Plecak na co dzień - co myślicie?
-
Caroline92
- Jestem tu nowa :)
Plecak na co dzień - co myślicie?
Co myślicie o plecakach na co dzień zamiast torebki? Mam 25 lat, dużo spaceruje i mam wrażenie, że placek byłyby po prostu wygodniejszy niż ciążąca mi torebka, ale pytanie czy to dobrze wygląda do takich codziennych stylizacji? Jakie jest ważne zdanie? Jeśli widzieliście jakieś fajne plecaki to również proszę o podrzucenie tutaj linku albo chociaż zdjęcia z informacją gdzie mogę go znaleźć 
Re: Plecak na co dzień - co myślicie?
Z jednej strony plecaki są praktyczne, bo mamy wolne ręce, ale w upał plecy szybciej się pocą i przyklejają się do nich bluzki. Chyba wolę zostać przy torebce 
Linkow nie mozna wklejac na forum.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Myslę że to fajny pomysł tylko nie może być ciężki, taki nie wygodny.... Musi być leciutki. Ostatnio modne są plecako-worki, na rynku jest tego całe mnóstwo. Zabierasz ze sobą najpotrzebniejsze rzeczy i w drogę....
. Fajne znalazłam na spam bo są dwustronne. Sama go sobie kupię tylko dostanę wypłatę 
Ostatnio zmieniony ndz lip 16, 2017 9:50 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Ja mam i polecam! Żadna torba nie przebije wygody plecaka! 
Najpiękniejsza ozdoba kobiety to uśmiech...
la-nika.pl
la-nika.pl
Teraz są takie ładne rozwiązania, że jak najbardziej na plus!
Plecak jest na pewno wygodniejszy, ale na co dzień bym nie nosiła. Zdarza mi się jak np. mam dużo książek do oddania 
plecaki wróciły do łask. Od skórzanych eleganckich małych do worków w etno wzory. Prawda jest taka, że jest o niebo wygodniejszy niz torba;) ![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Doniczki kwadratowe - Hemp.pl
Nigdy nie miałam nic przeciwko plecakom, sama z takimi chodzę jak muszę, bo po prostu są wygodniejsze
Świetne plecaki z nadrukiem na codzień znajdziesz LINK Bardzo modne. Awangardowe i nowoczesne. Do tego bardzo wygodne.
De ża wi
Ja lubię nosić plecak zamiast torebki 
Światła dyskotekowe, podesty sceniczne i wiele innych. Zapraszamy.
ja sobie bardzo chwalę noszenie plecaka zmaiast torebki. Jest mi o wiele wygodniej. Poza tym zawsze mam zapakowane dużo rzeczy i łatwiej mi zarzucić plecak niż mieć paskudnie wypchaną torebkę. Poza tym teraz jest tak duży wybór plecaków, że można wybrać naprawdę elegancki model i nosić go z różnymi ubraniami.
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Według mnie plecaki są bardziej praktyczniejsze. Dodatkowo dodają dosyć sportowego looku 
dobry pomysł, teraz są bardzo modne 
Witam, polecam Detox Tea Herbata na dzień
-
sosimply.pl
- Miła Kobietka
Bardziej chodzi o samo to, że są wygodne niż o to że mają być modne. Modę możesz wykreować sama!olamaj113 pisze:dobry pomysł, teraz są bardzo modne
w sumie to m oda jeszcze nie wszystko pokazala ..
Analizy Statystyczne Kraków
-
Czekotubka93
- Miła Kobietka
Plecaki są fajne i wygodne. Ja tylko boję się je nosić np w komunikacji miejskiej, że ktoś mi coś ukradnie.
Ja uważam, że to bardzo fajne rozwiązanie
Plecaki nie są już zarezerowane dla szkolniaków czy turystów. Jest tyle pięknych modeli i wzorów do wyboru, że plecak może stać się kluczowym elementem naszej stylówki. Na stronie Brytyjka są teraz bardzo fajne plecaczki jeżeli ktoś poszukuje, ja sobie ostatnio zamówiłam jeden
Mój blog z modą damską Dress-Room.pl.
Jest wiele stylowych i eleganckich plecaków, które z powodzeniem mogą zastąpić torebkę 
kruszarka do lodu
Myślę, że na co dzień to dobry pomysł, jednak na wieczorne wyjścia wolę torebkę Torebki Patrizia Pepe są najładniejsze! 
torebka patrizia pepe
Teraz plecaki są bardzo modne. W dodatku są bardzo pojemne i zdrowe dla kręgosłupa. Same plusy 
pitbull ciuchy
Teraz są modne małe plecaczki, jest naprawdę świetny wybór
ja uwielbiam na co dzień, można dużo zmieścić i fajnie przełamać stylizację 
Ja mam plecak szyty z chusty do noszenia dzieci.. wg mnie super sie sprawdzaja na spacery z dzieckiem... i nie tylko
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
olejunka32
- Jestem tu nowa :)
dokładnie, również podobają mi się tego typu plecaki. Kiedyś nosiłam ale potem mi nie bardzo do stylizacji pasował 
Centrum Medyczne 311 Zabrze - Ortopeda, Chirurg, Dermatolog, Laryngolog, Endokrynolog
Teraz plecaki są modne. Oczywiście nie mówię tu o takim klasycznym sportowym, jak się nosiło w szkole (chociaż przy sportowych stylówkach byłby spoko). Chodzi mi o takie plecaki a'la torebki, ze skóry i ekoskóry. Myślę, że można je śmiało łączyć z wieloma outfitami bez względu na wiek