No nie wiem ty go znasz lepiej. Ja jak się poprztykałem z mamą to wytrzymałem ponad dwa miesiąceslodziusiaSdz pisze:szczerze nie wierze w to ,ze on co kolwiek ruszy.Normalnie zachowuje sie jak dziecko
Pomóżcie mi Kochane :(
Re: Pomóżcie mi Kochane :(
Adrian

- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Dziekuje rodzynku i tobie Elu za odpowiedz 
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Z tego co sie orientuje to on tez sie kiedys z mama poprztykal to chyba tez cos kolo2 miesiecy wytrzymal albo duzej,mi zawsze mowil,ze bezie sam sobie robie,ale nigdy az takim powaznym glosem
Bez wzgledu na to ile razy sie zalamie i upadne zawsze jest jakas czastka mnie,ktora mowi mi,ze to nie koniec,ze trzeba wstac i poprostu pojsc dalej.
Myśle że powiedział to żebyś się odczepiła od niego w tym danym momencie. Ludzie często tak mówiąslodziusiaSdz pisze:Z tego co sie orientuje to on tez sie kiedys z mama poprztykal to chyba tez cos kolo2 miesiecy wytrzymal albo duzej,mi zawsze mowil,ze bezie sam sobie robie,ale nigdy az takim powaznym glosem
Adrian

- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
Dziekuje jeszcze raz

- slodziusiaSdz
- Extra Kobietka
A jak mija niedziela w zasadzie jej koniec? jutro nastepny tydzien i do pracy trzeba :/
A byłem dzisiaj znowu na basenie, posiedziałem trochę w saunie i wannach z hydromasażem, a jutro przed szychtą jadę na siłownieslodziusiaSdz pisze:A jak mija niedziela w zasadzie jej koniec? jutro nastepny tydzien i do pracy trzeba :/
Adrian

slodziusiaSdz nie przejmuj się kochana swoim połówkiem. Ja słyszałam takie rzeczy już chyba ze sto razy. Pewnie może zrobił sobie śniadanie, ale o obiedzie mogę się założyć, że zapomniał tak samo jak o praniu i sprzątaniu. Oni szybko zapominają o tym co mówią a mówią tylko po to by pokazać, że są "samowystarczalni" -na chwilę.
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
mezczyzna zazwyczaj jest madry w gadaniu bo do czynow to mu daleko 
zapamiętam to sobieBlackfox pisze:slodziusiaSdz nie przejmuj się kochana swoim połówkiem. Ja słyszałam takie rzeczy już chyba ze sto razy. Pewnie może zrobił sobie śniadanie, ale o obiedzie mogę się założyć, że zapomniał tak samo jak o praniu i sprzątaniu. Oni szybko zapominają o tym co mówią a mówią tylko po to by pokazać, że są "samowystarczalni" -na chwilę.
i to teżelzbieta45 pisze:mezczyzna zazwyczaj jest madry w gadaniu bo do czynow to mu daleko
Adrian

-
elzbieta45
- Kobietka Expert
a nie jet tak bo z czynami w ich wykonaniu to jest troche gorzej . Nie przyznasz nam racji 
Hahahahahaha
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
adrian zamilkł 
Lepiej, że to ręce...
-
G****
Moj maz od czerwca juz mi gniazdko wymienia i do tej pory nie wymienione 
a co masz na myśli? co by mi jeszcze mogło opadnąć?Blackfox pisze:Lepiej, że to ręce...
Adrian

to kara za to że go urawłaśzanna456 pisze:Moj maz od czerwca juz mi gniazdko wymienia i do tej pory nie wymienione
Adrian

O proszę...zanna456 pisze:Moj maz od czerwca juz mi gniazdko wymienia i do tej pory nie wymienione
A takie tam.Adix257 pisze:a co masz na myśli? co by mi jeszcze mogło opadnąć?
nie bój żaby bedziesz to miała zrobione, nie wiem kiedy ale kiedyś napewnozanna456 pisze:To on mnie urwal
Adrian

-
G****
Jak se sama zrobieAdix257 pisze: nie bój żaby bedziesz to miała zrobione, nie wiem kiedy ale kiedyś napewno![]()
![]()
Blackfox pisze:.A takie tam.Adix257 pisze:a co masz na myśli? co by mi jeszcze mogło opadnąć?
No powiedz co bo jestem ciężko domyślny
Adrian

Noga, głowa... na przykład.