Zastanawiam sie czy na wyjazd na ktory wybieram sie z partnerem brac maluszka czy tez zostawic go z babcia. Jak myslicie mamy?
Jedna osoba juz w innym temacie pisala o miejscu i wiem ze tutaj sa pewne preferencje aczkolwiek chcialam sie Was dopytac. Planuuje w tym roku miedzyzdroje i szukam tak jak juz tu bylo polecane na http://www.e-wczasy.pl/noclegi,miedzyzdroje. dajcie znac czy znacie ktores z tych miejsc?
Czy brac dziecko nad morze i dokad?
-
dobroslawa
Re: Czy brac dziecko nad morze i dokad?
Polecam Półwysep Helski, są tam ładne plaże i dość sporo niedrogic pensjonatów, ale radzę wyjeżdżać przed rozpoczęciem sezonu letniego - późną wiosną lub wczesną jesienią. Jedna uwaga - dziecko może zachorować na zapalenie górnych dróg oddechowych z powodu nadmiaru jodu. Wiem z doświadczenia, w dzieciństwie co roku jeździłam nad morze i pierwszym razem zachorowałam tak,że tydzień z dwóch tygodni wcasów spędziłam w łóżku biorąc leki.
Re: Czy brac dziecko nad morze i dokad?
moim zdaniem na Helu za bardzo wieje
dla malucha (nie napisałaś, w jakim wieku masz dziecko) frajdą jest plaża, zbieranie muszelek, piórek, kamyczków i oczywiście - zabawy w piasku, więc polecam okolice Karwii (przepiękna plaża!).
Jeśli masz taką możliwość, to zabierz babcię ze sobą, ja takie wyjazdy mam wypróbowane, w sytuacji przeziębienia (u nas akurat nigdy się tak nie stało) czy wyjścia wieczorem, babcia to skarb
Jeśli masz taką możliwość, to zabierz babcię ze sobą, ja takie wyjazdy mam wypróbowane, w sytuacji przeziębienia (u nas akurat nigdy się tak nie stało) czy wyjścia wieczorem, babcia to skarb