zakupy z kuponami

Nie wiesz w co się ubrać? Zastanawiasz się jakie panują trendy w modzie? W tym dziale odpowiemy Ci na wszystkie pytania związane z modą.
ODPOWIEDZ
redgreen
Miła Kobietka

zakupy z kuponami

Post autor: redgreen »

Korzystacie z takich kuponów dostępnych w necie które dają zniżkę na produkty w normalnych sklepach???
Adrianka
Jestem tu nowa :)

Re: zakupy z kuponami

Post autor: Adrianka »

A gdzie mogę znaleźć takie kupony?
pity 2014 ng
lunka20
Miła Kobietka

Post autor: lunka20 »

Ja korzystam z kuponów rabatowych z gazet, można wiele zaoszczędzić ;-) Obecnie czekam na wielkie przeceny w sklepach , jeszcze dwa tygodnie... :P
reakti

Post autor: reakti »

ja kupiłam kiedyś torebkę z kuponem który znalazłam na SPAM zaoszczędziłam prawie 30 zł :)
Ostatnio zmieniony wt gru 16, 2014 10:42 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
e-kosmeo_pl
Miła Kobietka

Post autor: e-kosmeo_pl »

Ja nie korzystam z takich kuponów ale teraz ciężko też spodziewać się że sklepy będą je chętnie rozdawać,ponieważ mamy święta więc promocji i rabatów nie brakuje i z tego warto skorzystać:)
Mania45

Post autor: Mania45 »

To jest fajna opcja żeby zaoszczędzić trochę kasy. Jeśli ktoś ma czas na szukanie takich kuponów :)
Djeco – kreatywne zabawki!
Natalia Beltguys

Post autor: Natalia Beltguys »

Ja skorzystałam już niejednokrotnie ze zniżek w sklepie SPAM- skórzane akcesoria: paski damskie i męskie, bransoletki z naturalnej skóry, wizytownice, futerały i pokrowce. Dla nowych klientów przy rejestracji mają 25% zniżki, a teraz, z okazji świąt 30% po wpisaniu kodu: CHRISTMAS. Doskonały pomysł na prezent. Dodam jeszcze, że jakość znacznie przewyższa dodatki dostępne nawet w renomowanych polskich markach. Produkcja w Polsce, ale skóry włoskie - ja jestem zachwycona.

PROSZE NIE SPAMOWAC FORUM
Lovrin_pl
Miła Kobietka

Post autor: Lovrin_pl »

Racja,dzięki kuponom można zaoszczędzić na zakupach ale teraz też ktoś wspomniał o świątecznych promocjach w sklepach i tak w sumie to na jedno wychodzi. Ja do tej pory nie korzystała z takich kuponów nagminnie,to zdarzyło się raz lub dwa.
www.lovrin.pl - biżuteria dla kobiet z klasą.
Awatar użytkownika
Lemilla
Miła Kobietka

Post autor: Lemilla »

Ja zawsze jak składam zamówienie to w między czasie google i nazwa sklepu + kupon rabatowy, jeśli zagraniczny sklep to odpowiednio po angielsku ;)
aluglobal.eu
dinnol

Post autor: dinnol »

Ja dopiero uczę się korzystać z kuponów. Moim zdaniem w Sieci zawsze można znaleźć "coś świeżego". Na szczęście jestem bardzo cierpliwą osobą, i nie robię zakupów w ostatniej chwili (czekam na okazje).
zrealizujkupon.pl
Awatar użytkownika
badgirl23
Miła Kobietka

Post autor: badgirl23 »

Hmm a na czym to dokładnie polega? Pamiętam szał na zakupy grupowe ale o kuponach jeszcze nie słyszałam ;)
http://www.amadu.pl
Awatar użytkownika
Lemilla
Miła Kobietka

Post autor: Lemilla »

Jeśli kupujecie ciuchy za granicą to mogę polecić stronkę z kuponami offers, w sumie to nie tylko ciuchy, masa tanich rzeczy z Chin i nie tylko, ja akurat uwielbiam tam kupować ciuchy bo jest tanio, a praktyce dostaję to samo co w polskim sklepie (made in China) więc po co przepłacać :D
aluglobal.eu
Gilletta22

Post autor: Gilletta22 »

czasami na kupony trzeba uważać, bo czasem pokazują zniżkę (70%) a tak na prawadę produkt można nabyć w tej samej cenie bez zniżki.
https://www.egusti.pl
e-shaman_pl

Post autor: e-shaman_pl »

Zgadza się,jeżeli chodzi o kupony to zawsze warto w pierwszej kolejności sprawdzić regulamin czy zasady promocji i jaka cena aktualnie obowiązuje bo czasem hasło np 70% taniej jest tylko reklamowe dla przyciągnięcia uwagi klientów.
Awatar użytkownika
Pam_ela
Fajna Kobietka

Post autor: Pam_ela »

Ja np korzystam czesto z ofert lojalnosciowych, wtedy daja rozne kupony np. Payback
kinga81
Fajna Kobietka

Post autor: kinga81 »

Szukam jakiegoś kuponu do Home&You. Znalazłam jeden ale wydawany dopiero przy zakupach, do wykorzystania na następne. A potrzebuję już :p
Kobitka19

Post autor: Kobitka19 »

Ja zazwyczaj na zakupy idę jak jest kuponik do House czy CRP -40%. Opłaca się wtedy kupić kilka rzeczy, bo od całej kwoty odejmowane jest 40%, także całkiem niezłe pieniądze.
Obrazek
allison
Fajna Kobietka

Post autor: allison »

Ja bardzo często korzystam z rabatów. W pierwszej kolejności z tych za zapisanie się na newsletter (coraz więcej sklepów je oferuje), szukam też na stronie kodów rabatowych (można znaleźć fajne zniżki do wielu sklepów) no i te z gazet również często wykorzystuję. Ale tak jak już było wspominane warto dokładnie przeczytać warunki żeby podczas płacenia nie było rozczarowania :)
kala48

Post autor: kala48 »

Kupuje tak od czasu do czasu, jest taniej ale tylko jak są okazje cenowe.
kawa palona
zosienka

Post autor: zosienka »

Często kupuje z kuponami jest taniej
buty dla psa
Awatar użytkownika
AmeLka007

Post autor: AmeLka007 »

Ja również często korzystam :) dobrze jest chodzic na wyprzedaże starych kolekcji wtedy za jakąś sumą dostaje kupon rabatowy na nowa kolekcje nawet 30% a to sporo :) korzystam także z wielu rabatów kupując przez internet, co jakis czas mam kupony do wykorzystania 50zl :) :) a radość z oszczędzania nieziemska :)
domanowak

Post autor: domanowak »

ja korzystam z kuponów z H&M :D 25 % po zapisaniu się do newslettera
http://www.dobryrycerz.pl/
Fabrik_com_pl
Miła Kobietka

Post autor: Fabrik_com_pl »

A ja nie korzystam z kuponów,tylko staram się zawsze wyszukiwać promocji w sklepach internetowych,przecież nie zawsze muszą być to sklepy sieciowe,dobrze wiemy jak jest z jakością ich rzeczy...
Awatar użytkownika
BlueTiger
Miła Kobietka

Post autor: BlueTiger »

Ja też nie korzystam raczej z kuponów - w sumie nigdy nie brałam tego pod uwagę. Może zacznę się rozglądać za czymś takim, chociaż jestem zwolenniczką wyszukiwania promocji:)
sara535

Post autor: sara535 »

Moim zdaniem fajna sprawa z kuponami. Czasem sama kupuje w ten sposób
Sklep internetowy dla kobiet
ODPOWIEDZ