Ćwiczenia w domu - jakie polecacie
-
ladymakbet
- Jestem tu nowa :)
Ćwiczenia w domu - jakie polecacie
Dla tych którzy nie mają czasu wyjść na siłownię, internet jest nieoceniony. Ja odkryłam ostatnio świetne miejsce w sieci, gdzie udostępniane są filmy video z ćwiczeniami ułożone aż w 30 dniowe programy treningowe. A Wy co polecacie?
Ostatnio zmieniony pt paź 04, 2013 12:16 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie zaśmiecać forum linkami
Powód: proszę nie zaśmiecać forum linkami
Re: Ćwiczenia w domu - jakie polecacie
Ja polecam robienie brzuszków przed
i po
. Robiąc brzuszki w domu można fajnie wyrzeźbić talię i brzuch.
Ja polecam aerobiczną szótkę weidera i czasem rowerek. Aplikacje na tel, z "trenterem". Fajny zestaw dla początkujących. Na mnie podziałał motywująco. 
Ostatnio zmieniony sob lis 16, 2013 1:00 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
-
BESTCANDICE2906
- Jestem tu nowa :)
Włącz Youtube -> Ewa Chodakowska i ćwicz. Efekty świetne, ja schudłam od sierpnia 9 kg, ćwicząc 5 razy w tygodniu 
Najlepsze na brzuch i pośladki są ćwiczenia mel b, po 3 dniach już widziałam różnicę 
Po 3 dniach to można widzieć różnicę, ale w samopoczuciu raczej więcej, niż kilogram to nie schudniemy. Ale fakt Mel B. jest wykończająca ale bardzo, bardzo skuteczna.
Ja niedawno zaczęłam robić ten program->spam
co prawda dla mężczyzn i trochę go zmodyfikowałam ale muszę przyznać że już widzę pierwsze efekty.
co prawda dla mężczyzn i trochę go zmodyfikowałam ale muszę przyznać że już widzę pierwsze efekty.
Ostatnio zmieniony sob lis 16, 2013 1:02 pm przez 456, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewa Chodakowska, 1 trening i nie możesz wstać rano przez zakwasy
co do 6-stki to trzeba uważać, bo racja ładnie modeluje brzuszek, ale jeśli ma się za dużo sadełka, to się jego nie pozbędzie. Najpierw najlepiej zrzucić parę kilo. Ja w domu wykonuję ćwiczenia modelujące pośladki i likwidujące cellulit 
Najlepsza to na starcie jest Mel B i jej system cardio. Połącz to z dietą i suplementacją, ale nie zapomnij też o oczyszczaniu organizmu z toksyn np. sauna, lub plastry detoksykujące, lub woda z cytryną. Osobiście polecam to ostatnie.
Tak wspomniana wyżej Mel B jest cudowna. 
Mel b.! Cudowna kobieta, polecam:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
apollo
W domu można wykonywać większość ćwiczeń. W zasadzie wystarczy kupić ławkę i to wystarczy. Wtedy masz do dyspozycji całą masę przeróżnych ćwiczeń, które powinny zmieniać stopniowo ciało. Dla zmiany diety stosuj to co ja - foreverslim, to przyśpieszy również spalanie materii. Przy rozsądnym podejściu, całkowicie odmienisz swoje życie 
To fakt
Ja praktykuję gimnastykę, co jakiś czas a6w i abs:)
Jeśli akurat nie wybieram się pobiegać, ćwiczę w domu z Chodakowską
Potwierdzam, że po kilku pierwszych razach miałam takie zakwasy, że z siadaniem było trudno, ale opłacało się. Na youtubie można znaleźć kilka jej treningów, więc na pewno szybko Ci się nie znudzi 
https://magiadlaciala.versum.com/services/238217
ja ćwiczę brzuszki, przysiady z ciężarkami i wymachy też z ciężarkami, czekam na efekty ;P
http://www.sub-maj.com.pl/
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
Oglądaj Mel B
Polecam przede wszystkim przysiady - na fajną pupę 
Polecam ćwiczenia E. Chodakowskiej! Pół godzinki dziennie i po krótkim czasie widać efekty.
ja po prostu kocham MEL B, widać że się babka zmęczy i z człowiekiem ćwiczy a nie jak Chodakowska. Uwielbiam babki z poczuciem humoru i odpowiednim podejściem. Poza tym ona ma 10 minutowe treningi i nie masz wymówki, że np czas, albo zmęczenie, albo dziecko. Każdy ma czas na minutowy trening.
Ja polecam E.Chodakowską ćwiczyłam skalpel 1i 2 oraz skalpel wyzwanie 
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
-
WszystkozAmeryki_com
- Extra Kobietka
A ja polecam przede wszystkim biegi,ćwiczenia hula-hop oraz pływanie. Uważam że dzięki nim osiągniemy zamierzony efekt.
www.WszystkozAmeryki.com
- paproctaniosc
- Miła Kobietka
ćwicze z Chodkawkowka, cwiczyłam z mel b, ale na mnie chodakkowska daje lepsze efekty
skalpel i mam jedna płytke z shapea z jej cwiczeniami. czasem robie tez kilka jej 6-miuntowek (na youtube u niej sa)
-
limonka
Ja staram się skakać na skakance i hula hop przy filmie.