Pomysły na pizze
-
clementaine
- Miła Kobietka
Pomysły na pizze
Macie jakieś swoje ulubione kompozycje smakowe? Ja własnie przed chwilą zamówiłam pizzę z kurczakiem, brokułami i serem mozzarella - przepyszna!!! I sos czosnkowy do tego. idealnie 
Re: Pomysły na pizze
Ja najbardziej lubię z kurczakiem czerwoną cebula i samodzielnie przyrządzonym sosem bbq
Wypróbowałam tą z brokułami - pycha!
-
milenka-buziaczek
- Miła Kobietka
Ja bardzo lubię z kurkami, kurczakiem i sosem śmietanowym 
-
Dominika26
- Jestem tu nowa :)
Moja ulubiona to z kabanosem,boczkiem,szynka i cala masa sera 
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Heh... ja pizze robię w domu sama i zazwyczaj wrzucam to co akurat mam pod ręką. Ale najczęściej robię z serem, szynka, zielonymi oliwkami, kukurydzą i czasami z pieczarkami 
Jak zwykle Ola zazdroszcze Ci , ze potrafisz pizze upiec w domu, ja tylko pizze jadam na miescie.
Zdolna z Ciebie bestyjka.
Zdolna z Ciebie bestyjka.
- Fas_Olka24
- Fajna Kobietka
Robię różne - najczęściej dla bliskich, nie dla siebie, ale lubię spód robić z mąki razowej. Na wierzch smakuje mi mozzarella z kurczakiem w ziołach lub pieczarki, cebulka, pomidorki koktajlowe i papryka czerwona. Sos lubię na przetartych, słodkich pomidorach z oregano i bazylią 
Ja również robię domową pizzę i taką lubię najbardziej
spód można robić z mąki pełnoziarnistej lub pszennej z dodatkiem kukurydzianej
do tego sos własnej roboty z pomidorów, oregano, z dodatkiem czosnku, cebulki, papryki słodkiej i miodu. Na wierzch ulubiony ser, kurczak a'la gyros i pomidorki koktajlowe. Posypać po upieczeniu świeżą bazylią i podać z sosem z jogurtu naturalnego, zioł i czosnku 
jakoże robię w pizzerii jestem obeznana bo robię tam za kucharza uwielbiam pizze z oliwą czosnkową , mozzarellą kurczakiem brokułami cebulą kukurydzą ogórkiem konserwowym i papryką oraz inne..za duzo by wymieniac
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Fajne są pizze z patelni 
- Misiaczeq78
- Miła Kobietka
To te takie jak z Pizza Hut?Charlie pisze:Fajne są pizze z patelni
No właśnie wydaje mi się, ze tak robią w pizza hut 
A próbowałyście kiedyś pizzy na cieście bezglutenowym? Bo kurcze szukam pomysłu dla klientki dziecka, próbowałam już kilku przepisów, ale żaden mi nie odpowiada. Jeśli ktoś ma jakiś sprawdzony będę wdzięczna za podzielenie się nim.
Z jajkiem, tuńczykiem i kukurydzą <3
Moja mama kupuje spody bezglutenowe do pizzy.Merrick pisze:A próbowałyście kiedyś pizzy na cieście bezglutenowym? Bo kurcze szukam pomysłu dla klientki dziecka, próbowałam już kilku przepisów, ale żaden mi nie odpowiada. Jeśli ktoś ma jakiś sprawdzony będę wdzięczna za podzielenie się nim.
ja lubie kupic w sklepie gotowa podstawe z jakas niewielka iloscia dodatkow i pozniej uzupelnic ja tym, na co mam akurat ochote
najczesciej kupuje w polo markecie z iglotexu 
ja uwielbiam...mmm wrecz ubostwiam pizze z szynka prosciutto i z rukola. do tego koncetrat pomidorowy i ser parmedziano
:D
My kind of love
Pizza tylko z granitowego kamienia.Od dawna robię tylko taką i tym kamieniem jestem zachwycona.Pizza wychodzi jak w najlepszej pizzerii.
ja bardzo lubię pizzę z białym sosem zamiast pomidorowego - robię go z majonezu, śmietany i czosnku, a jako dodatki np ser peśniowy blue i cebula czerwona

No ja właśnie będę musiała spróbować takiego białego sosu do pizzy, bo zawsze tylko czerwony robię
.. bo w oczach tkwi siła duszy...