Pierwszy związek czy może już być związkiem na całe życie ?
Re: Pierwszy związek czy może już być związkiem na całe życi
Mandarynka...zazdroszcze takiej stabilności! Napewno Wam sie uda 
http://www.liliowydwor.pl
-
Mandarynka
- Jestem tu nowa :)
Jestesmy na dobrej drodze. Pod koniec roku chcemy zacząć starać się o dziecko, ale nie wiem jak z tym będzie bo mam problemy z miesiączkami.
- Karolina23x
ja uważam ze jest to możliwe
tylko trzeba dobrze trafić 
Oczywiście, że tak. Prawdziwa miłość z pewnością istnieje skoro inni są tego dowodem.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Myślę że jest to realne
mój mąż jest moją pierwszą miłością i jak na razie jedyną
:) jesteśmy już 22 lata razem, mam nadzieje że doczekamy razem złotych godów 
Ja też mam nadzieję, ze może. Jestem z moim mężem już...ponad 15 lat i był moim pierwszym i mam nadzieję, że tak pozostanie 
Polecam mojego bloga http://tajemnice-seksualnosci.blogspot.com/ 
Takie przypadki rzadko się zdarzają jednak mają miejsce! Warto się nie poddawac i walczyć o Miłość 
- HarleyQuinn
O tyle, o ile mój obecny związek nie jest moim pierwszym - choć, nie oszukujmy się, poprzednie nie można było nazwać nawet "związkiem" - to w jego przypadku tak. Jest to mój najdłuższy związek (rok i prawie pięć miesięcy) i widzę, że partner traktuje go poważnie. Oby jak najdłużej (:
Geniusz oznacza nieskończoną zdolność pokonywania trudności.
Znam kilka par, które są dla siebie nawzajem pierwszymi partnerami i pierwszą miłością i są do dzisiaj (jako małżeństwa lub narzeczeni). Czy ich związki będą trwały do końca życia... tego nie wiem, bo póki co trwają po jakieś 10 lat
Sama swoją pierwszą wielką miłość mam za sobą i nie chciałabym do tego wracać, chociaż niczego żałuję. Jestem zdania, że człowiek powinien nabrać "doświadczenia", wyciągać wnioski, to pozwala na zbudowanie w przyszłości zupełnie innych (w moim przypadku lepszych) relacji. Ale to też nie musi być żadną regułą, to tylko moje odczucia.
Myślę, że niezależnie od tego, czy dana osoba jest naszą pierwszą czy dwudziestą miłością, o taki związek trzeba dbać w równym stopniu tak czy siak. I efekty będą podobne
Sama swoją pierwszą wielką miłość mam za sobą i nie chciałabym do tego wracać, chociaż niczego żałuję. Jestem zdania, że człowiek powinien nabrać "doświadczenia", wyciągać wnioski, to pozwala na zbudowanie w przyszłości zupełnie innych (w moim przypadku lepszych) relacji. Ale to też nie musi być żadną regułą, to tylko moje odczucia.
Myślę, że niezależnie od tego, czy dana osoba jest naszą pierwszą czy dwudziestą miłością, o taki związek trzeba dbać w równym stopniu tak czy siak. I efekty będą podobne
Oczywiście, że tak. Miłość młodzieńcza i pierwsza miłość jest niesamowicie mocna, zauroczenie trwa naprawdę długo. Trzeba jednak czasem zastanowić się, czy nie jest to przypadkiem przyzwyczajenie 
zielona kawa