Pierwszy raz u kosmetyczki
Pierwszy raz u kosmetyczki
Hej. Moja córka ma 14 lat. Chce iść do kosmetyki. Ma problem z trądzikiem, ale generalnie chciałabym wybrac jakąś dobrą opcję, z której będzie można dłużej korzystać
Re: Pierwszy raz u kosmetyczki
A skąd jesteś? To jets bardzo ważne
Kurde, zapomniałam napisać. Jestem z Krakowa. Nie z centrum. Mogę dojechać, ponieważ jesteśmy zmotoryzowane. Ważne, żeby miejsce było godne polecania
Wybór konkretnego salonu sam w sobie nie jest najważniejszy. Lepiej skupcie się na tym, by dopasować rodzaje wykonywanych zabiegów, bo to w końcu one będą najważniejsze.
zgrzewarki impulsowe
Oczywiście zależy od tego jakie zabiegi Was intersują. Jakieś takie zwykłe, czy coś bardziej leczniczego?
Dermatolog wspominałam o kwasach, laserach, raczej tak lecznicze i poważniejsze rzeczy, bo problem jest spory dlatego szukam rekomendacji.
jesli chodzi o Kraków to wybór jest spory, Ja od siebie mogę polecic klinikę Vesuna. Mają dwa oddziały w bonarce oraz na Dobrego Pasterza. Możesz sobie dobrać oddziać. Robią medyczne rzeczy, bo zajmują sie glównie medycyna estetyczną
a jaki zabieg tam wykonywałaś? moźesz opowiedzieć coś więcej?
Możesz przeczytać więcej za ich stronie. Mają zakładki, wpisy, notatki o poszczególnych zabieg. Dodatkowo często można pójść na taką wizytę wstępną jeśli problem jest poważny. Ja robiłam zabieg laserowy oraz geneo taki bardziej kosmetyczny. Spokojnie znajdziecie coś odpowiedniego, poza tym lekarze dobiera Wam odpowiednią metodę, żeby nie było żadnych komplikacji.
Jakie zabiegi na zmarszczki polecacie? Który z zabiegów jest najskuteczniejszy?