Pieczenie po seksie
-
asiulka19963
- Jestem tu nowa :)
Pieczenie po seksie
Witam,
Z moim ukochanym miłość uprawiamy od 3 lat i jest to początek mojej przygody z seksem.
Od pół roku biorę tabletki i wtedy też przestaliśmy używać gumek.
Od tego momentu mniej więcej pojawił się mój problem, który polega na tym, że gdy mój mąż kończy we mnie, to po tym jak wyjdzie to zaczyna mnie piec. Od jakiegoś czasu używam żelu intymnego, który łagodzi to pieczenie, ale nie eliminuje całkowicie.
W momencie jak ukochany dochodzi, to wszystko jest ok, piecze dopiero jak on wyjdzie ze mnie i jego zawartość zaczyna ze mnie wypływać.
Przestaje mnie piec dopiero po tym jak sperma opuści moje wnętrze.
Macie na to jakieś porady? Macie podobnie?
Przeszkadza mi to dlatego, że nie mogę się kochać z mężem częściej niż 1-2 razy dziennie.
Czekam na Wasze porady.
Pozdrawiam
Z moim ukochanym miłość uprawiamy od 3 lat i jest to początek mojej przygody z seksem.
Od pół roku biorę tabletki i wtedy też przestaliśmy używać gumek.
Od tego momentu mniej więcej pojawił się mój problem, który polega na tym, że gdy mój mąż kończy we mnie, to po tym jak wyjdzie to zaczyna mnie piec. Od jakiegoś czasu używam żelu intymnego, który łagodzi to pieczenie, ale nie eliminuje całkowicie.
W momencie jak ukochany dochodzi, to wszystko jest ok, piecze dopiero jak on wyjdzie ze mnie i jego zawartość zaczyna ze mnie wypływać.
Przestaje mnie piec dopiero po tym jak sperma opuści moje wnętrze.
Macie na to jakieś porady? Macie podobnie?
Przeszkadza mi to dlatego, że nie mogę się kochać z mężem częściej niż 1-2 razy dziennie.
Czekam na Wasze porady.
Pozdrawiam
Re: Pieczenie po seksie
może zmieńcie płyn na bardziej nawilżający?
Może to jakaś infekcja? Warto by było się zbadać, czy tylko po współżyciu cię boli czy też potem odczywasz dyskomfort? Ja tak miałam przez jakiś czas i się okazało że to niedoleczone zapalenie pęcherza, braam urofuraginum max przez tydzień i przeszło.
-
asiulka19963
Donatka to mnie piekło tylko po współżyciu jak mi sperma wylatywała.
A ogólnie byłam u lekarki i mi powiedziała, że to jest zależne od tego co mój mąż je - jak ostrzejsze rzeczy to mogę być na to bardziej wrażliwa.
A na te dolegliwości przepisała mi Pimafucin - 3 globulki. Używały ścienne tego?
A ogólnie byłam u lekarki i mi powiedziała, że to jest zależne od tego co mój mąż je - jak ostrzejsze rzeczy to mogę być na to bardziej wrażliwa.
A na te dolegliwości przepisała mi Pimafucin - 3 globulki. Używały ścienne tego?
-
asiulka19963
Płyn nie jest nam potrzebnyjucha91 pisze:może zmieńcie płyn na bardziej nawilżający?
-
monika_lzy
- Miła Kobietka
Podrażnienie może tlyko? Płyn do higieny imtymnej i coś nawilżającego koniecznie.
catering dietetyczny Warszawa
Warto udac się z takim problemem na konsulatację do sprawdzonego lekarza. Jeżli jesteś z Lubania lub okolic, polecam Ci doktora. SPAM Jest bardzo dobrym lekarzem i myślę, że najlepiej podpowie czy to zwykła infekcja, którą można szybko wyleczyć czy złożona choroba.
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 10:35 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Infekcje podczas antykoncepcji hormonalnej to bardzo częsty problem. Też tak miałam, ale po ciążach nie wróciłam do tabletek. Dziś wyznaczam swoje dni płodne za pomocą komputera cyklu myway i wówczas zabezpieczamy się nielateksową prezerwatywą.
to może być albo infekcja albo działanie tabletek anty
warto zrobić podstawowe badania