Z gory dziekuje Lady_D
Płaski brzuch!Jakie cwiczenia?
Płaski brzuch!Jakie cwiczenia?
Witam dziewczyny:) mam maly problem od jakiegos czasu borykam sie z tluszczykiem na brzuszku:( mam 170wzr waze 68kg udalo mi sie schudnac z 74
zawsze to cos ale brzuszek moj to taka galareta nie wiem juz co robic zeby sie go pozbyc? cwiczylam 6 weidera lecz ona pomaga tym ktorzy maja plaski brzuch a pragna go wyrzezbic wiec na pewno to nie dla mnie:( moze poradzicie cos?? bardzo mi zalezy na waszej opinie
Z gory dziekuje Lady_D
Z gory dziekuje Lady_D
Re: Płaski brzuch!Jakie cwiczenia?
Najlepsze ćwiczenia na brzuszek to orbitrek,brzuszki--- Sprawdzone i naprawdę skuteczne 
Orbitka nie mam niestety
mam steper nozny ten maly zwykly:D i myslalam nad brzuszkami tyl;ko nie wiem jakie beda najlepsze:D??
można zawsze skorzystać z siłowni
orbitrek to naprawdę dobra rzecz,spalasz szybko tłuszczyk.. A ćwiczenia polecam z tej stronki: sport/2-fitness/69-cwiczenia-na-plaski-brzuch-dla-kobiet-trening-miesni-brzucha">http://www.namaksie.pl/sport/2-fitness/ ... ni-brzucha
należy je robić w miare szybko,ważne żeby przerwa między kolejnymi seriami nie była duża,max.1minuta
należy je robić w miare szybko,ważne żeby przerwa między kolejnymi seriami nie była duża,max.1minuta
-
Ameliaaa79
- Jestem tu nowa :)
Hej dołączam się do powyższej wypowiedzi. Orbitrek jest wspaniałym urządzeniem a przy systematycznym ćwiczeniu w nie za długim czasie można zauważyć efekty. Swoją droga też jakaś dieta ale bez przesadnego katowania ( usystematyzować posiłki ).
Pozdrawiam
Pozdrawiam
moze sprobuj jeszcze ABSy zrobic.. 
Zdecydowanie najlepsze projektowanie i aranżacja wnętrz wrocław
- madzixon17
Aerobiczna "6" Weidera przetestowane i bez jojo
ale morderczy maraton tylko dla tych zdeterminowanych
Szybko i profesjonalniewynajem wózków widłowych
Robilam juz areobiczna 6 i szczerze jakos nie zauwazylam zbyt wiele owszem jakies zmiany wystapily ale nic szczegolnego , areobiczna 6 jest dla osób które juz maja plaski brzuch a chca wzmocnic miesnie ja takiego brzucha nie mam
a cwiczenia bez sprzetow mam steper nozny? jakies brzuszki? sprawdzone? no i jak stworzyc odpowiednia diete bez katowan sie?dzieki za odpowiedzi kobietki:) 
Może warto by było skorzystać z czegoś takiego jak trening personalny. Polecam bardzo gorąco otóż po kilku takich treningach zobaczysz dokładnie jak powinnaś ćwiczyć, specjalistą się Tobą zajmieladyD22 pisze:Robilam juz areobiczna 6 i szczerze jakos nie zauwazylam zbyt wiele owszem jakies zmiany wystapily ale nic szczegolnego , areobiczna 6 jest dla osób które juz maja plaski brzuch a chca wzmocnic miesnie ja takiego brzucha nie mama cwiczenia czy sport grodzisk bez sprzetow mam steper nozny? jakies brzuszki? sprawdzone? no i jak stworzyc odpowiednia diete bez katowan sie?dzieki za odpowiedzi kobietki:)
zapraszam do mojego sklepu place zabaw
Na talię bardzo dobry jest hula hop oraz brzuski, ale nie tylko te tradycyjne, poczytaj na necie.
rehabilitacja
tablice informacyjne
tablice akademickie
rehabilitacja
tablice informacyjne
tablice akademickie
Ostatnio zmieniony pn maja 13, 2013 7:54 pm przez Luiza22, łącznie zmieniany 1 raz.
transport Wrocław
ja ćwiczę jogę, moja instruktorka mówi, że to nie jest najszybsza metoda chudnięcia, ale za to bardzo długotrwała, mam nadzieję, że ma rację
Ja raczej nie robiłam ćwiczeń, bo jestem leniwa:) Ale znajoma poleciła mi Zeltiq, takie zamrażanie tłuszczu, bardzo mi pomogło
bo zawsze miałam lekko wystający brzuch a teraz mam płaski. Polecam serdecznie ten zabieg. Ja go wykonywałam w Krakowie w Osteomedzie. Przez chwilę nawet był plan, żebym się może na liposukcję zdecydować, ale jakoś operacje mnie przerażają. Zeltiq to nieinwazyjne zamrażanie tkanki tłuszczowej, no i pozbyłam się w końcu boczków!:):D jupii
Żyć! Nie umierać
-
kasiaw8911
Na brzuch areoby ABS ABS 2 weider dużo rowerem jeździć i biegać . No i dieta.
http://ogrodlokalny.pl/?page=1&id1=konk ... 16&id4=159
http://ogrodlokalny.pl/?page=1&id1=konk ... 16&id4=159
Aerobiczna 6 Weidera jest najlepszym ćwiczeniem na mięśnie brzucha 
kurs rachunkowości katowice
- MajaCzak22
Zgadzam się z poprzedniczką, szóstka naprawdę działa cuda 
ekspozytory
hula hop jest dobry , tak samo jak brzuszka 
własnie musze się przeprosić w końcu z hula hop 
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
z samego brzucha ciężko jest schudnąć, zazwyczaj chudnie się z całego ciała, resztę można "rzeźbić"
ja dużo biegam, a do tego robię ćwiczenia na mięśnie 
Zgadzam się z wami dziewczyny -hula hop jest dobrym sposobem na wyrobienie sobie talii i brzucha.
Do lata szybko zleci, więc trzeba zabrać się nieco za siebie. Też myślę aby zaopatrzyć się w hula.
Do lata szybko zleci, więc trzeba zabrać się nieco za siebie. Też myślę aby zaopatrzyć się w hula.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
- ZielonoOka
- Fajna Kobietka
Brzuszki, szóstka, bieganie 
sylwetke zaczyna się robić od kuchni
zmień dietę to podstawa, a później dużo ruchu
ćwiczenia na brzuch tylko wzmocnią mięsień 
Tak jak wyżej: to dieta jest najważniejsza. Dobrze, że chcesz ćwiczyć i zadbać o ciało, ale to dieta jest tu czynnikiem decydującym
warto najpierw zgubić trochę kg, a później zabrać się za modelowanie ciała. W przypadku brzucha to szczególnie ważne.
I popieram: hula-hop!
I popieram: hula-hop!
spróbuj ćwiczeń z Mel B, są bardzo fajne i nie tak męczące jak chodakowskiej
-
victoria_933
Żadne ćwiczenia nie sprawią, że schudnie się z jednej części ciała, a robienie brzuszków nie powoduje chudnięcia tylko wyrabianie mięśni, które nadal bedą pod tłuszczem. Tylko ćwiczenia ogólnorozwojowe, powyżej 20-30 min treningu pomagają zrzucić brzuch - i wszystko inne.