Potrzebuje pomocy odnośnie skóry głowy
Potrzebuje pomocy odnośnie skóry głowy
Potrzebuje pomocy odnośnie skóry głowy, a dokładniej odnośnie masowego wypadania włosów. To co się dzieje po ciąży z moimi włosami to jakaś tragedia, przy każdym myciu tyle ich wypada, że już nie wiem jak sobie z tym poradzić. Jeśli znacie jakiegoś specjalistę, który się takimi problemami zajmuje to dajcie znać, chętnie z takich podpowiedzi skorzystam.
Re: Potrzebuje pomocy odnośnie skóry głowy
Pewnie zacząć trzeba od internisty, a teraz to śmiało możesz zrobić teleporadę i lekarz pokieruje. Na pewno suplementy warto brać, ale to podpowie magister w aptece albo lekarz które z nich i w jakich ilościach, bo sama Biotyna może być za mało no i dobry delikatny szampon. Ja stosowałam Solverx i stan skóry głowy i włosów jest dużo lepszy. Masz długie włosy ?
Re: Potrzebuje pomocy odnośnie skóry głowy
Przy problemach z wypadaniem włosów kluczowe będzie znalezienie skutecznego rozwiązania problemu przede wszystkim przez diagnozę i potem odpowiednie dobranie terapii do problemu. Tak jak w moim przypadku korzystałem z oferty Skin Clinc z ulicy Tylnej w Łodzi i tam w końcu zaczęli od wykonania diagnostyki i potem ich leczenie faktycznie przyniosło efekty. Wcześniej nikt nie był w stanie rozwiązać moich problemów.