PIJANY ARBUZ

Masz jakieś sprawdzone sposoby na dobre jedzonko? Znalazłaś właśnie smaczny przepis na romantyczną kolację i chcesz się nim podzielić? Nie masz pomysłu co zrobić na obiad? Odpowiedzi znajdziesz w tym temacie.
Kolaboracja

Re: PIJANY ARBUZ

Post autor: Kolaboracja »

ooo to całkiem dobry pomysł na taki poncz. strasznie mnie złapała na takie coś ochota, może w weekend coś postaram się wykombinować :)
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

Polecam, bo jest pyszny ;) Tylko uważaj ile wypijesz, bo takie rzeczy bywają zdradliwe :lol:
Kolaboracja

właśnie dzisiaj będę pewnie szła do sklepu kupić owoce do tego ponczu :) ale będę uważać, bo przekonałam się kiedyś, że takie rzeczy bywają zdradliwe :p
tusia25

Post autor: tusia25 »

taki poncz ekstra sprawa, ja robię z mieszanką owoców z puszki plus sok pomarańczowy plus białe wino stołowe:)
Kolaboracja

ja sobie w tę sobotę zrobiłam taki poncz... kupiłam 3 puszki mieszanki owoców i dolałam wódki i soku pomarańczowego... pychotka :) :cooking
tusia25

a z wódką nie było za mocne?? nie było czuć jej posmaku??
Kolaboracja

nie, nie było za mocne, bo dodałam jej z umiarem :)
tusia25

yhy, ok:) może też kiedyś wypróbuje, ale jednak na razie pozostanę przy opcji z białym winem:P
Kolaboracja

a ja następnym razem wypróbuje z białym winem ;p
tusia25

:):)
ODPOWIEDZ