może ktoś z Was słyszał o toniku z polopiryny "S" /aspiryna/? ta miksturka naprawdę działa
Piękna cera bez przebarwień i zaskórników
-
REni77
Piękna cera bez przebarwień i zaskórników
Jest na to domowy sposób....można rozjaśnić cerę i zniwelować zaskórniki, wygładzić...
może ktoś z Was słyszał o toniku z polopiryny "S" /aspiryna/? ta miksturka naprawdę działa
jest łatwa w przygotowaniu no i tania 
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Piękna cera bez przebarwień i zaskórników
mam syna który ma młodzienczy tradzik wiec byłabym zainteresowana domowym sposobem aby zmniejszyc tradzik jesli ktos zna jakis sposób to prosze
elzbieta45, nad twoim postem został podany link do przepisu z aspiryny, który poleca autorka wątku. Również słyszałam wiele dobrego o tej metodzie. Może pomoże twojemu synowi.
Takt jest muzyką duszy.
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
wyprobujemy
- Joanna1322
- Jestem tu nowa :)
U mnie niechciani goście pojawiają się na policzku w jednym miejscu ciągle i na brodzie takie trzy punkty gdyby nie to było by super tylko, mam rozszerzone pory ciut na policzkach obok noska (jeśli na to coś można domowymi sposobami poradzić to też było by super wypróbować). Z tą aspiryną można by było spróbować a coś więcej jak to zrobić bo nie widzę linku?
Jakoś nie rozumiem tej metody z aspiryną...
Ja od 2 tygodnia używam toniku z mleka, co drugi dzień. 3,2% mleko na wacik, zostawić na około 20 minut, potem spłukać. Poprawia koloryt skóry, rozjaśnia cerę,po pewnym czasie można zauważyć , że zaskórniki znikają. Za jakiś miesiąc "podzielę się" efektami 
Kobiety górą! Kup/załóż firmę i Zostań Bizneswomen :
http://sprzedambiznes.pl
http://sprzedambiznes.pl
Aspiryna to po prostu kwas acetylosalicylowy, a kwasy mają działanie lekko złuszczające. Regularne stosowanie może trochę złuszczyć cerę i pozbyć się zaskórników i mniejszych blizn. Trzeba jednak uważać, żeby nie przesadzić i stosować kremy nawilżające.Kammilia pisze:Jakoś nie rozumiem tej metody z aspiryną...
-
monikawo08
- Jestem tu nowa :)
Chciałabym was zaprosić na Bezpłatne Internetowe Szkolenie pt. "Pielęgnacja Twarzy po Zimie."
12 Marca (wtorek) o godz 20:30-21:10
Jeżeli chcecie się nauczyć paru zasad jak dbać o cerę to POLECAM.
Dla uczestniczek przygotowane są PREZENTY od Oriflame!
Aby wziąć udział w szkoleniu wystarczy, że macie dostęp do internetu.
Chętne osoby proszę o kontakt mailowy: [email protected]
bądź telefoniczny: 799035186
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które nie należą do klubu Oriflame.
Zapoznaj się też z zaproszeniem:

12 Marca (wtorek) o godz 20:30-21:10
Jeżeli chcecie się nauczyć paru zasad jak dbać o cerę to POLECAM.
Dla uczestniczek przygotowane są PREZENTY od Oriflame!
Aby wziąć udział w szkoleniu wystarczy, że macie dostęp do internetu.
Chętne osoby proszę o kontakt mailowy: [email protected]
bądź telefoniczny: 799035186
Szkolenie przeznaczone jest dla osób, które nie należą do klubu Oriflame.
Zapoznaj się też z zaproszeniem:

Ja zauważyłam wieeeelką różnicę w wyglądzie cery mojej mamy, zaczęła regularnie chodzić na saunę. Razem z koleżankami robią sobie w niej różne zabiegi pielęgnacyjne, pillingują skórę, nakładają maseczki- jak widać to działa:) Dodam, że korzystają z dwóch saun suchej i parowej.
