tabletki na powiekszenie penisa - meska sprawa

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
cortez
Jestem tu nowa :)

tabletki na powiekszenie penisa - meska sprawa

Post autor: cortez »

Hej. Wiem że to jest raczej kobiece forum ale mam mały problem. Mój członek we wzwodzie ma 13,5 cm i to jest dosyć mało uważam. Tak samo uważa moja partnerka. Szukam skutecznych tabletek na powiększenie penisa bo inne metody okazały się nieskuteczne lub szkodliwe jak w przypadku zastrzyków z kwasu w renomowanym gabinecie - zamiast na długość to z boku penisa wyskoczyła mi wielka gula z której musiałem mieć upuszczany kwas na sorze - wyobrażacie sobie ten wstyd ..., pompki którą uszkodziłem sobie naczynka krwionośne w penisie u nasady po zastosowaniu zgodnym z instrukcją ale członek rozszerzył się tylko na dole w dodatku u nasady. W przypadku kremów zerowy przyrost w wielkości penisa. Sądzę że tabletki na powiększenie penisa mogą być jedyna ostatnią deską ratunku, jeśli ta metoda nie wypali rezygnuję z powiększania penisa. Dlatego chciałbym wybrać tylko jedną konkretną i sprawdzoną markę która może zadziałać. Napiszcie proszę swoje doświadczenia z tabletkami, które są naprawdę skuteczne i godne polecenia.
stanislaw43

Re: tabletki na powiekszenie penisa - meska sprawa

Post autor: stanislaw43 »

Współczuję przejść z kwasem. No to częsty przypadek jak się trafi na paproka dobrze że w członka nie wdało się zakażenie bo i o takich przypadkach słyszałem. A co do tabletek na powiększenie penisa to jest coś takiego czego być może szukasz. Są tabletki które działają w technologii ATC głównie produkowane w USA i tam też sprzedawane. Na dzień dzisiejszy są to najskuteczniejsze środki na powiększenie członka. Głównie te tabletki to SizeGenix, NeoSize XL oraz Maxorman - te ostatnie można też kupić w Polsce jest to troszkę tańszy generyk tych dwóch pierwszych ale tak samo skuteczny. Innymi tabletkami na powiększenie penisa nie zawracałbym sobie głowy. Te które wymieniłem są najlepsze. Jeśli masz jakieś pytania odnośnie stosowania itp.. to pisz śmiało.
admin

Re: tabletki na powiekszenie penisa - meska sprawa

Post autor: admin »

dzięki za info szwagier
ODPOWIEDZ