pierwsze URODZINY dziecka

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
santamadonna
Jestem tu nowa :)

pierwsze URODZINY dziecka

Post autor: santamadonna »

Witam:) Zbliżają się pierwsze urodziny mojej chrześniaczki i nie wiem jak je zorganizować, co podać ,jakie zabawy, itp. Chce żeby było wyjątkowo;):)Bo to pierwsza moja chrześniaczka więc nie mam doświadczenia. Myślałam o zabawie gdy kładzie się różaniec, pieniążek, chlebek, książkę i kieliszek. Układa się tak by dziecko miało do nich taki sam dostęp po czym usadawia się dzieciątko i patrzy co wybierze. Interpretacja to dzieło wyobraźni , bądź też zrobić prezentacje zdjęć malucha ...co wy na to. Podzielcie się swoimi doświadczeniami:)
pensjonaty krynica morska
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: pierwsze URODZINY dziecka

Post autor: Hadassa »

Pierwsze moje skojarzenie : ZACZNIJ ZAKŁADAĆ TEMATY W ODPOWIEDNICH DZIAŁACH a nie robisz syf
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Sylwuśka123
Miła Kobietka

Re: pierwsze URODZINY dziecka

Post autor: Sylwuśka123 »

Nie inwestuj w elektroniczne gadżety, bo to zupełnie nie ma sensu. Te wszystkie migające i grające zabawki tylko rozpraszają dzieciątko. Ja od pewnego czasu wolę kupić córeczce nową przytulankę, zwłaszcza że można dostać naprawdę ślizną. Chociażby ostatnio kupowałam w LINK i są rewelacyjne w dotyku. Taki prezent warto kupić i na roczek i na inne urodziny.
Moja pasja moim życiem!
ODPOWIEDZ