Macie jakies fajne przepisy?
Zachecam do wymiany
Market obok mnie ma akurat sporą ofertę, bo są i jakieś typowo włoskie makarony i wszystkie polskie lubelle itp. Ten z błonnikiem owsianym to był akurat czanieckiWaleriaa pisze:A gdzie w ogóle kupujecie te wszystkie "zdrowe" makarony? w moim osiedlowym sklepie jest tylko spaghetti pełnoziarniste..
Teraz chyba większość supermarketów ma działy ze zdrową żywnością.Waleriaa pisze:A gdzie w ogóle kupujecie te wszystkie "zdrowe" makarony? w moim osiedlowym sklepie jest tylko spaghetti pełnoziarniste..
A robiłaś może coś obiadowego, ale z tym Chavroux figowym? Szukam inspiracji obiedowycha_gatka pisze:Ryba ze szpinakiem, na makaronie razowym zawsze u nas szybko idzie.Na wierzch daję tylko kilka kawałków koziego chavroux dla podkręcenia smaku, ale lubi to nawet moja córa.
Przepis plspomaranczka pisze:jak chcę zjeść coś lekkiego i szybko to robię makaron z cukinią i pomidorkami koktajlowymi z duuużą ilością świeżej bazylii. Pycha!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość