Zastanawiam się, czemu tu taki mały ruch, może potworzę parę nowych tematów? :rower
Pogadajmy O Wszystkim
-
Lily of the Valley
Re: Pogadajmy O Wszystkim
Myślałam, że szwagier to jest mąż od siostry. Ale widocznie nie znam się na tych koligacjach
. W każdym razie, on mnie nazywa bratowa, więc w taki sam sposób o nim napisałam.
Zastanawiam się, czemu tu taki mały ruch, może potworzę parę nowych tematów? :rower
-
dzo
Lily of the Valley pisze:
tylko nie przesadzaj z tworzeniem tych wątków bo i tak już mam tu codziennie dużo "sprzątania"
-
dzo
nie powiedziałam, że akurat Twoje chce sprzątać 
ale jeśli nie zauważyłaś to codziennie aż się tu roi od nowego spamu a tylko ja to wszystko jeszcze jakoś porządkuje
jak przestanę to zupełnie robić to niedługo będzie w każdym dziale po milion wątków, każdy będzie o dupie maryny a co drugi by się powtarzał

ale jeśli nie zauważyłaś to codziennie aż się tu roi od nowego spamu a tylko ja to wszystko jeszcze jakoś porządkuje
jak przestanę to zupełnie robić to niedługo będzie w każdym dziale po milion wątków, każdy będzie o dupie maryny a co drugi by się powtarzał
Re: Życie :)
Dokładnie bez facetów i jednocześnie z Nimi, bo gdyby z jednej strony ich nie było nie istaniałby świat i nie byloby tak kolorowo jak jest. No to chlupAlina pisze:Zaczynamy żyć pełnią życia
Cel ma taki by sobie pogadac o zyciu powspominac stare dobre czasy jak bylo kiedys a jak jest teraz.. Droga koleżanko:) ale skoro nie widzisZ sensu to usun prosze.
-
Lily of the Valley
Rozumiem. Tak jest jednak na wszystkich forach. Wiem, co czujesz, bo też byłam moderatorem. Odeszłam z winy użytkowników. Ale dość o tym.
A ja sobie teraz herbatkę zrobię, ubiorę się iiiii jazda na piknik z Moim !
A ja sobie teraz herbatkę zrobię, ubiorę się iiiii jazda na piknik z Moim !
-
dzo
Klaudia pisze:Cel ma taki by sobie pogadac o zyciu powspominac stare dobre czasy jak bylo kiedys a jak jest teraz.. Droga koleżanko:) ale skoro nie widzisZ sensu to usun prosze.
nie widzę sensu "droga koleżanko" i w związku z tym łączę z tematem który już jest w którym można rozmawiać o dupie maryny
-
Lily of the Valley
Nie wiem,czemu, ale ta formułka "droga koleżanko" jakoś złe na mnie sprawia wrażenie.
Dlaczego?
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
dzo
mi też się to sformułowanie nie podobaLily of the Valley pisze:Nie wiem,czemu, ale ta formułka "droga koleżanko" jakoś złe na mnie sprawia wrażenie.
Rano był dentysta
,a poza tym kurczę znowu zimno i słońca jak na lekarstwo.Jedno dobre że chociaż parę dni urlopu to się chociaż wyspać można.
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
-
dzo
dentysta sadysta się mówi podobno
no u mnie też z dupy jeża pogoda
i zimno takie kurde...
no u mnie też z dupy jeża pogoda
Witam.
Ale dziś pogoda do bani i do tego z roboty nie dzwonili , chyba sama drydnę czy potrzebują do pomocy.
Połówek wybył gdzieś, dziecko śpi. Lubie te błogie leństwo chodź, bałagan z salonu patrzy na mnie wielkimi oczami
Zaraz otworze może piwko , któraś z kobit napije sie ze mną
Ale dziś pogoda do bani i do tego z roboty nie dzwonili , chyba sama drydnę czy potrzebują do pomocy.
Połówek wybył gdzieś, dziecko śpi. Lubie te błogie leństwo chodź, bałagan z salonu patrzy na mnie wielkimi oczami
Zaraz otworze może piwko , któraś z kobit napije sie ze mną
-
Nala
Ja właśnie skończyłam depseradoska. Ale pyyyychotka
Jutro wolne od studiów, pracy i czegokolwiek. Będę leżała dupsią do góry <3
-
dzo
takiej to dobrzeNala pisze:Ja właśnie skończyłam depseradoska. Ale pyyyychotka![]()
Nala Fajnie Ci,szkoda tylko ,że pogada do bani w takie dni to wolne tak nie cieszy
Dzo A Ty w robocie ?
Młody zjadł juz sniadanie. JA zjem jak on pójdzie spać
Nudy w domu ehhh jedna rzecz pozytywna z tego ,że nie wychodzimy na dwór to to ,że kasy na głopoty nie wydaję 
Dzo A Ty w robocie ?
Młody zjadł juz sniadanie. JA zjem jak on pójdzie spać
heh fajna praca jak można na necie siedzieć 
Dzieć właśnie się usypia. nie nawidze jak to się przedłuża
Deszcze ciągle leje....
Dzieć właśnie się usypia. nie nawidze jak to się przedłuża
Deszcze ciągle leje....
-
dzo
bo pracuję też przy komputerze więc dlatego mam dostęp do internetu