Pomysły na zabawy urodzinowe

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Robbika
Miła Kobietka

Pomysły na zabawy urodzinowe

Post autor: Robbika »

Cześć wszystkim! Moja córka chce, żeby jej siódme urodziny odbyły się w domu. Planuję zaprosić jakieś 10 osób. Miejsce jest, ale nie mam pojęcia, jak zorganizować czas tym wszystkim dzieciakom. Będą zarówno chłopcy, jak i dziewczynki. Czy ktoś z Was miał podobną imprezę? Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi! Dzięki z góry!

Myślałam o wynajęciu animatorki, co o tym myślicie?
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Re: Pomysły na zabawy urodzinowe

Post autor: Pena »

Może zróbcie jakieś tematyczne? Na przykład, niech dzieciaki przebrały się za piratów i potem szukają skarbu, który możecie przygotować na podstawie mapy, którą sami stworzycie. Skarb może być skrzynką ze słodyczami, a dodatkowo puśćcie im jakieś piosenki do tańca!

Zerknij sobie ewentualnie na stronę:
https://lifeinkrakow.pl/artykul-sponsor ... go-miejsca

Jest tutaj jeszcze więcej pomysłów na taką imprezę :)
dariamama
Jestem tu nowa :)

Re: Pomysły na zabawy urodzinowe

Post autor: dariamama »

Cześć! Miałam podobną sytuację na urodzinach syna i wynajęcie animatorki to był strzał w dziesiątkę! dziecko-f5.html" class="auto-link" rel="dofollow">Dzieci były zachwycone, miały masę atrakcji, a ja mogłam spokojnie zająć się drobnymi sprawami organizacyjnymi i porozmawiać z rodzicami. Animatorka przygotowała różne zabawy, malowanie twarzy i balonowe zwierzaki, co sprawiło, że każde dziecko znalazło coś dla siebie. Możesz też przygotować mały kącik plastyczny lub stację do dekorowania ciasteczek, jeśli chcesz dołożyć coś od siebie – takie dodatki zawsze świetnie się sprawdzają! Dodatkowo wynajęliśmy dmuchaną zjeżdżalnię, dzieciaki szalały aż miło było patrzeć.
ODPOWIEDZ