Ból i upławy przed okresem

Masz problemy ze zdrowiem? Jak dbasz o swoje zdrowie? Wszystko na temat chorób, leczenia, profilaktyki oraz opinie na temat służby zdrowia piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Ból i upławy przed okresem

Post autor: Catherine »

Mam dziwne upławy takie gęste przed okresem teraz i strasznie mnie boli tam na dole przy poruszaniu się i załątwainiu nie wiem co to moze być a boję się z tym iść do ginekologa bo nigdy nei byłam nawet nie mam jakiegoś zaufanego. Ostatnio przez jakieś 3-4 mi9esiące utrzymywało mi się plamienie między miesiączkowe ale tera zustało i zaczęły się te upławy. Może ktoś pomoże(ktoś miał coś takiego) bo strasznie boli,
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Re: Ból i upławy przed okresem

Post autor: Adidasowa »

Szczerze mówiąc to nie ma innej rady jak lekarz:/ My niestety nie zdiagnozujemy przyczyny upławów i bólu... Lepiej żebyś się wybrała, bo to może być jakaś infekcja, a im wcześniej wyleczona tym lepiej...
A propo ginekologa to każda z nas czuje skrępowanie przed rozebraniem się przy obcej osobie:) Ale to lekarz i pamiętaj, że widział już setki rozebranych kobiet:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Awatar użytkownika
Catherine
Extra Kobietka

Post autor: Catherine »

chyba będę musiała zadzwonić do ośrodka zdrowia w poniedziałek i się dowiedzieć kiedy przyjmują ginekolodzy faktycznie nic w tej sprawie nie możecie mi zaradzić niestety ..
„Prawdziwa miłość oznacza,że zależy ci na szczęściu drugiego człowieka bardziej niż na własnym, bez względu na to, przed jak bolesnymi wyborami stajesz.”
Awatar użytkownika
Adidasowa
Kobietka Expert

Post autor: Adidasowa »

Bardzo mądra decyzja:) Trzymam kciuki:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
annnaAA
Jestem tu nowa :)

Post autor: annnaAA »

Polecam Ci korzystanie z serwisu do rejestracji u ginekologa
SPAM nie trzeba czekać do końca weekendu, żeby umówić się na wizytę :)
Ostatnio zmieniony śr lip 10, 2013 9:01 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