karpia 
Znam dziewczynę, która w wieku 19 lat powiększyła sobie usta i poprawiła nos. Z tym, że pracowała już wtedy jako fotomodelka i to raczej nie amatorka. Ja mimo, że nie do końca akceptuję swoje wąskie usta, zadarty nos i odstające uszy, nie poddałabym się żadnemu zabiegowi.
Ostatnio z kolezanka fotografem gadalam.. miala modelke ktora powiekszyla odrobine wezsza warge by je wyrownac
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Delikatne powiększenie usta daje ładny, estetyczny efekt. A zabieg trwa około 15 minut, polega na podaniu preparatu wraz ze środkiem znieczulającym w postaci zastrzyku, w okolice ust
-
alanowicka
- Jestem tu nowa :)
Moim zdaniem powiększanie ust to rewelacyjny zabieg. CO prawda dużo zależy od kliniki w której się podejmujemy powiększać usta. Ja powiększałam usta w gabinecie medycyny estetycznej w Katowicach. Polecam również co nieco o samym zabiegu poczytać: LINK
I oczywiście konsultować dużo z lekarzem prowadzącym
Natomiast ww. klinikę polecam z czystym sumieniem.
A JA POLECAM NIE SPAMOWAC
I oczywiście konsultować dużo z lekarzem prowadzącym
A JA POLECAM NIE SPAMOWAC
Ja się nad tym zastanawiam. Nie chodzi tutaj o to ,ze chcę sboie zrobić usta jak Natalia Siwiec czy jakieś inne nienaturalne. Po prostu mam tak wąskie,że cięzko jest to nawet powiekszyć sobie odpowiednia szminka. Nieco pomagają matowe pomadki ( dzięki bogu, że je odkryłam) jednak moje usta nadal nie są takie jakie sobie bym wymarzyła....
Może polecicie jakąś klinikę w Trójmieście? Tak na marginesie to czy jest to bolesne?
Może polecicie jakąś klinikę w Trójmieście? Tak na marginesie to czy jest to bolesne?
No własnie gdzieś ostatnio czytałam, że dziewczyna sobie wstrzykiwała trochę kwasu hialurunowego czy jak on się tam zwie i jest zadowolona..
Ale wg mnie umiejętne obrysowanie ust , pomadka i jest ok
Ale wg mnie umiejętne obrysowanie ust , pomadka i jest ok
Zapisz się do doktora Michajłowskiego do kliniki na Skłodowskiej. Powiększałam tam usta i efekt jest bardzo naturalny. Nikt nie napisałby,ze usta są bardzo powiekszone. Oczywiscie osoby, które mnie znały widzą ,ze jest jakas różnica niemniej ktoś kto mnie wcześniej nie znał mógłby powiedzieć,że są to moje naturalne usta. To jak sobie powiekszysz zależy jedynie od Ciebie. To Ty decydujesz się czy chcesz powiekszyć je bardziej czy mniej. Powiekszanie nie jest take przyjemne ale nie jest również jakieś tam bolesne.
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Nie odważyłabym się ingerować w kształt i wielkość moich ust. Są na rynku fajne szminki z dodatkiem substancji działających podrażniająco na skóre ust i optycznie powiększają, Warto spróbować
grywalizacja na http://sanitera.pl
A masz moze jakiś kontakt? Ile płaciłas za powiekszanie?
a nie lepiej nauczyć się dobrze pomalować usta ???
Właśnie, delikatne. A patrząc na niektóre dziewczyny to widać, że zagalopowały się w tej delikatności...Specjalista Aspazji pisze:Delikatne powiększenie usta daje ładny, estetyczny efekt.
Sama bałabym się zabiegu i raczej nie skorzystam; ciekawa jestem, jak zachowują się usta po tym, jak już chcemy przerwać kurację. Czy ten kwas jakoś wnika w ciało?
Odette or Odile?
Tutaj: +48 513 350 082 . Płaciłam 1000 zł. Efekt utrzymuje się do roku chociaż to zależy od danej osoby. U jednej utrzyma sie to dłużej, u innej znacznie krócej. Podczas zabiegu nie tylko powieksza się usta. Możesz je rówież wymodelowac, lekko zmienić kształt.Zresztą lekarz Ci powie.
Dzięki
Zapisałam się.
Ja osobiście nie mam potrzeby powiększać sobie ust, ale moja koleżanka miała na prawdę małe usteczka i zdecydowała się na kwas hialuronowy. Wygląda super, choć niektóre dziewczyny trochę przesadzają. No i też trzeba się wybrać do sprawdzonego specjalisty, bo widziałam też sp...one usta, a to nie jest tak łatwo naprawić. Jak bym już myślała o jakiej korekcji ust to raczej przez makijaż permanentny. Jakiś czas temu nawet rozglądałam się za kimś poleconym i znalazłam Magdalenę Bąk. Laska ponoć jest świetna i słyszałam o niej wiele dobrych opinii. Więc jak już dojrzeję do tej decyzji na pewno się do niej wybiorę, choć to w Warszawie a ja jestem z Poznania. Ale jak mam mieć pewność, że wszystko będzie ok, to warto przejechać się kilka kilometrów, niż potem chodzić oszpeconym.
jeśli efekt jest naturalny to jak najbardziej
w gabinecie do którego chodzę: coco-time widziałam już kilka pań po powiększaniu ust i powiem wam, że wygląda to mega.
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
A ja też powiększałam usta kwasem hialuronowym. W Warszawie w Melitusie jakieś 3 miesiące temu. Długo się wahałam bo nie chciałam wyglądać sztucznie, nie chciałam też żeby ktoś komentował, że mam sztuczne usta. Nic takiego się nie stało bo wyglądają na maxa naturalnie, sama się czasami zastanawiam jakie miałam wcześniej bo te wyglądają jak naturalne. Na razie efekt się utrzymuje, ale na pewno z chęcią powtórzę. Nie ma się czego bać kobietki. Tylko nie idźcie to żadnego pseudo salonu, tylko sprawdzone miejsca gdzie zajmie się Wami lekarz.
-
Spragga
Ja też jestem zdania, że jak tylko jest to możliwe to warto się poddać takiemu zabiegowi. Tylko trzeba, wiadomo to dobrze przemyśleć, no i wybrać odpowiedni zabieg, ja byłam na lip lift Dra Piotra Osucha, jestem zachwycona, zabieg nie trwał długo, polegał na wycięciu kawałka skóry pod nosem, po tygodniu ściągnięcie szwów, wszystko poszło super. Jestem bardzo zadowolona.