powiększanie ust wasze opinie
-
malutenka2290
- Jestem tu nowa :)
Re: powiększanie ust wasze opinie
Dziewczyny ja też kiedyś tak mówiłam że nigdy przenigdy.. bo właśnie widziałam takie laski co wyglądają jakby miały spuchnięte te usta - po prostu bez umiaru.
Znam bardzo dobrą specjalistkę od tego - właściwie to moja siostra u niej robiła permanentny ja też zamierzam, podsyłam namiary:
SPAM
Zobaczcie sobie u niej tam są efekty pracy. Wystarczy że ktoś to robi z głową i wszystko fajnie wygląda. Tam sobie zrobiła moja kumpela która od zawsze miała małe usta - kiedyś malowała się szerzej szminką ale nie muszę mówić jak to wychodziło.
Znam bardzo dobrą specjalistkę od tego - właściwie to moja siostra u niej robiła permanentny ja też zamierzam, podsyłam namiary:
SPAM
Zobaczcie sobie u niej tam są efekty pracy. Wystarczy że ktoś to robi z głową i wszystko fajnie wygląda. Tam sobie zrobiła moja kumpela która od zawsze miała małe usta - kiedyś malowała się szerzej szminką ale nie muszę mówić jak to wychodziło.
Ostatnio zmieniony śr sie 01, 2018 3:19 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Niebawem planuję sobie zrobić makijaż permanentny ciekawe jak wyjdzie 
-
CherylCole
- Miła Kobietka
Powiększanie ust jest jak najbardziej w porzadku, pod warunkiem ze robisz to pod okiem dobrego lekarza medycyny estteycznej oraz masz je powiększane bezpiecznym preparatem, od siebie na pewno polecę preparat Restylane. Efekt utrzymuje mi się od 7 miesięcy, jestem bardzo zadowolona 
Powiększanie ust wiele osób kojarzy z napompowanymi wargami, a przecież kwas hialuronowy pozwala na przykład na wyrównanie asymetrii linii wargi czy też nadanie ustom czy przywrócenie naturalnej czerwieni. Medycyna estetyczna ma pomagać, a nie szpecić 
Najpiękniejsza ozdoba kobiety to uśmiech...
la-nika.pl
la-nika.pl
-
michalinaa01
Jeśli chodzi o powiększanie ust to ja z własnego doświadczenia wiem, że negatywne opinie to mity, jesteśmy w tych czasach, że po cos ta medycyna estetyczna jest. Ja mam wąskie i płaskie usta i zabiegu poddałam się w klinice melitus w Warszawie. Klinika sprawdzona, zabieg przeprowadziła na mnie doktor Elżbieta, nie mam żadnych zastrzeżeń wręcz przeciwnie, bo podejście do klienta bardzo dobre.
-
Siedemmska
- Miła Kobietka
U mnie podano 1 ml wypełniacza Restylane w wargę górną i efekt jest super. Całe życie narzekałam na swoje usta, że są płaskie a wystarczyła chwila w gabinecie med. estetycznej i kompleks zniknął
Wiem, że nie na zawsze, ale ciesze się, że w końcu się sobie podobam 
Ja uważam, że efekt jest super
Oczywiście nie można przesadzać z ilością kwasu hialuronowego bo będzie to wyglądało nienaturalnie. Ale delikatne powiększenie ust - czemu nie
Trzeba też trafić do profesjonalistów - dlatego polecam SPAM Będziecie zadowolone.
Ostatnio zmieniony śr gru 12, 2018 8:28 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem za. Lekkie powiększenie jest dobrym rozwiązaniem.
Miałam powiększane usta, ale w niewielkim stopniu. Miałam strasznie małe, ale nie chciałam przesadzić, żeby nadal wyglądać naturalnie. Na szczęście moja ciocia wykonuje takie zabiegi więc stres z tym związany był trochę mniejszy. Ostatnio nawet miała szkolenie z tym związane w Anti-Age Academy poznała nowe techniki i zabieg poszedł jeszcze sprawniej dzięki temu niż przypuszczała.
-
jarmuszkarolina
u mnie restylane kysse fajnie wyglada, usta mam pelne, ale nie sztuczne, bardzo jestem zadowolona z efektu
Polecam salon https://agatelier.pl/
małe i wąskie usta to był od zawsze mój problem. zdecydowalam sie na powiekszanie w klinice idealiste w poznaniu. jestem super zadowolona 
-
Siedemmska
- Miła Kobietka
Moim zdaniem grunt to umiar
Wtedy będzie okej. U mnie w zupełności wystarczyło 0,5 ml kwasu Restylane. Delikatne powiększenie ale zauważalne
Bardzo jestem zadowolona z efektu 
Moim zdaniem jak powiększać usta to raz a dobrze, nie zdecydowałam się na wypełnienie tylko na zabieg chirurgiczny lip lift, w Dr Osuch Clinic w Warszawie. Dzięki temu mam je powiększone na stałe, nie są wymagane żadne dodatkowe zabiegi. Także polecam wam to, będziecie zadowolone.
