Poronienie jak sobie radzić
-
Angela82
Poronienie jak sobie radzić
Mam pytanie - jak sobie z tym poradzić? Niedawno mi się to zdarzyło i to z mojej winy... I tak...smutno i dziwnie mi. Nie mam na nic ochoty.
-
Angela82
Re: Poronienie jak sobie radzić
Bo miałam za nic zalecenia lekarskie,myślałam,że to głupie straszenie...
-
dzo
oj tam nawet tak nie myśl, że z Twojej winy 
widocznie tak musiało być...
trzymaj się ciepło
widocznie tak musiało być...
trzymaj się ciepło
-
lidka86
witajcie dziewczyny. niedawno jeszcze pisałam że jestem w ciąży,,,, niestety już nie.
w 8 tygodniu ciązy podczas badania usg wyszło że płód jest obumarły,lekarz na podstawie obrazu usg podejrzewał zaśniad... ale to podejrzenie....nastepnego dnia miałam zabieg łyżeczkowania macicy... lekarz powiedział że w łożysku było pełno skrzepów, i potem powiedzial ze podejrzewa ze to nie zasniad... ale dopiero badanie histopastologiczne pokaze co bylo faktyczna przyczyna. jestem 4 dni po zabiegu. poboluje mnie brzuch i krwawie, ale nie mocno.
-
WeselneZaplecze
Przykro mi
Zapewne bardzo Ci ciężko... Trzymaj się jednak, jesteśmy z Tobą!
-
rubin721
Witaj
Rozumiem Cię bardzo dobrze,sama przez to przechodziłam.Nie zadręczaj się nie potrzebnie,to w niczym nie pomoże.A może nawet zaszkodzić,mówię tu o Twojej psychice. Najlepiej jest pogodzić się z tym,wytłumaczyć sobie że tak musiało być! Najlepszym lekarstwem jest CZAS,on goi największe rany..Uwierz mi wiem co mówię..Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry.Będzie dobrze.
Rozumiem Cię bardzo dobrze,sama przez to przechodziłam.Nie zadręczaj się nie potrzebnie,to w niczym nie pomoże.A może nawet zaszkodzić,mówię tu o Twojej psychice. Najlepiej jest pogodzić się z tym,wytłumaczyć sobie że tak musiało być! Najlepszym lekarstwem jest CZAS,on goi największe rany..Uwierz mi wiem co mówię..Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry.Będzie dobrze.