Ja zdecydowanie mogę polecić maski Elizabeth Kessler bazując na swoich doświadczeniach z tym oto produktem. Po wielu wątpliwościach i namysłach postanowiłam spróbować. Zamówiłam komplet 6 sztuk. Skorzystałam już z pięciu i efekty widzę nie tylko ja. Moja cera zdecydowanie nabrała kolorytu, ładnie prezentuje się bez makijażu. Ogólnie czuję, że skóra stała się gładsza i miękka. Za taką cenę, którą proponują za 6 maseczek to jest nic w porównaniu do cen, które proponują nam salony.
na przebarwienia - serie wybielające. apteczne. u mojej mamy bardzo dobrze sprawdza się White&Beauty z kwasami AHA. a co do maseczki z aspiryny - słyszałam o niej, ale boję się, bo mam bardzo wrażliwą skórę. boje się podrażnien i cery Indianina
agawa pisze:na przebarwienia - serie wybielające. apteczne. u mojej mamy bardzo dobrze sprawdza się White&Beauty z kwasami AHA. a co do maseczki z aspiryny - słyszałam o niej, ale boję się, bo mam bardzo wrażliwą skórę. boje się podrażnien i cery Indianina
powie ktos cos wiecej o skutkach ubocznych tej aspiryny?
-
Derma-Clinic
Jeżeli chcemy mieć piękną cerę trzeba zadbać o cały swój styl życia . Dieta, przyjmowanie odpowiedniej ilości płynów, ruch na świeżym powietrzu. A jeżeli dokucza trądzik to polecałabym konsultację z Dermatologiem i przy uciążliwym trądziku połączenie farmakologii z odpowiednimi zabiegami.
Jeżeli ktoś chętny do poczytania większej ilości informacji to sporo tutaj znajdziecie:
SPAM
pozdrawiam!
Jeżeli ktoś chętny do poczytania większej ilości informacji to sporo tutaj znajdziecie:
SPAM
pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony pn wrz 30, 2013 7:55 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: proszę nie SPAMować forum
Powód: proszę nie SPAMować forum
-
Amaretto
Ja muszę się pochwalić, że mam taką od kilku miesięcy
Wcześniej walczyłam z zaskórnikami i niedoskonałościami.
Aż sprawiłam sobie drogocenny krem do twarzy L'Occitane i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Jak do tej pory najbardziej skuteczny krem do twarzy jakiego używałam. świetnie nawilża, sprawia, że skóra staje się delikatna, dobrze nawilżona, pięknie wygląda.
Aż sprawiłam sobie drogocenny krem do twarzy L'Occitane i okazało się to strzałem w dziesiątkę. Jak do tej pory najbardziej skuteczny krem do twarzy jakiego używałam. świetnie nawilża, sprawia, że skóra staje się delikatna, dobrze nawilżona, pięknie wygląda.
- kobietka77
- Fajna Kobietka
Dobry krem to podstawa, ale u mnie nie obło się bez oczyszczania w instytucie kosmetycznym. Poszłyśmy z koleżanką bo miała problem z trądzikiem, na peeling migdałowy. Bardzo dobry, oczyszczający zabieg, odblokowuje pory, redukuje przebarwienia, zwlaszcza po trądziku, działa świetnie na skórę tłustą. Wystarczy kilka zabiegów dwa razy do roku i można się cieszyć piękną, zdrową skórą.
Co do cery, to warto zauważyć, że sporo zależy od odpowiedniej diety. Inaczej na nic wszelkie inne zabiegi.
Ostatnio zmieniony śr lis 06, 2013 11:22 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze.
Może kosmetyki Sorayi z serii Care & Control, przeznaczone specjalnie do cery tłustej i trądzikowej Ci przypasują Jest tam też kremik, który redukuje blizny i zmiany potrądzikowe. Ja używam żelu do mycia twarzy z peelingiem i toniku przeciwtrądzikowego. Mojej cerze bardzo pomogły. Nie przetłuszcza się już tak i niem aż tylu przykrych niespodzianek na twarzy 
Jeśli chodzi o przebrawienia, to polecam serum dermika lily skin, specjalny kosmetyk dla kobiet, które walczą w przebarwieniami i zwykłymi kremami nie są w stanie ich pokonać. Serum mnie bardzo pomogło - tak naprawdę w kilka tygodni szpecące plamy na policzkach miałam już z głowy.
- kobietka77
- Fajna Kobietka
Chciałam się zapisać na jakiś zabieg odświeżający skórę, ale w tym okresie większość dobrych salonów jest już obłożona, więc pewnie pójdę po nowym roku, trzeba będzie jakoś miło zaczać rok, a mam trochę urlopu to mogę sobie jakiś zabieg oczyszczający zrobić.