Had, ostatnio widuję co trzecią 20-latkę po zabiegu kwasem hialuronowym.Hadassa pisze:Natomiast co do "prezentu"
nie sądzisz że 23 lata, to trochę za mało na "pomoc" naturze??
ps. Laptop ześwirował i nie chcący edytowałam Twoją wypowiedź...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Poluje na promocyjne ceny modelowania ust w Magicznej Klinice. Widziałam efekty po i przyznaje, że marzę by mieć tak soczyste, piękne ale nie przesadnie nadęte usta. Efekt podobno utrzymuje się dość długo, dlatego jestem zdecydowana.
alex1234, też chciałabym nieco podreperować swoje usta. Wiesz może, czy taki zabieg jest bardzo bolesny? Wykonują go w znieczuleniu miejscowym czy ogólnym? Na sam widok igły robi mi się słabo i ból to coś, czego obawiam się najbardziej 
Spokojnie, znieczulenie miejscowe, podobno kremem. Później jakoś kwas trzeba wprowadzić, ale to nie boli z tego co wiem. Nie bój się, dla efektu warto ciut znieść 
Trochę mi ulżyło w takim razie. Mogłabyś tylko jeszcze powiedzieć, do którego z lekarzy warto udać się na taki zabieg? Nie ukrywam, że chciałabym trafić w ręce najlepszego specjalisty...alex1234 pisze:Spokojnie, znieczulenie miejscowe, podobno kremem. Później jakoś kwas trzeba wprowadzić, ale to nie boli z tego co wiem. Nie bój się, dla efektu warto ciut znieść
-
magicznanatura
Grunt to dobry gabinet i dobry preparat
Ja miałam powiększane usta w Skingen Clinic Katarzyna Dąbrowska w Warszawie preparatem Restylane Kysse. Zadowolona jestem bardzo. 1 ml kwasu do podziału na dwie wargi i mam naturalnie, pięknie powiększone usta 
Ja mam prawie 30 lat i na delikatne powiekszenie ust zdecydowalam sie przed swoim weselem- po prostu chcialam w tym dniu wygladac idealnie
przejrzalam oferty warszawskich klinik i za poleceniem znajomej poszlam na konsultacje do melitusa, a dokladnie do dr Kozłowskiej. Spodobalo mi sie jej konkretne podejscie do tematu, fachowe porady (chociazby doradzenie, ze nie musze w duzym stopniu powiekszac ust, samo modelowanie ich konturu sporo u mnie zmieni na plus) i jej opanowanie. Na swoim weselu wygladalam perfekcyjnie. Usta powiekszone, wymodelowane, ale nie w nachalny sposob. Chyba taki jest sens tych zabiegow 
Jak to wyglądało cenowo? Sama zaczynam rozglądać się za taką usługą...orszulka pisze:Ja mam prawie 30 lat i na delikatne powiekszenie ust zdecydowalam sie przed swoim weselem- po prostu chcialam w tym dniu wygladac idealnieprzejrzalam oferty warszawskich klinik i za poleceniem znajomej poszlam na konsultacje do melitusa, a dokladnie do dr Kozłowskiej. Spodobalo mi sie jej konkretne podejscie do tematu, fachowe porady (chociazby doradzenie, ze nie musze w duzym stopniu powiekszac ust, samo modelowanie ich konturu sporo u mnie zmieni na plus) i jej opanowanie. Na swoim weselu wygladalam perfekcyjnie. Usta powiekszone, wymodelowane, ale nie w nachalny sposob. Chyba taki jest sens tych zabiegow
Cena zależy od tego w jakim stopniu będziesz miała powiekszone usta oraz ile kwasu hialuronowego będziesz miała w nie wstrzyknięte. Sama musiałam to rozbić na dwa etapy z uwagi na to, ze nie chciałam nienaturalnego efektu a chciałam powiekszyć usta dość znacznie. W takim przypadku lepiej jest to zrobić na dwa razy bo mozna dobrze dostosować to ile się tego kwasu w nie wstrzyknie.
Usta powiększałam w Rzeszowie w tym gabinecie medycyny estetycznej
SPAM
Raczej nie wybrałabym się na zabieg do kosmetyczki jedynie po kursie. Bo nie przyniósłby być może efektu jaki chciałam i być może wyglądałoby to sztucznie.
Usta powiększałam w Rzeszowie w tym gabinecie medycyny estetycznej
SPAM
Raczej nie wybrałabym się na zabieg do kosmetyczki jedynie po kursie. Bo nie przyniósłby być może efektu jaki chciałam i być może wyglądałoby to sztucznie.
Ostatnio zmieniony ndz maja 12, 2019 2:50 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
-
angelika88
Orszulka: Dokładnie tak. Właśnie o to chodzi w zabiegu powiększania ust. Nie wyobrażam sobie, że moje usta miały by być opuchnięte. Sama wstrzykując kwas hialuronowy poprosiłam dr aby zrobić to z głową. I wyszło super. Jestem bardzo zadowolona z usługi, więc gorąco polecam kobietkom z Warszawy dr Ziemczyka. Tu więcej informacji o zabiegu powiększania ust fyoung.pl/powiększanie-ustorszulka pisze:Ja mam prawie 30 lat i na delikatne powiekszenie ust zdecydowalam sie przed swoim weselem- po prostu chcialam w tym dniu wygladac idealnieprzejrzalam oferty warszawskich klinik i za poleceniem znajomej poszlam na konsultacje do melitusa, a dokladnie do dr Kozłowskiej. Spodobalo mi sie jej konkretne podejscie do tematu, fachowe porady (chociazby doradzenie, ze nie musze w duzym stopniu powiekszac ust, samo modelowanie ich konturu sporo u mnie zmieni na plus) i jej opanowanie. Na swoim weselu wygladalam perfekcyjnie. Usta powiekszone, wymodelowane, ale nie w nachalny sposob. Chyba taki jest sens tych zabiegow
ja robiłam usta w wieku 24 lat - co komu do tego?
-
ModnePazurki
Skoro pytasz co komu do tego... to po co się tym chwalisz?kajmelka pisze:ja robiłam usta w wieku 24 lat - co komu do tego?