Pogubiłam się w życiu ..

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Lena20
Miła Kobietka

Pogubiłam się w życiu ..

Post autor: Lena20 »

Dziewczyny jestem młodą mamą mam 22 lata i 4 miesieczną córkę .. mieszkam za granicą samotność mnie dobija wciąż jestem z dzieckiem caaałymi dniami mój facet raz pracuje raz nie aktualnie nie .. jest nam ciężko obwiniam go za brak pieniedzy i pracy mówię że nie chce tak żyć i że nie chce by Nasza córka miała takie życie .. W Polsce nie mam za bardzo nikogo prócz ojca alkoholik brata 16 letniego i babki .. Ale wracam do Polski mam dość biorę dziecko i chce lecieć w marcu jeszcze .. Uczucie mi mija już nie czuję tej miłości , radości z kazdego dnia nie czekam na telefon czy smsa , już nie wspomnę o sexie .. Nie chce tego kończyć bo wiem że kiedyś byłam szczęśliwa .. teraz nie jestem , jest mi źle .. Nie umiem z nim o tym dokońca rozmawiać ja nie mam nic boje się że nie dam rady sama z dzieckiem i nie chce też być z nim na siłę tylko dla dziecka takie coś nie ma sensu , dodam że nie jesteśmy małżeństwem czekałam na pierścionek ponad 2 lata nie doczekałam się zawsze jest coś ważniejszego mimo iż mówi że jesteśmy najważniejsze i nigdy nie przestanie nas kochać , ale we mnie już to wygasa .. i mu o tym powiedziałam stwierdził że potrzebuje urlopu że wyjazd na jakiś czas mi pomoże .. Może pomoże a może pogorszy sytuacje i co wtedy ? NIe wiem co mam robić i myśleć , załamka na maxa...
Lenkaaaa ;**
jolaniebieska
Jestem tu nowa :)

Re: Pogubiłam się w życiu ..

Post autor: jolaniebieska »

Wydaje mi się że przechodzisz depresję, być może warto zajrzeć do psychologa. Moja babcia mawia, że ważne żeby zdrowie było, a reszta się ułoży. Jesteś młoda, całe życie przed Tobą, więcej optymizmu!
Ostatnio zmieniony śr mar 05, 2014 1:42 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Uwaga TOPPrzeprowadzki będzie show
elzbieta45
Kobietka Expert

Post autor: elzbieta45 »

Mysle ze to dbry pomysł abys wyjechała do domu . Spojzysz na to z dystansem . Głowa do góry będzie dobrze
Awatar użytkownika
ZamyślonAna.
Jestem tu nowa :)

Post autor: ZamyślonAna. »

Może warto jednak zawalczyć o to uczucie, jeśli wyjedzież może nie będziesz miała do kogo wracać.. Spróbuj może spojrzeć na wszystko z innej strony, przede wszystkim wspieraj swojego partnera.. Ale jeśli już nie potrafisz, bo poprostu go nie kochasz lepszym wyjściem pewnie będzie powrót do rodziny, przyjaciół... A jeśli jest choć troche dobrych rzeczy między Wami, zawalcz o to, bo wkońcu kiedyś musiałaś go kochać..
"Każda chwila to SzAnsa
żeby wszystko zmienić" - dbaj o swoje szczeście:)
Lena20
Miła Kobietka

sama nie wiem co robić szczerze , ale jadę do Polski 31 marca zobaczymy chyba muszę odpocząć od tego mam za dużo na głowie , za dużo zmartwień i nerwów .. oby się tylko nie rozpadło to wszystko ...;(
Lenkaaaa ;**
elzbieta45
Kobietka Expert

To będzie proba dla Was .
gratulacje dzidziusia :kiss2
Lena20
Miła Kobietka

dziękuję bardzo !

tez mi sie tak wydaję mieszkamy ze sobą już ponad 2 lata i nigdy nie było źle myśleliśmy że tą "próbę" mamy za sobą ale widocznie nie .. ciężko jest może faktycznie mam depresję .. ;(
Lenkaaaa ;**
elzbieta45
Kobietka Expert

A skozystaj z porady psychologa . Może właśnie potrzebne Ci jest takie się wygadanie
eRozkosz_pl
Fajna Kobietka

Post autor: eRozkosz_pl »

Zawsze w życiu sa kresy w których jest raz lepiej a raz gorzej,to normalne. na pewno razem to przetrwacie,tylko musicie na sobie polegać,może faktycznie póki co lepszym rozwiązaniem będzie przyjazd do Polski i spojrzenie na to wszystko z dystansem.
ODPOWIEDZ