Pomóżcie !

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
elooelo
Jestem tu nowa :)

Pomóżcie !

Post autor: elooelo »

Może zacznę od początku.
Ostatnio zmieniony sob maja 11, 2013 9:52 pm przez elooelo, łącznie zmieniany 1 raz.
WERCIA
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Pomóżcie !

Post autor: Adidasowa »

Wydaje mi się, że powinnaś z nim porozmawiać i to tak szczerze i na poważnie. Musicie się zastanowić nad waszymi uczuciami i czego chcecie dalej... Po co macie się oboje ze sobą męczyć? W związku pewnych rzeczy się nie robi, nie wyobrażam sobie aby mój facet przytulił się do innej... Rozdarłabym go w powietrzu :D Także ustalcie sobie coś wspólnie co do zachować, Ty nie możesz go też zwodzić i wymyślać jakiś cudów. Oboje zachowujecie się nie fair. Także szczera rozmowa może wiele zdziałać.
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

dokładnie tak jak Adidasowa pisze. Ustalcie swoje zasady, powiedzcie sobie czego nie zyczycie sobie w zwiazku i tego trzeba sie trzymac.Oboje. A mozesz powiedziec skad to unikanie spotkan u Ciebie ? Kurcze jak by mnie ktos tak wystawial do wiatru i to kilkakrotnie to uznalabym ze sie mna bawi,moze on tez tak pomyslal?
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
elooelo

Powiedział mi to, nie tylko pomyślał. :(

Wiesz co to wygląda w taki sposób, tzn. nie unikam (źle to określiłam) np. mieliśmy pojechać gdzieś posiedzieć ale jest możliwość posiedzenia w większym gronie i mu mówię. I to już jest wielki problem dla niego.. ;) Gdyż zmieniam to co wcześniej ustaliliśmy. Ale czasem bywa tak, że on się dziwnie zachowuje wszystko jest w porządku a on nagle przez 2 tygodnie czasu potrafi się na Ciebie obrażać (i bądź tutaj mądrym i wiedz o co chodzi).. I nagle jak mu się zachce rozmawiać to ja muszę chcieć i czekać na niego z otwartymi rękoma :)

Takie droczenie się jest trochę..
WERCIA
elooelo

A mi jest cholernie głupio, bo robiłam czasami takie cuda i zamiast porozmawiać jak normalny człowiek to chowam głowę w piasek..
WERCIA
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Aj, nie ma nic gorszego niż obrażający się facet. Mój ostatni też tak miał. Dobrze że już nie muszę tego znosić ;) Mówisz że zdarza Ci się zmienić nagle Wasze plany, oj tego tez nie lubię. No niestety,mysle że chłopak odbiera Twoje zachowania jak byś się w ogóle z nim nie liczyła.My kobiety chciałybysmy aby faceci z miłości do nas zgadzali sie na wszystko bo to znak ze nas kochają. No ale oni też są ludzmi :D wbrew pozorom ehh. tez maja swoj cenny czas ktory my powinnysmy szanowac skoro oni szanuja nasz. Mysle ze w sobie musisz troszke rzeczy pozmieniac,czasem nie widzimy naszych bledow.
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
vaniliiia
Kobietka Expert

Post autor: vaniliiia »

Chciałabym pomóc,ale skoro post jest edytowany to niestety nie mam jak ..
Obrazek

♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦
Vice Miss Babskich Spraw 2013
ODPOWIEDZ