Polska miłość w Dubaju

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
DubaiManiac
Jestem tu nowa :)

Polska miłość w Dubaju

Post autor: DubaiManiac »

Witam. Jestem tutaj tylko po pomoc dla mojego serdecznego przyjaciela z Dubaju - jest on Pakistańczykiem na stałe zamieszkującym w Dubaju, ma dość dobrą pracę oraz mieszkanie. Znamy się od około 3-4 lat. Odkąd pamiętam zawsze mówił masę rzeczy na temat kobiet z tej części świata. Nie ukrywał też ogólnego zauroczenia naszym krajem. Teraz, nadarzyła się okazja - jego znajoma zerwała z chłopakiem. Jest polką. Przyjechała do Dubaju, na 3 dni, by go odwiedzić oraz poznać to urocze miasto. On się w niej zakochał i tutaj pojawia się problem. Co może zrobić? Jak wy byście to widziały? Oczywiście nie może się z nią od tak zabrać do Polski, musiał by otrzymać wizę - jakieś 2-3 tygodnie czekania. Ona natomiast posiada wizę tylko do 13 marca. Proszę o pomoc.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Polska miłość w Dubaju

Post autor: elzbieta45 »

Jak kocha to poczeka na ciebie a ty na niego
ODPOWIEDZ