Poronienie jak sobie radzić

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Angela82

Poronienie jak sobie radzić

Post autor: Angela82 »

Mam pytanie - jak sobie z tym poradzić? Niedawno mi się to zdarzyło i to z mojej winy... I tak...smutno i dziwnie mi. Nie mam na nic ochoty.
dzo

Re: Poronienie jak sobie radzić

Post autor: dzo »

dlaczego z Twojej winy ?
Angela82

Post autor: Angela82 »

Bo miałam za nic zalecenia lekarskie,myślałam,że to głupie straszenie...
dzo

Post autor: dzo »

oj tam nawet tak nie myśl, że z Twojej winy ;)

widocznie tak musiało być...

trzymaj się ciepło ;)
lidka86

Post autor: lidka86 »

witajcie dziewczyny. niedawno jeszcze pisałam że jestem w ciąży,,,, niestety już nie. :( w 8 tygodniu ciązy podczas badania usg wyszło że płód jest obumarły,lekarz na podstawie obrazu usg podejrzewał zaśniad... ale to podejrzenie....nastepnego dnia miałam zabieg łyżeczkowania macicy... lekarz powiedział że w łożysku było pełno skrzepów, i potem powiedzial ze podejrzewa ze to nie zasniad... ale dopiero badanie histopastologiczne pokaze co bylo faktyczna przyczyna. jestem 4 dni po zabiegu. poboluje mnie brzuch i krwawie, ale nie mocno.
WeselneZaplecze

Post autor: WeselneZaplecze »

Przykro mi :| Zapewne bardzo Ci ciężko... Trzymaj się jednak, jesteśmy z Tobą!
rubin721

Post autor: rubin721 »

Witaj
Rozumiem Cię bardzo dobrze,sama przez to przechodziłam.Nie zadręczaj się nie potrzebnie,to w niczym nie pomoże.A może nawet zaszkodzić,mówię tu o Twojej psychice. Najlepiej jest pogodzić się z tym,wytłumaczyć sobie że tak musiało być! Najlepszym lekarstwem jest CZAS,on goi największe rany..Uwierz mi wiem co mówię..Pozdrawiam cieplutko i głowa do góry.Będzie dobrze.
ODPOWIEDZ