Tomek1515 pisze:Wiem że teraz na gorąco to ona widzi tylko to co zrobillem, nie mysli o tym co bylo wczesnije, o wszystkich dobrych chwilach itd. (dodam ze wczesniej nigdy nic w tym stylu nie zrobilem, uwazam ze bylem bez zarzutu jezeli chodzi o kontakty z innymi dziewczynami.)
Tomek moja odpowiedź będzie bardzo subiektywna, piszę tak jak ja bym się zachowywała, bo nie wiem, jaki charakter ma Twoja dziewczyna.
Ja bym nie wybaczyła, a jeśli miałabym w sobie tyle siły, żeby próbować, to i tak ciągle przed oczami miałabym mojego faceta całującego inną i to zniszczyłoby nas oboje, bo ja bym to ciągle roztrząsała i dostała paranoi, a on by cierpiał z powodu poczucia winy. Nawet jeśli byłeś w porządku, to dałeś jej teraz powód, żeby w to zwątpiła czy jej np. wcześniej nie okłamywałeś no i czy nie będziesz zdradzał jej dalej (uznaję pocałunek za zdradę).
Jeśli nie możesz bez niej żyć, to spróbuj o nią walczyć, ale musisz liczyć się z tym, że Wam obojgu będzie ciężko i jeśli się zejdziecie, to będziecie często wracać do tego tematu i kłócić się o to, co się stało, bo ona nie będzie Ci ufać, będzie podejrzliwa i w Twoim zachowaniu będzie się dopatrywać, czy nie zranisz jej ponownie. Poza tym ja na jej miejscu nie chciałabym być dotykana, całowana przez swojego partnera, nie wspominając o seksie, bo zwyczajnie bym się brzydziła tego, że całował inną.
Mogłabym Ci nawrzucać jak się beznadziejnie zachowałeś, ale nie o to tu chodzi. Musisz wiedzieć, że szybko tego nie załatwisz. Nawet jeśli się zgodzi, aby do Ciebie wrócić, to minie naprawdę sporo czasu zanim wzbudzisz w niej chociaż odrobinę zaufania. Będzie ciężko, ale jeśli uważasz, że warto - próbuj.