pośrednik nieruchomości
pośrednik nieruchomości
Czego możemy oczekiwać od biura pośrednictwa nieruchomości?? Jakie mamy możliwości, ewentualnie jakie byście polecili, jakie biuro odradzili.
Re: pośrednik nieruchomości
Szczerze mowiac, to nasze oczekiwania nie zawsze ida w parze z mozliwosciami danego biura nieruchomosci.
Wszystko zalezy od tego czy dane biuro zatrudnia profesjonalistow czy tylko przyslowiowych i leniwych wydrwigroszy od potencjalnego klienta.
Profesjonalne biuro nieruchomosci bezwzglednie dba o komfort klienta, angazujac sie wlasciwie w zaspokojeniu roznych oczekiwan klienta , ktory nader czesto bywa nie dosc , ze kaprysny to jeszcze na dokladke niezadowolony z wynegocjowanej np. ceny czy warunkow danej transakcji.
Prawde powiedziawszy , nie jest latwo trafic na dobre biuro nieruchomosci.
Mialam do czynienia z dwoma , wiec wiem jak trudno jest byc naprawde klientem z tzw oczekiwaniami wlasnymi.
Bura nieruchomosci uwielbiaja narzucac swoj wlasny styl ,,pracy,, klientowi , ktory nie zawsze orientuje
sie w meandrach prawnych stosowanych przez dane biuro nieruchomosci.
Trzeba miec wiele szczescia by posrednik nieruchomosci nas zdominowal .
A to jest czesta praktyka,
ostatnio.
Wszystko zalezy od tego czy dane biuro zatrudnia profesjonalistow czy tylko przyslowiowych i leniwych wydrwigroszy od potencjalnego klienta.
Profesjonalne biuro nieruchomosci bezwzglednie dba o komfort klienta, angazujac sie wlasciwie w zaspokojeniu roznych oczekiwan klienta , ktory nader czesto bywa nie dosc , ze kaprysny to jeszcze na dokladke niezadowolony z wynegocjowanej np. ceny czy warunkow danej transakcji.
Prawde powiedziawszy , nie jest latwo trafic na dobre biuro nieruchomosci.
Mialam do czynienia z dwoma , wiec wiem jak trudno jest byc naprawde klientem z tzw oczekiwaniami wlasnymi.
Bura nieruchomosci uwielbiaja narzucac swoj wlasny styl ,,pracy,, klientowi , ktory nie zawsze orientuje
sie w meandrach prawnych stosowanych przez dane biuro nieruchomosci.
Trzeba miec wiele szczescia by posrednik nieruchomosci nas zdominowal .
A to jest czesta praktyka,
Dopiero co miałam styczność z biurem nieruchomości i nie polecam!!!
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Wzięli kasiorkę i na tym się skończyło
miałam umówione spotkanie z właścicielem, ale nie doszło do skutku, nie odbierała telefonu a podobno byłam umówiona ;] oszukaństwo 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Również nie byłam zadowolona ze współpracy z pośrednikiem. Szybko zrezygnowałam. I szukałam na własną rękę. Nie było to tak trudne.
http://fixokna.pl/
-
kobietawielepiej
- Jestem tu nowa :)
Różnie bywa z pośrednikami. To wszystko zależy na kogo się trafi. Ja już miałam z kilkoma do czynienia i różnie bywało. Ale dla osób z Krakowa, Katowic i Warszawy chcących sprzedać swoją nieruchomość polecam https://123skupnieruchomosci.pl/ Działają na rynku od kilkunastu lat, a ich pracownicy na prawdę są profesjonalni w tym co robią. Nigdy nie miałam problemu ani z brakiem kontaktu ani z innymi kwestiami dotyczącymi sprzedaży nieruchomości. Brakujące dokumenty w przypadku nieuregulowanych prawnie nieruchomości również pomaga uzyskać polecany wyżej skup.