Piaskownica dla malucha

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Piaskownica dla malucha

Post autor: Pena »

Hej pisze jeszcze raz o pomoc w wyborze pierwszej piaskownicy. Córka ma 1.5 roku chce kupić jej piaskownice najlepiej z daszkiem która posłuży na dłużej. Na allegro jest dużo piaskownica ale średnie opinie. I nie jestem pewna co do rozmiaru czy 120 czy większą żeby na dłużej była?
Robbika
Miła Kobietka

Re: Piaskownica dla malucha

Post autor: Robbika »

Piaskownica nie musi być ogromna, jednemu dziecku w zupełności taka wystarczy. Jak kupicie taką "czystą", surowe drewno to warto samemu pomalować, zaimpregnować starczy na długo. Jeśli stoi na dworze warto czymś przykrywać, chronić przed deszczem.

Aczkolwiek od siebie polecam poszukać raczej piaskownicy na stronie:
https://odplywy24.pl/ogrod/piaskownice/

Znajdziesz tutaj takie naprawdę porządne.
moderni
Jestem tu nowa :)

Post autor: moderni »

Ja bym wybrała większą, żebyś nie musiała potem szukać nowej. Zwróć uwagę czy piaskownica jest zamykana. Nie wiedziałam, że to takie ważne, do póki nie zobaczyłam kota sąsiadów, który był zachwycony tak dużą kuwetą ;)
kawa
Miła Kobietka

Post autor: kawa »

Jeśli myślisz o zakupie różnych akcesoriów ogrodowych dla maluchów, to koniecznie odwiedź sklep internetowym Ogrodolandia. W tym sklepie znajdziesz wiele propozycji, które mogą Cię zainteresować. Co ważne, takie zakupy do ogrodu wygodnie zrobisz online.
ODPOWIEDZ