Pomóżcie facetowi!

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Nie
Jestem tu nowa :)

Pomóżcie facetowi!

Post autor: Nie »

Witam drogie Panie bardzo potrzebuje pomocy w delikatnej dla mnie sprawie.
Pisze tutaj bo z doświadczenia wiem że kobiety lepiej znają się na związkach i potrafią lepiej doradzić.

Sprawa jest taka, że spodobała mi się pewna dziewczyna na studiach, z mojego roku. Podszedłem, jakoś zagadałem i wywiązała się nam dłuższa rozmowa tak ze dwie godzinki może trochę więcej. Dużo mówiła o sobie. Bardzo dobrze mi się z Nią rozmawiało. Szybko złapaliśmy kontakt, a żegnaliśmy się chyba ze 3 razy.

I teraz takie pytanie, czy powinienem do niej napisać? Bo ja dałem sygnał że Ona mi się podoba, czy czekać na jej ruch?
Czy jest jakikolwiek sposób żeby się dowiedzieć czy się jej podobam?
Nie chce sobie robić nie potrzebnie nadzieji, jeśli nie mam u niej szans...
Awatar użytkownika
Burbi
Samiec

Re: Pomóżcie facetowi!

Post autor: Burbi »

Kobietą może nie jestem, ale dla mnie najprostsze rozwiązanie to zagadać do niej znowu na uczelni i tym razem zapytać o numer, albo o gg, możesz też ja dodać do znajomych na fb, w sumie napisać też możesz ale nie oblegaj jej jakoś mega;)

A co do tego czy podobasz się jej, no to jest sporo sygnałów, że dziewczyna się tobą interesuje, chyba najpopularniejsze to bawienie się włosami:) jeśli dziewczynie faktycznie dobrze się z tobą rozmawiało i zarzuciła na koniec tekstem: "musimy znowu kiedyś sobie pogawędzić" czy coś w ten deseń to na pewno jest w jakimś stopniu tobą zainteresowana, musisz tylko odkryć w jakim:)
"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć"
Nie

No właśnie nie powiedziała nic takiego. Włosami też raczej się nie bawiła... Może coś do Niej napisze... Ale dziewczyny wypowiedzcie się bo jestem ciekaw waszego zdania.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Pisz.... Próbuj znów złapać kontakt.... :)
i zagadaj.. zawalcz o swoje :)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
myszka28
Super Gaduła

Post autor: myszka28 »

popieram kayira to co napisałaś napisz a dowiesz sie czy odpisze :)
Nie

A nie uważacie że to trochę za wcześnie tak do Niej pisać. W sumie tylko raz rozmawialiśmy. Teoretycznie mogę coś tam napisać o wykładach albo jak było u niej w pracy. Tylko czy to nie będzie narzucanie się? Nie chcę się wygłupić :oops:
Awatar użytkownika
Burbi
Samiec

Wiesz lepiej napisać i ewentualnie ścierpieć konsekwencje niż potem całe życie sobie pluć w twarz, że czegoś nie spróbowałeś:) Napisz jej coś w tym stylu może: "Hej, naprawdę bardzo fajnie się ostatnio rozmawiało, mam nadzieje, że tobie także i kiedyś to powtórzymy:) Jak tam w pracy?" albo coś w ten deseń;) Przynajmniej takie moje zdanie;) i trochę więcej pewności siebie, w końcu rozmawiała z tobą, a to przecież pierwszy krok;)
"Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć"
Nie

No w sumie masz racje, zawsze mogła powiedzieć że nie ma czasu lub w inny sposób mnie spławić. hmm... Może nie jest tak źle jak ja to widzę.
ladybug
Miła Kobietka

Post autor: ladybug »

Lepiej sam przejmij inicjatywę :D
Nie

Napisałem do niej wczoraj wymieniliśmy dokładnie 2 wiadomości i na tym kontakt się urwał. Powienienem do niej jeszcze napisać? Nie widziałem się z Nią bo Ona jest chora :(
Awatar użytkownika
Burbi
Samiec

Możesz napisać jej: Życzę powrotu do zdrowia, albo coś takiego;) a jak nie odpisze to daj jej 2-3 dni, odpisze super, jak nie to spróbuj ponownie myślę:) ważne, żebyś nie pisał jakoś mega często:)
Awatar użytkownika
aii
Gadatliwa Kobietka

Post autor: aii »

Życz jej zdrowia i zasygnalizuj, że zawsze może się odezwać.Burbi dobrze prawi.
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Post autor: Jamelia »

Jasne, zgadzam się z przedmówcami. Życz jej zdrówka :) Ale na tym bym skończyła, zaczekaj aż wróci na uczelnie wtedy zagadasz i będziesz miał pretekst by podejść , wypytać jak tam zdrowie :) Grunt, to się nie narzucać :D A jak już tak sobie luźno pogadacie jeszcze ze 2 razy, wtedy możesz zaproponować spotkanie. Powodzenia !
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Awatar użytkownika
Anna_N
Miła Kobietka

Post autor: Anna_N »

upewnij się czy nie ma chłopaka :) a potem do roboty ! :) Jakiś mały kwiatuszek na przywitanie ? :P
DrGenaro1383

Post autor: DrGenaro1383 »

chłopaki nie bawcie się w związek partnerski
elamelb

Post autor: elamelb »

Na pewno nie odpuszczaj, dowiedz się czy ma kogoś. A jeśli nie to zawsze możesz poznać nową koleżankę ;)
ODPOWIEDZ